Husk meg
Brukernavn
Passord

Plankehaugen sett utenfra

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 12 jun 09, 20:52

Ja, av det vi har sett til nå i denne tråden OGSÅ, er det vel ganske spot on av Safari


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 12 jun 09, 21:04

Her kommer det altså en fyr som mener noe annet enn Safari, så bare avfeier du han med at han må være en fake person.

Selvfølgelig skjønner og vet jeg at det ikke var Klokan, tenkte jeg skulle legge meg ned på ditt nivå. Jeg klarte uheldigvis ikke det. Jeg la meg på et ennå lavere nivå, og det er jo beklagelig. Jeg er enig i at innlegget mitt var flåsete, men jeg ble faktisk litt irritert over den lettvindte holdningen din. Å nei, her kommer det en fyr med meninger jeg ikke liker, da må det være noe galt.

Jeg skal være enig i at Safari har en god penn, han skriver godt norsk. Innholdet derimot synes jeg var merkelig. Safari klarte faktisk å skrive et par-tre linjer om "stakkars BRH", og det er nok for meg. Da klarer jeg ikke å ta det seriøst lenger. Diskusjonen PH/BRH har jeg hørt så ufattelig mange ganger nå, og slik jeg ser det var det et dårlig skjult forsøk på et seriøst innlegg.

At folk utenifra ser på Plankehaugen som spesielle, snille, tantete, osv har jeg ingen problemer med. Men når han som sagt kommer med den "stakkars BRH"-greia blir det for dumt. Da synes jeg det var litt ålreit faktisk med et innlegg av Nøytral som sa stikk motsatt av trådstarter. Det kan faktisk være folk der ute som synes PH er helt ålreit.

At jeg svarte Safari tåpelig er jeg enig i. Jeg ser den. Var min måte å uttrykke at jeg synes innlegget var tamt.

Jeg tror heller ikke "Tribunekultur" er der jeg burde være mest heller. Hvis jeg skriver mine hjertens meninger her kommer det til å bli både varmt og månelyst, da får jeg nok endel krasse svar på tiltale er jeg redd! Smile

PS: Nei, jeg er ikke full. Og nei, jeg er ikke kåt på Gashi. Laughing

 


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 12 jun 09, 21:22

Jeg skjønner godt at du synes det er merkelig at jeg sier noe sånt, men fikk en følelse av å ha lest innlegg fra denne personen før. Det virket som om jeg kunne kjenne igjen "måten" eller "språket". Da tenker jeg ikke på at mange har lignenede meninger her inne, men var noe i "stilen" jeg kjente igjen. Jeg har full forståelse for at det kan virke litt vel arrogant, men fikk bare den følelsen.

Det jeg også synes er påfallende er at nesten hele innlegget omhandler BRH, og kun en eller to setninger PH. Det virker som om dette innlegget er tuftet på konflikten mellom BRH og PH. Jeg la merke til at Safari nevnte BRH i noen setninger, men det var ikke dette hele innlegget handlet om.

Synes innlegget var en grei beskrivelse av hvordan forumet oppleves for utenforstående. Det eneste som etterlyses er litt inkludering. Uansett tilknyttning til BRH eller ikke, må jo det sies å være mest naturlig. Da får man heller være uenige om å være uenige, og heller la være å rakke ned på hverandre. DET er faktisk mulig.

Har full forståelse for at følelsene kan ta overhånd, men det er vel nettopp dette som gjør at konflikten aldri tar slutt.

P.S: Og jeg som trodde du var dritings og Gashis nye elskerSealed

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 12 jun 09, 21:23

Det er da ikke noe unaturlig i at en tilsynelatende nøytral person utaler seg om supporterlivet rundt klubben vår. Jeg føler også at jeg kan uttale meg med en viss pondus om tilstanden i de fleste norske supporterklubber, i hvert fall de med tilknytning til eliteserieklubbene.

