Husk meg
Brukernavn
Passord

Fotballbråk med Brigade RødHvit

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

Rune

Juniorspiller
Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 190

Lagt til: 18 mai 09, 12:09

MANGE!

 

du skal ikke tulle med oksene :)

Jeg holder selv til der, og det er fler av oss... De enga folk som er der, er vel uansett et stykke unna de store og tøffe.

---------------------------

hmm....


Captain Oats

Knøttespiller
Ble medlem: 25 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 18 mai 09, 13:15

herregud da folkens.. Det er da klart at dette var avtalt? Man løper ikke bare bort til en tilfeldig gjeng med supportere å begynner å sloss! Isko Boys visste garantert at dette var fredrikstadfolk som var keene på litt kos..

Jeg kjenner igjen et par av de fra Fredrikstad, og de har ihvertfall tilknytning til BRH.. Må si at de var utrolig pinglete også.. Står bare bak der og slenger dritt!

Siste jeg må si, er at de selv sier at slossingen ikke angår andre mennesker.. Men dette er jo faen meg MIDT i et gatekryss, hvor biler og sjokkerte folk står rundt..

Way to go!


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 18 mai 09, 14:34

Uttalelse fra Klanen om saken:

Faan ta dere!

Av: Espen K (18. mai 2009 13.22)

Klanen og VIF fotball er de eneste i Norge som har hatt baller til å føre en dialog med folk som liker og sloss i forbindelse med fotballkamper. Vi har gjort det 100 % bevisst fordi vi har vært så naive at vi trodde det skulle virke bittelitt forebyggende, og vi fortsetter å gjøre det fordi det er det minst dumme vi kan gjøre, og fordi en del av Isko boys faktisk er hyggelige folk. Men nå må vi kommunisere at vi er jævlig uenige.

Vi ønsker aldri å pisse på folk eller å leke rektor, men når folk som kaller seg de eneste skikkelige supporterne pisser på fotballaget hver helg som nå, er det vel på sin plass å si ifra. Juletræra sier i fra nå! Vi som er en gjeng med nedsnødde gamle kålrabier i full russeuniform har faktisk rett i akkurat denne saken. Terrorisering av uskyldige barn og familier finnes ikke tøft. Og det finnes ikke noe som helst Vålerengelsk over det. Det er bare håpløst.

Ja det er greit, vi driter i om dere sloss med andre som vil sloss, men 3. part skal bare ikke bli berørt. Det har vi vært enige om i mange år. Lenge før casualmoten kom til Norge var Klanen og de alternative enige om at idioter fortjener en lusing og at selvforsvar er tingen. Når folk ber om det skal vi vise hvilken by vi kommer fra og hvilken idrettsforening vi holder med. Å trashe pøbber og andre ting som uskyldige blir skadelidene av har aldri vært kult i Norge. Det kommer ikke til å bli det heller.

Jeg skulle likt å se hvordan dere sjøl reagerte på at deres egne barn blir utsatt for den formen for terror vi så på Torshov her om dagen. Hvis dere driter i at uskyldige barnefamilier og småunger havner midt opp i et masseslagsmål så skjønner jeg ingen ting.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre de av dere som jeg kjenner i Isko boys til å ta grep i forhold til det som skjer nå. Nå er det på tide å stramme opp. Dere er oppegående folk som selvsagt skjønner at ungene våre, eller ungene til Lynsupportere for den saks skyld ikke skal utsettes for realityvold midt på lyse dagen. Hallo?

Så til snuten som gjør en særdeles slett innsats i forhold til å sørge for ro og orden i Oslos gater. Dere har valgt en drittjobb og jeg synes dere fortjener godt betalt og ordentlige arbeidsforhold, men ikke la en tariffavtale dere sjøl har signert gå utover Vålerengens Idrettsforening.

Vi får vel si at snut er en nødvendighet i et samfunn som vårt, men dere har søkt jobben sjøl. Dere har valgt å ta drittjobben fra helvete. Dere har valgt et yrke med plikt til å sørge for ro og orden, og da må dere plukke opp regninga også. Ikke la en supportergjeng og et idrettslag bære ansvaret for en utvikling som er fullstendig uønska i Norge. Dere visste at det kom en buss med bråkmakere fra Fredrikstad til Oslo. Den kunne dere glatt ha snudd med eskorte til Fredrikstad. Da hadde ungene til våre venner i Skeid unngått sitt livs hittil styggeste opplevelse. Så jævla enkelt.

