Husk meg
Brukernavn
Passord

Demokraten med klar tale

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 sep 09, 20:02
Endret: 24 sep 09, 20:03
Endret av: Holters

Interessant leder i dagens Demokraten.

"Feil valg er kostbare"

http://www.demokraten.no/ffk/article4601600.ece

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 24 sep 09, 20:18

Om ikke språket i artikkelen var så voldsomt imponerende, så var innholdet helt fabelaktig.

Jeg synes "forfatteren" treffer blink på alt i denne artikkelen, jeg blir regelrett flau over å lese om klubben min FFK. Makan til talentløs klubb skal man faen meg lete lenge etter. I Norge kommer jeg ikke på noen som er i nærheten engang. Kanskje Lyn, men jeg er jaggu ikke sikker.

Det eneste som forundrer meg i artikkelen er at mannen med rødt kryss over fjeset ikke er nevnt, han er hvertfall symbolet på udugeligheten i klubben utad i media.

Jeg er dessverre redd for at klubben går ad undas og på dunken med dagens styre, stell, hovedtrener og gymlærer. Jeg skjemmes, det er en dårlig følelse.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 24 sep 09, 20:29

Synes teksten er dårlig skrevet med en serie uinteressante selvfølgeligheter og flåsete kommentarer som ødelegger for et potensielt viktig innlegg. For jeg er naturligvis helt enig i konklusjonen: FFK har vært og er fremdeles på full fart i helt feil retning.


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 24 sep 09, 20:53

Opprinnelig postet av Holters

Interessant leder i dagens Demokraten.

"Feil valg er kostbare"

http://www.demokraten.no/ffk/article4601600.ece

Old news mener nå jeg...samme som er skrevet 100 ganger før, og gjelder vel nesten alle tippeligaklubber i Norge, og fotballklubber på høyt nivå i hele Europa.

Men ikke desto mindre sant noe av det, men forfatteren (som forøvrig ikke setter sitt navn på artikkelen) bruker alt for mange forenklinger av problemer som er komplekse.

Man lever i ett marked med krav fra supportere, sponsorer og i  ett spillermarked som er overopphetet.

Her er det forbundene UEFA og FIFA som må gå inn å begrense pengebruken, som de har gjort i formel 1 og andre motorsporter. Ellers blir det bare verre og verre.

Fotballklubb-ledere er som små barn som man må ha klare regler for,ellers blir det som fri barneoppdragelse. Det blir kaos.

 


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 24 sep 09, 23:38

Opprinnelig postet av Holters

Interessant leder i dagens Demokraten.

"Feil valg er kostbare"

 

Hva med en vurdering der man heller setter seg inn i Henriksens/FFK's hverdag m.t.p. de kontinuerlige valgene som man må ta - som alltid får konsekvenser enten man ikke gjør noe eller gjør noe? Og blir kontinuerlig kritisert av "Holters og gjengen" som alltid vet best, som alltid vet alt om formkurver, sykdommer til trenere, hva sponsorer sier/tenker, hva investorgruppen lover hvis o.s.v. - ja, alt som teller .

Denne "sannhetssiden" fra Knut i Demo bar lite dybde i seg og kunne vel vært skrevet av alle (som mener at alt som gjøres av avgjørelser i FFK gjøres galt til enhver tid), på avisspråket kalt:" litt for mye papir".

Ikke applauder nå alle som på alle mulige måter kritiserer ledelsen i FFK, prøv å skaff litt balanse i regnskapet. Det er garantert gjort en del feil, men det blir for dumt hvis man hiver alle handlinger opp i samme brønn. Hva med å ta frem kommentarene til regnskapet som ligger på FFK's hjemmeside?


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 24 sep 09, 23:53

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Og blir kontinuerlig kritisert av "Holters og gjengen" som alltid vet best

Du kan jo kanskje liste opp alle de positive tinga som har skjedd i klubben det siste 1 1/2 året?

For det er vel kanskje en ÅRSAK til at enkelte her inne, blant annet Holters, ikke har vært spesielt fornøyd med tilstanden til alt som skjer i/rundt klubben?

Enkelte kommentarer, som den du kom med nå, b-tribunesliter, får nesten innlegga til Holters og andre til å være årsaken - eller iallefall medvirkende årsak -  til den eventyrlig dårlige situasjona klubben faktisk befinner seg i...  For det har vel faktisk vært slik at en del av innlegga fra blant annet Holters har vært saklig begrunnet og etthvert har vist seg å treffe ganske så godt?  Tror det det skyldes at Holters har pushet FFK i den retningen som han har skrevet og ønsket, eller tror du det kan være fordi klubben allerede hadde begynt å styre i den retningen?  Holters har mye info om FFK, men han er vel ingen spinmester eller "gud". ;)

Jeg tror en del av de som sitter i ledelsen i Fredrikstad i dag gjør så godt de kan. Jeg tror f.eks. at Henriksen har et forbannet stykke Sisyfosarbeide, basert på de lallende idiotiske valg som er gjordt tidligere. Her har vi blant annet Piroja-opplegg, sign-on fees som ikke likner grisen, stadionavtalen, dyre spillere som ikke brukes, spillere som ikke integreres, "stjerner" av noen spillere som kan norsk og som er norske men som f__n ikke gidder "integrereres" allikevel, ansatte på høye lønninger, spillere på oppsigelser og utlån som fortsatt koster penger, osv, osv. 