Ellers vil jeg berømme både Safari og Nøytral for gode og velformulerte innlegg.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Safari

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 jun 09, 21:24

Jeg skjønner godt at noen reagerer på akkurat denne tråden, som nok kan oppfattes som usaklig sjikane fra noen. Dette har jeg ingen problemer, og kan til dels forstå det. Når noen kommer inn i ditt hus og slenger med leppa, vil man gjerne reagere - samme hvor konstruktiv denne kritikken måtte være. Det er helt fair og ikke den type reaksjoner jeg anklager en mengde PH-medlemmer å komme med. Jeg kjenner ikke Plankehaugen fra innsiden og er naturligvis klar over at jeg ikke kjenner den generelle stemningen på feltet. Dette er tross alt bare et forum som samler folk som liker å bli sett, og ikke nødvendigvis et representativt utvalg av medlemsmassen.

Er det derimot slik at flere føler at kritikken treffer godt, vil jeg gjerne gå tilbake til det siste avsnittet i mitt åpningsinnlegg. Gjøres det noen tiltak fra styrenivå for å heve tolleranseterskelen og bedre imaget til Plankehaugen, eller treffer denne kritikken også de som sitter med mest makt? Disse er jo innvalgt, og dermed representanter for flertallet av medlemmene i supporterklubben. Mitt inntrykk som utenforstående, er at dette ikke står på agendaen i det hele tatt. Inkluderingen av BRH i forsangergruppen er vel og bra, men er dette noe som skjer med no strings attached og omtrent på nåde - eller er det slik at Brigaden får gjøre dette på sine alternative premisser?

For å få et levende supportermiljø er det viktig med gjensidig tillit og ikke minst respekt. Jeg vil påstå kategorisk at dette er et stort problem i Fredrikstad. Er det ikke litt påfallende at de miljøene som har jobbet hardest imot alternativ supporterkultur (Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm) er de som har tapt seg desidert mest de siste par årene, mens det miljøet som har landets mest liberale supporterpolitikk (Rosenborg) er det som virkelig har stått frem og hevet seg voldsomt i samme periode? Det samme kan poengteres med et annet paradoks; supporterbråk hører vi søtt og stadig om i Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm - mens det rundt Rosenborg nær sagt aldri er noe som helst av bråk og faenskap? Kan det tenkes at årsaken til dette er at ekskluderinger trigger det opprørske i mennesker, mens inkludering har den motsatte effekt? Min påstand er et klart, tydelig og rungende "JA!".


Nøytral

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 jun 09
Innlegg: 3

Lagt til: 12 jun 09, 21:25

Schpa84 jeg skriver ikke at jeg holder med FFK men at jeg holder en knapp på FFK. Jeg bor i Oslo men har en far som er fra Fr.stad. Enga har jeg ikke noe til oversfor og heller ikke Lyn så skal jeg da velge et lag blir det FFK selv om jeg heller vil si at jeg er nøytral. Jeg er ofte her inne og lese om mer eller mindre alt for å få med meg hva som skjer for jeg liker å følge med på norsk fotball og da litt ekstra FFK men ikke nok til å kalde meg en supporter.

Denne tråden ble startet med at PH ble sett på som en gjeng klovner og at BRH var uskyldige offre som ble tråkket ned på hetset for hver minste lille latterlige ting. I alle fall slik jeg oppfattet den. Det er dette jeg tok utgangspunkt i. Som jeg sier er min og flere enga, lyn, lsk osv folk som jeg jobber av den oppfattninge at plankehaugen faktisk prøver å ta tak i problemet med slossing. Alle de sakene jeg ramser opp har vært oppe i media og værtt diskutert her. Det er ikke da vansklig å ha litt info. Ja jeg var på kampen mot lsk sist høst (en av de sjeldene) når everton putta sitt eneste mål og da ble vi nektet å gå pga de lsk folka skulle sloss mot folk fra fr.stad.

Jeg har også registrert at BRH ikke har et ønske om å ta selvkritikk hvorfor kan jeg ikke skjønne da mye av det som er skrevet er ganske konstruktig og ja mye er drittslenging uten mål og mening. Det kan godt hende at de aldri hadde noe ønske om å få oppslaget i avisen, men når de tar de bildene som de gjorde og gjør de tilgjengelige må du regne med oppslag. Slike bilder sender ut et signal. Et bilde sier jo ofte mer en 1000 ord. Og oppslaget fikk jo rett da det ble fulgt opp med sak etter sak etter sak med negative hendelser.