Espen Knutsen
Talsmann


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 18 mai 09, 16:43

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust

Ser at jeg dro det litt vel langt, og vil herved beklage til alle som tok det ille opp og så skal jeg prøve å ikke drite meg ut slik igjen...

Du dro det ikke litt langt, men du kom med en direkte æreskrenkende uttalelse om at vedkomende var med i bråket, samt at du beskrev personen direkte nedverdigende. Dette gjorde du som en anonym nett debattant.

Du beklager til alle som tok det ille opp!!!! Hva er det for en beklagelse???

Du bør henvende deg direkte til personen og be han om beklagelse, ikke oss andre!

Det at du ikke skal prøve å drite deg ut igjen, må være ditt problem.

Du må ordne opp skikkelig etter deg, dette holdt ikke!!!

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 18 mai 09, 17:07

Opprinnelig postet av jambo

Hvorfor i alle dager setter BRH seg på en tilfeldig pub på Torshov når "hele" Fredrikstad er samlet i sentrum ved spikersuppa??? Er det ikke slik at de ønsker å ta del i festen, eller ønsket de å lage sin egen "fest"? Desverre er det etter all sanssynlighet det siste som er fakta. At ikke flere fra BRH var tilstede når det smalt, vil jeg tippe, skyldes at Isko Boys var forsinket, kampen nærmet seg og man trodde det ikke ville bli noen dans. Derfor dro en del for å sikre seg plass på stadion, og de gikk glipp av sin egen dansegalla. Forklaringer på BRH sine nettsider er desverre full av ubesvarte huller... At de har utestengt 4 personer fra BRH vil jeg se før jeg tror det. Det er desverre bare BRH som vet hvem disse 4 er, så omverdenen får nok aldri "sjekket" at utestengelsene faktisk er reelle. Kommer BRH til assosiere seg med disse 4 utenfor stadion i fremtiden? Er det bare på stadion at de 4 er utestengt, ja så er BRH desverre ikke kommer noe lengre.Vi har aldri hatt for vane å reise sammen med Plankehaugen på borteturer eller sitte sammen med dem før eller etter kampene, om du har vært med noen år så bør du ha lagt merke til det. Vi er for uenige og forskjellige til at det blir noe suksess. Vi ønsker ikke å sitte på ett FFK-fotballvors hvor Brann, LSK og Stabæk sanger spilles for fullt på CD-spilleren slik det hver eneste kamp gjøres på 1903. I tillegg til at aldersforskjellen i BRH og PH er stor.

At vi fant oss en pub på Torshov er faktisk ganske tilfeldig. Vi ønsket å finne oss en pub litt utenfor sentrum. Torshov passet bra pga. kort avstand med trikk og T-bane til Ullevaal. I tillegg til at det lå ganske sentralt i forhold til hvordan våre medlemmer fra Oslo bor.

At du lager dine egne teorier om hvorfor flesteparten av BRH ikke var innvolvert er jo spennende, men du bommer mer flere mil. Vi har valgt å fortelle dere historien om hva som egentlig skjedde, slik at vi kan slippe hundrevis av forskjellige teorier og "jeg hørte fra bestemoren til tanta til barndomsvennen min at...". Vi har også gått til det skritt å suspendere de 4 BRH-medlemmene som deltok i angrepet fra Enga. Servitørene på puben og butikkeieren kan jo bekrefte vår historie i intevjuet til NRK. Politiet har også sagt i intervju med VG at de ikke tror at slåsskampen var avtalt. Det var Enga som angrep og som var den aggresive part. Det ser man jo også på filmen fra VG. Enga roper at de skal samle seg og "kom igjen Enga!", mens Fredrikstad er mer nølende og lite interesserte i en skikkelig konfrontasjon på tross av at det nettopp har haglet ølglass, stoler og bord mot dem. Men uansett hvor mange vitner, politi, utsagn og videosnutter som underbygger vår redegjørelse så tviler jeg ikke et sekund på at enkelte av dere alltid er i mot oss, samt finner på egne teorier av hva man tror skjedde.