Jeg tror også at det er en stilltiende kultur i Fredrikstad om at man ikke tar ansvar tidlig nok. Det skal helst brenne i husets alle fire vegger før man finner frem brannslukkeren...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 25 sep 09, 00:20

Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Og blir kontinuerlig kritisert av "Holters og gjengen" som alltid vet best

For det er vel kanskje en ÅRSAK til at enkelte her inne, blant annet Holters, ikke har vært spesielt fornøyd med tilstanden til alt som skjer i/rundt klubben?

Og når var det sist at folk har vært spesielt fornøyd med tilstanden til ting som skjer i/rundt klubben i det hele tatt?

Besserwissere uten ansvar og folk med usedvanlig stor etterpåklokskap er det rundt enhver tippeligaklubb i Norge. De er absolutt tilstede i Fredrikstad. Demo Henriksens prosa i dag er platt journalistisk arbeide, at "Holters" stilltiende applauderer denne gugga og serverer den til brukerne av FFKsupporter.net er ikke banebrytende i det hele tatt, kun nok et pålegg for å skape sannheter om at absolutt alle avgjørelser som tas i FFK er vanvittige. Ganske så lett å gjøre det og helt uten konsekvenser........

BALANSE er kanskje det både FFK-ledere, journalister og debattanter på dette nett har mistet frem til skuta er på rett kjøl igjen. Men FFK-Henriksen vil bli studert for hver fis, det slipper du og Holters......


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 25 sep 09, 00:28
Endret: 25 sep 09, 00:38
Endret av: Bedreviteren

Å være fotballtrener eller Direktør i en fotballklubb er det samme som å være en politiker, du får kjeft uansett. Selv var jeg ganske så fornøyd med at Grønhagen førte oss til sølv ifjor. Men for mange var ikke det bra nok alikevel. For lite unggutter, kjedlige treninger, gammeldags osvosv..... Her i byen nøttær ente å drive fotballklubb, og vi supportere er en stor grunn til det....

Eggen, to opprykk, holdt oss i Tippeligaen mot dem flestes odds kronet med cupgull ble av mange jaget ut....

Og Nordlie har vel fått dødsdommen før han får prøvd seg...

 


thh

Knøttespiller
Ble medlem: 07 mai 08
Innlegg: 46

Lagt til: 25 sep 09, 01:13

Må bare komme inn og fortelle hvor hjertens enig jeg er med kommentarene til b-tribunesliter.

Det er altfor mange besserwissere som blindt henger seg på denne negative, etterpåkloke gjengen her på ffksupporternet.

Vår fotballklubb FFK skal vel ikke slaktes/degraderes av egene supportere? Det er det jeg føler dere gjør.

En liten bemerkning,

Enkelte av dere forstår jeg vil redde tippeligaplassen ved å benytte flere egene talenter??? Det var jo derfor vi aldri kom opp fra 2. div.

 

---------------------------

theiv


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 25 sep 09, 03:18

Det begynner å ligne ett korstog mot, ikke en side FOR support. Moderatorene her inne burde kanskje gjøre nettopp det...MODERERE seg. I alle fall til etter sesongen er ferdig, og heller ta å få kasta de man ikke vil ha der da. For å kaste ledelsen nå vil kaste klubben ut i ytterligere kaos.

Blir litt som å skulle bytte begge motorene samtidig, på flyet mens man er i lufta, fordi man er redd for at begge motorene skal svikte. Da styrter man, hvis dere ikke skjønte det.

 Muligens tenkt i beste mening, men man drar det altfor langt fordi man skal bevise sine egne argumenter fra tidligere, hver gang det dukker opp noe negativt. "haha, der ser dere, jeg hadde rett, FFK har gjort feil igjen"

Når sist skrev noen av moderatorene noe positivt om FFK? For noe positivt har vel skjedd selv om det ser litt mørkt og trist ut om dagen.

 

 


Svein

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 653

Lagt til: 25 sep 09, 08:37

Jeg er heller ikke spesielt imponert over lederen i Demokraten.

Selvfølgeligheter fra ende til annen. 

Vi savner alle profesjonalitet i klubben. Henriksen jobber nok med å få dette på plass, men har dessverre falt av hesten for et par slag siden ... Vi får bare håpe klubben overlever høsten!

---------------------------

Who is General Failure and why is he reading my disc??


kim_andre_c

A-lagspiller

Ble medlem: 22 aug 06
Innlegg: 755

Lagt til: 25 sep 09, 09:58

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Det begynner å ligne ett korstog mot, ikke en side FOR support. Moderatorene her inne burde kanskje gjøre nettopp det...MODERERE seg. I alle fall til etter sesongen er ferdig, og heller ta å få kasta de man ikke vil ha der da. For å kaste ledelsen nå vil kaste klubben ut i ytterligere kaos.

Blir litt som å skulle bytte begge motorene samtidig, på flyet mens man er i lufta, fordi man er redd for at begge motorene skal svikte. Da styrter man, hvis dere ikke skjønte det.

 Muligens tenkt i beste mening, men man drar det altfor langt fordi man skal bevise sine egne argumenter fra tidligere, hver gang det dukker opp noe negativt. "haha, der ser dere, jeg hadde rett, FFK har gjort feil igjen"

Når sist skrev noen av moderatorene noe positivt om FFK? For noe positivt har vel skjedd selv om det ser litt mørkt og trist ut om dagen.

 

 

Helt enig med deg, denne sytingen hjelper ingen. Jeg er helt enig med folk her inne at situasjonen nå ser mørk ut, og at det er flere i administrasjonen som kanskje har mer å gå på men jeg tror vi må prøve å fokusere på det viktige og det er å støtte laget. Vi er her for å være 12. mann.

 

Fokus folkens!!

---------------------------

- FFK norgesmester 2006 - :)
- Nå sikter vi mot stjernene!! -Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24