Jada mye av dritten BRH har fått har vært usakelig men skal man være helt 100% ærlig så er rykte de har fått 100% fortjent. Og med det så mener jeg den negative hendelsen under fr.stad bro. Blussinga hvor de også selv la ut videobevis og ble sure når de ble straffet og igjen mer blussing og nå dette.

En ting som også må nevnes. BRH med sine tillhengere er ekstremt dyktige til å lage mye støy og virke som de er mange. Skal jeg ta i og overdrive litt tipper jeg BRH ca er 100 stk. plankehaugen er vel ca 4000. Nå er ikke prosentregning min sterkeste side men BRH utgjør vel da ca 3% av medlemsmassen alikevell krever de å bli hørt i alt. I det demokratiske verden jeg lever i må man ha flertall for å kreve ting og 3% er ikke noe flertall.

Det er kanskje på tide at BRH innser at de har vært innblandet i en del uheldige situasjoner og er en mikroskopisk del av supportermassen. De må prøve å opprte på en litt mer ydmyk måte.

 

PS: Hvis mottakeren av budskapet oppfatter det feil så er det avsender sin skyld og ikke mottaker for da har avsender formulert seg feil.

 

Morten fra Oslo

 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 12 jun 09, 21:29

Opprinnelig postet av schpa84

P.S: Og jeg som trodde du var dritings og Gashis nye elskerSealed

Haha. Det hadde vært lekkert. Da hadde jeg hvertfall dratt for gardinene. Laughing

Ellers må jeg si takk for et godt svar. Du har blitt en forferdelig dyktig debattant og skribent etter "pausen" forresten! Hva har skjedd? Tommel opp! Gleder meg til neste debatt som handler om FFK og fotball. Stå på videre! Cool


Nøytral

Bedriftsspiller
Ble medlem: 12 jun 09
Innlegg: 3

Lagt til: 12 jun 09, 21:37

Opprinnelig postet av Safari

For å få et levende supportermiljø er det viktig med gjensidig tillit og ikke minst respekt. Jeg vil påstå kategorisk at dette er et stort problem i Fredrikstad. Er det ikke litt påfallende at de miljøene som har jobbet hardest imot alternativ supporterkultur (Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm) er de som har tapt seg desidert mest de siste par årene, mens det miljøet som har landets mest liberale supporterpolitikk (Rosenborg) er det som virkelig har stått frem og hevet seg voldsomt i samme periode? Det samme kan poengteres med et annet paradoks; supporterbråk hører vi søtt og stadig om i Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm - mens det rundt Rosenborg nær sagt aldri er noe som helst av bråk og faenskap? Kan det tenkes at årsaken til dette er at ekskluderinger trigger det opprørske i mennesker, mens inkludering har den motsatte effekt? Min påstand er et klart, tydelig og rungende "JA!".

Nå startet jo ekskluderingen slik jeg har oppfattet det etter bråket de var innblandet i, det var først da også det virkelige bråket startet. RBK har ikke hatt noen slike problemer og da er det mye lettere å inkludere de. Tro meg med en gang det hadde blitt bråk i RBK hadde folka der også blitt kastet ut de også.


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 12 jun 09, 21:48
Endret: 12 jun 09, 21:57
Endret av: schpa84

De fire utestengelsene startet for to år siden. Det ble ikke oppgitt noen grunn i brevene. Forsangeren i PH ble også ekskludert. Mange følte seg dolket i ryggen og det oppsto store konflikter innad i PH. Med eksludering mener man ikke nødvendigvis fra arenaer, men i miljøet. Håper imidlertid på at dette er i ferd med å snu. Håper at vi kan se en ende på uenigheter og stå sammen som supportere fra Fredrikstad:)

 

Jeg tror at mange av supporterne ønsker det, og jeg tror vi kan få til noe for å skape liv sammen. De fleste har vel sett seg lei på konflikter nå!(Håper jeg).