Hvordan Enga fikk vite hvor vi satt har vi ikke funnet ut av enda. Men det skal ikke mere til enn at en observant forbipaserenede har sendt en mld til Enga om hvor vi er i byen. En ting er hvertfall sikkert, det blir neppe noen ny pubtur på oss i Oslo før neste kamp mot Vålerenga.

Jeg er ikke interessert i en ny diskusjon som ikke kommer noen vei etter 10-20 sider. Vi har forklart hvordan det foregikk og mer er det ikke å si fra vår side, vi føler vi har gjort de tiltak vi kan.

 


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 18 mai 09, 17:52

... og parodien på supporter kultur fortsetter, i sterk regi av BRH og andre idioter...

 

Gratulerer...

---------------------------

Jørn Moum, gleder seg over seriesølv 2008!
FFK, The Pride of Norway!

*14.05.08 - Bethina* :)


tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 18 mai 09, 18:01

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Jeg har ett spørsmål, hvordan visste de at folka fra Fredrikstad satt akkurat der?
Vi snakker om en relativt stor by med flere hundre uteplasser, spredt over ett stort geografisk område.
Spesielt merkelig blir det når de faktisk har sittet en plass utenfor bykjernen.

På bildene i VG(?) hadde de som satt der ikke så mye som et Fredrikstadskjerf.

Ikke avtalt ?????????????

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 18:02

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

... og parodien på supporter kultur fortsetter, i sterk regi av BRH og andre idioter...

 

Gratulerer...

 

Virkelig overaskende med en slik uttalelse fra det holdet gitt Foot in mouth

Som en digresjon tenkte jeg plutselig på følgende: Da de sier at dette ikke hadde noe med fotball å gjøre - da regner jeg med at de i rettsstaten Norge vil praktisere "likhet for loven" og følgelig utsetenge alle pedofile, skattesnyltere, konemishandlere, fyllekjørere og lovbrytere generelt Wink

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 18 mai 09, 18:08

For min del kunne de som holder på med dette godt tvangsendes til Dronning Maud Land i fotballsesongen 

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 18 mai 09, 18:20

BRH tar avstand, klanen tar avstand, FFK og BRH utestenger de aktuelle fra Fredrikstad. Flott! Det eneste som står igjen da er, hvem vant?


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 18 mai 09, 18:47
Endret: 18 mai 09, 19:03
Endret av: scheien

lurer på hvorfor brh har valgt å utestenge 4 personer. kanskje jeg er dum. men dere sier jo selv at det er vitner på at dere ikke gjorde noen ting. hadde det vært ren selvforsvar så er det ikke noe grunnlag til å utestenge folk. jeg hadde blitt skuffet hvis jeg var en av de utestengte. er lov å forsvare seg.


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 19:00

Bare å se hvordan det er her inne det: Hylekoret som har vært ute etter BRH siden dag 1 roper på blod før de vet hva som har skjedd. Noe som heter at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist..

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 18 mai 09, 19:10

... og det motsatte skulle være ettertrykkelig bevist nå.

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 19:11

Opprinnelig postet av Per Egil

... og det motsatte skulle være ettertrykkelig bevist nå.

 

Hvordan er det bevist?? Og hvem har gjort deg til dommer i denne saken? Sitter du med all info om hva som har skjedd?

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 18 mai 09, 19:17

Selvforsvar og selvforsvar....fra videoen er det vel temmelig åpenbart at de aktuelle Fredrikstad-"kjempene" ikke akkurat strekker seg langt for å unngå voldelig konfrontasjon.

 

 


Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 18 mai 09, 19:24

Er kanskje ikke bevist, men indisiene er sterke nok synes jeg.

Mulig BRH er en gjeng med kjekkegutter som ikke ønsker noe tull, men så har de jo ikke tatt advarslene som har kommet gjenntatte ganger heller. Var vel BøgeJon tror jeg som sa noe som " mulig dere ikke er ute etter trøbbel selv, men når dere fremstår som dere gjør så kommer dere til å tiltrekke dere de som er ute etter trøbbel" Sikkert ikke akkurat det han sa men det var vel litt av essensen slik jeg husker det.