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 12 jun 09, 21:49

Opprinnelig postet av Nøytral

Opprinnelig postet av Safari

For å få et levende supportermiljø er det viktig med gjensidig tillit og ikke minst respekt. Jeg vil påstå kategorisk at dette er et stort problem i Fredrikstad. Er det ikke litt påfallende at de miljøene som har jobbet hardest imot alternativ supporterkultur (Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm) er de som har tapt seg desidert mest de siste par årene, mens det miljøet som har landets mest liberale supporterpolitikk (Rosenborg) er det som virkelig har stått frem og hevet seg voldsomt i samme periode? Det samme kan poengteres med et annet paradoks; supporterbråk hører vi søtt og stadig om i Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm - mens det rundt Rosenborg nær sagt aldri er noe som helst av bråk og faenskap? Kan det tenkes at årsaken til dette er at ekskluderinger trigger det opprørske i mennesker, mens inkludering har den motsatte effekt? Min påstand er et klart, tydelig og rungende "JA!".

Nå startet jo ekskluderingen slik jeg har oppfattet det etter bråket de var innblandet i, det var først da også det virkelige bråket startet. RBK har ikke hatt noen slike problemer og da er det mye lettere å inkludere de. Tro meg med en gang det hadde blitt bråk i RBK hadde folka der også blitt kastet ut de også.


Kjernen/UN har pyra ved flere annledinger de siste årene, men ingen utestengelser er gjort.. Her i byen ble man utestengt bare visst man blusset på en øde rasteplass eller i det hele tatt kjøper bluss.

Må få si det igjen, jeg opplever stemningen mellom BRH/PH/FFK som ganske god om dagen, det har absolutt tatt seg opp mange hakk. Det er ingen store interne stridigheter som man skal ha det til. Det er bare 3-4 her inne som skal ha det til at BRH er roten til alt vondt i verden og at forholdet PH/BRH er som Israel/Palestina.

---------------------------

http://www.brigaderodhvit.com

Det ordner seg alltid for snille gutter!


Safari

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 jun 09, 22:06

Opprinnelig postet av Nøytral
Nå startet jo ekskluderingen slik jeg har oppfattet det etter bråket de var innblandet i, det var først da også det virkelige bråket startet. RBK har ikke hatt noen slike problemer og da er det mye lettere å inkludere de. Tro meg med en gang det hadde blitt bråk i RBK hadde folka der også blitt kastet ut de også.


Dette blir en "høna og egget"-diskusjon. I Trondheim opplever alle parter gjensidig respekt, og det er første bud for å få ro i rekkene.

Og la det være sagt; det har vært episoder også med RBK sine fans som ikke har vært helt bra. Episoder som i andre klubber antakeligvis hadde blit slått stort opp. Det er ikke mange uker siden fem-seks trøndere ble huket inn av politiet i Lillestrøm på grunn av bråk der, og i Molde har det flere år vært episoder. Det er også slik at for eksempel blussing blir slått knallhardt ned på enkelte steder. Husker jeg ikke feil utløste blussing på en rasteplass av noen i BRH et voldsomt spetakkel i Plankehaugen, mens i Trondheim er mentaliteten helt annerledes. Da RBK-supportere blusset i Sandefjord, ble Rosenborg kontaktet med tanke på identifisering av de skyldige, men dette ble ikke repondert. Istedet valgte Rosenborg å bruke levende bilder av blussingen i sine markedsføringskampanjer i tiden som fulgte. Kjernen på sin side, har tatt flere tydelige standpunkt der de går hardt imot den ekstreme overreaksjonen blussing får fra enkelte klubber og forbund - og har med dette vist hva de mener. Å ekskludere medlemmer fra UN eller andre på dette grunnlaget har aldri vært et tema.


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 12 jun 09, 22:09

Jeg må si meg enig med Danan her. Opplever ikke på noen måte at stemningen i PH er hatsk lenger. På møtet som omhandlet tribunelivet, var stemningen veldig positiv. Det ble ikke egnet noen tid til diskusjon av BRH, som vi ser på dette forumet(med unntak av en som hele tiden påpekte sin misnøje for en viss sang). Vi diskuterte tribunelivet og stemningen var utelukkende positiv. Fikk inntrykk av at samtlige ønsket et godt tribuneliv og forslag til tiltak ble drøftet.