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 19:30

Opprinnelig postet av morradi

Selvforsvar og selvforsvar....fra videoen er det vel temmelig åpenbart at de aktuelle Fredrikstad-"kjempene" ikke akkurat strekker seg langt for å unngå voldelig konfrontasjon.

 

 

Hva gjør DU i en slik situasjon da - hvis en gjeng kommer og begynner å pepre deg med glass, askebegre, stoler og bord? Snur ryggen til for å stikke av, og blir et enkelt mål for flygende objekter??

Med såpass mange og klare vitnemål på at Fredrikstads gutter ble angrepet , og ikke ETT eneste vitne som bestrider dette, ville etter all sannsynlighet dette ført til en klar frikjennelse i det norske rettssystem såfremt ingenting har vært planlagt.

Virker som den vanlige anti-BRH gjengen her inne velger å se bort fra det som ikke passer (som f.eks disse vitnemålene), og utroper seg selv til å vite bedre hva som har skjedd. Lavmål!! Foot in mouth

Håper gutta klager på disse utestengelsene!

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 18 mai 09, 19:36

Jeg også hadde nok reagert på en annen måte enn å stikke av hvis noen hadde starten noe sånt med meg også, selv om jeg neppe hadde oppført meg som de på videoen.

Jeg vet akkurat som du sier veldig lite annet enn det som har stått i media så det kan jo godt stemme som du sier at de det gjelder fra Fredrikstad egentlig er uskyldige offer i denne saken, personlig synes jeg det høres litt naivt ut.

Det jeg egentlig lurer på er om du nå skjønner at de som mente BRH ville tiltrekke seg trøbbel pga den linja de valgte hadde rett? For DET må jo være bevist nå, at skeptikerne hadde rett.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 mai 09, 19:39
Endret: 18 mai 09, 19:40
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Biscuitman88
Hva gjør DU i en slik situasjon da - hvis en gjeng kommer og begynner å pepre deg med glass, askebegre, stoler og bord? Snur ryggen til for å stikke av, og blir et enkelt mål for flygende objekter??

Folk som kaster glass og andre gjenstander rømmer man fra om man ikke vil sloss ja. Det er da logisk og noe enhver burde klare å skjønne av egen vilje. Å gå mot slike folk og begynne å sloss er i hvert fall ikke veien å gå. Hva tror du ville skjedd om de angrepne hadde løpt? Iskoboys hadde kommet løpende etter med 10 bord, fem stoler og en armfull av askebegre? Ville du gjort det samme om noen hadde løsnet skudd mot deg? Du kunne jo ikke løpe vekk, du kunne jo ha blitt truffet! Da er det nok mye klokere å gå mot vedkommende, da treffer han deg sikkert ikke...

Utfra videoen så syns jeg i grunn ikke det minnet om noe stygge, slemme folk og uskyldige selvforsvarende snille gutter fra FFK. Det virket i grunn ganske så jevnt.

Du får det til å høres ut som det var en armé av glass, stoler og bord som kom fra oslofolket, jeg regner med det var mye mindre enn som så. Og på vidoene så er det få som kaster noe som helst, uten at det ser ut som det gjør at disse uskyldige gjør noe for å forlate stedet.

 


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 18 mai 09, 19:54

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #79

Er kanskje ikke bevist, men indisiene er sterke nok synes jeg.

Mulig BRH er en gjeng med kjekkegutter som ikke ønsker noe tull, men så har de jo ikke tatt advarslene som har kommet gjenntatte ganger heller. Var vel BøgeJon tror jeg som sa noe som " mulig dere ikke er ute etter trøbbel selv, men når dere fremstår som dere gjør så kommer dere til å tiltrekke dere de som er ute etter trøbbel" Sikkert ikke akkurat det han sa men det var vel litt av essensen slik jeg husker det.

kommer nok til å bli mer fremover. nå har brh vist at de ikke sier nei når de blir bydd opp til dans. nå kommer resten av casuals folka i de andre klubbene i landet til å oppsøke situasjoner med brh. sagt hele tiden at dette kommer til å bli leven.

selvom brh sier selv at de er snille gutter, så kommer folk i de andre ultras gruppene i landet, som ikke er like "snille" til å oppsøke de.

hadde de startet en gruppe, og holdt ultras navnet ute, samt gått i vanlige klær, eller supporter utstyr, så hadde ikke dette skjedd.Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340