Så konfliktene her på forumet, er ikke automatisk representativt for stemningen i virkeligheten

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Safari

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 jun 09, 22:17

Opprinnelig postet av schpa84
Det ble ikke egnet noen tid til diskusjon av BRH, som vi ser på dette forumet(med unntak av en som hele tiden påpekte sin misnøje for en viss sang).

Hehe, har en mistanke om hvem og hva du tenker på, men kan du fortelle bakgrunnen for bråket det har vært rundt akkurat denne sangen? Ta gjerne med hele teksten også.


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 12 jun 09, 22:20

Opprinnelig postet av Safari

Opprinnelig postet av schpa84
Det ble ikke egnet noen tid til diskusjon av BRH, som vi ser på dette forumet(med unntak av en som hele tiden påpekte sin misnøje for en viss sang).

Hehe, har en mistanke om hvem og hva du tenker på, men kan du fortelle bakgrunnen for bråket det har vært rundt akkurat denne sangen? Ta gjerne med hele teksten også.


"Jeg elsker bare Fredrikstad, Alkohol og kvinner
Det er alt av glede som i livet mitt jeg finner"

Det er visst kvinnediskriminerende å elske kvinner ;)

---------------------------

http://www.brigaderodhvit.com

Det ordner seg alltid for snille gutter!


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 12 jun 09, 22:23

Kunne sikkert gjort det, men er ikke så begeistret for den selv. HeheTongue out Blir bare litt tåpelig å diskutere den sangen fremfor tribunelivet. Det er ikke akkurat en så veldig viktig sak. Jeg vil absolutt ikke synge den sangen, men andre kan godt gjøre det. Irriterte meg over den før, men nå bare ignorerer jeg den. Det er jo bare en sang, herregud. Tror du vet hvilken sang det er

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 13 jun 09, 19:46

Kommer akkurat fra en liten prat med en av de som har vært ganske innvolvert i Bastionen nå. Og han delte vel også synet til hva safari hadde i en viss grad. Uten at vi dro frem BRH, men alternative grupper. Som han sa, både RBK og Lyn sa velkommen til disse alternative gjengene, med neste carte blanche (hvis det skrives sånn), men noen restriksjoner var det. Og det har jo fungert veldig bra! Spesielt i Barteland ser man at det har fungert, med en litt mer åpen synsvinkel på ting!

For uansett hva man syns om BRH, så vet man hvor vanskelig det kan være å få gjennomslag med ting her i Fredrikstad. Man skal mene om alt, noe nedFlagginga på Kråkerøybroa er et godt eksempel på!

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Jasko

Juniorspiller

Ble medlem: 13 jun 09
Innlegg: 87

Lagt til: 13 jun 09, 20:18

Jeg måtte bare registrere en konto her når jeg så denne tråden. I liket med Safari har jeg vært innom her og lest på forumet uten å skrive noe. Jeg har fulgt med på diverse diskusjoner og krangler. Men i motsettning til Safari bor jeg i Fredrikstad og er på hver hjemmekamp, så jeg har faktisk anledningen til å se hvor patetisk PH har blitt over de siste to årene.

Etter at Zoran forsvant(ja, jeg vet en klisjé), eller lettere sagt ble utestengt, så har Plankehaugen gått en vei og alle vet hvilken vei det er. Innerst inne vet også ledelsen i PH at de er grunnen til dette. De tviholder på gamle sanger, men synger de ikke. De sitter på ståtribunen, som er ment til å, ja stås på... Hvor er det blitt av gløden PH hadde for et par år tilbake? Er det ikke på tide med nytt og freskt blod i ledelsen?

Se på andre supportergrupperinger rundt om i Norge. Flere av de har tatt såkalte "alternative supportere" inn i varmen. Resultatet er utelukkende positivt. Bare ta RBK som et eksempel, ved å gjøre dette og samtidig ha en god dialog med ledelsen i klubben så har de nå blitt norges beste(personlig mening) supportergruppe.

Det synet Safari kommer med i åpningsinnlegget er også et syn mange i Fredrikstad deler, og ikke bare de utenfor Østfold. Har tidligere hatt lyst, ved flere anledninger, til å melde meg inn i PH, men det skjer ikke nå. Eneste supportergrupperingen jeg kunne tenke meg å melde meg inn på er BRH. Dessverre så kjenner jeg ingen der og tviler på at det vil skje. BRH er de eneste som lager lyd på tribunen. Synger, hopper, står på, rett og slett gjør alt man skal gjøre på en ståtribune. Over alt i verden synges det og heies det på ståtribuner. PH vil tydeligvis være spesielle og velger heller å synge 1/3 av kampen, mens de sitter resten av kampen. Kjipt dette, men slikt er det. Litt lyd skader ikke på stadion...

Hva skjedde med dette her: http://www.youtube.com/watch?v=KVzwqQorRvo

Eller dette: http://www.youtube.com/watch?v=TCewxh6504Y

Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette, men føler at jeg også må komme med mine synspunkt selv om ingen faktisk bryr seg om de. Det er en tendens som har gått igjen i PH en stund. Man gir bare rett og slett bare faen i hva andre folk mener...

---------------------------

-----------
- E.D. #9 -
-----------


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 13 jun 09, 21:29

Folk snakker om de andre klubbene som har fått til sammarbeidet med alternative grupper. Skal ikke utrope meg til noen ekspert, men det er vel bare RBK som har fått til dette og det skyldes jo ene og alene at flertalet ønsket det og flertallet ønsket et liberalt syn på blussing.

Bortsett fra RBK er det vel ikke noen andre klubber som har fått til et slikt sammarbeid så utrolig bra. VIF, LSK, Brann og Start har vel ikke fått det til med tanke på slossingen man ser der. Lyn (han ene i bastionen Tongue out), Odd, Molde, Tromsø og Glimt har kanskje slike grupper men stemmninga er forstatt like død ut fra deg jeg opplever på tv. Viking har jeg ikke peilig på men de har jo bra stemning da når det er folk der.

Så jeg tror bare at de som ønsker endringer i fr.stad bare må innse at de pr dags dato er i et stort mindretall og heller da ikke er i en demokratisk posisjon til å få gjennomslag for sine meninger eller få folk inn i styret. Så de får prøve å jobbe videre å selge seg inn så possitivt som mulig så kommer det nok med tiden. Det er dessverre ulempen med et demokrati selv er jeg ikke særlig happy for regjeringen vi har nå men har ikke noe valg en å måtte godta at flertallet av befolkningen ønsker noe annet en meg.

Men bortsett fra det så er tribunelivet på rett vei nå. Dette kommer til å bli kjempebra men folk må huske å være tolmodige, tar tid å bygge det opp igjen til det vi en gang hadde. Tipper 2010 sesongen blir konge på tribunen og at vi får bruke dette året til å bygge oss opp igjen Laughing Stå på alle mann så kommer resten av sesonge både på banen og tribunen til å bli bedre og bedre Wink


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 13 jun 09, 22:33
Endret: 13 jun 09, 22:33
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Folk snakker om de andre klubbene som har fått til sammarbeidet med alternative grupper. Skal ikke utrope meg til noen ekspert, men det er vel bare RBK som har fått til dette og det skyldes jo ene og alene at flertalet ønsket det og flertallet ønsket et liberalt syn på blussing.

Bortsett fra RBK er det vel ikke noen andre klubber som har fått til et slikt sammarbeid så utrolig bra. VIF, LSK, Brann og Start har vel ikke fått det til med tanke på slossingen man ser der. Lyn (han ene i bastionen Tongue out), Odd, Molde, Tromsø og Glimt har kanskje slike grupper men stemmninga er forstatt like død ut fra deg jeg opplever på tv. Viking har jeg ikke peilig på men de har jo bra stemning da når det er folk der.Wink

De har ingen alternative grupperinger i Odd, Molde, Tromsø eller Glimt. Og VIF, LSK, Brann og Start har løst det akkurat som FFK, å skape mest mulig konflikt med disse grupperingene og prøvd å eliminere dem. Personlig tror jeg faktisk vi ligger best ann pdd etter Rosenborg.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.comFlat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340