Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kampen: Fredrikstad - Aalesund 0 - 1 26/4

Flat Trådet Nøstet
Totalt 4 sider Alle

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 20:43
Endret: 27 apr 09, 21:23
Endret av: Rey

Årets andre hjemmetap. FFK styrte det meste i første og hadde sjansene, men fikk ikke omsatt dem til mål. Kommer ut i andre omgang og spiller værre en værst, spillere som Wehrman sliter og har det tøft nå..

Hva kan vi gjøre for å bedre det her da? Dette var en trist dag for oss FFK supportere, men trøster meg med flere ting:

1) Ble ikke 1 - 4 som i 2005 ;)

2) Vi har 24 kamper igjen å spille ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 20:45

Nå betalte FFK en god slump penger for å få hente Borges tidligere og som i tillegg er en sentral midtbanespiller.

Hvordan klarer man da å la Wehrman gang på gang fjolle rundt utpå der. De snakker om at borges må venne seg til nivået. Herregud... la han da gjøre det i kamp. Trenger han i form jo før jo bedre...

Kan vel nesten si det er råttent av Gønhagen å ikke la wehrman "slippe". Skal ikke for en spiller være nødvendig å sette seg selv ut av laget.

Bidrar til økt tilskuertall dette...

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 26 apr 09, 20:53

Jeg lurer på om eksperimenteringen med formasjonsendring kan ha bidratt til usikkerhet ? Kan det ha bidratt til at vi nå nærmest mangler offensiv samhandling ? Synes bare vi er helt fantastisk dårlige fremover. Virker som spillerne binder seg helt når de skal inn i de avgjørende fasene i spillet. Ingen som får til noe. Skjønner ikke hvorfor Grönis skulle begynne å forandre spillemønster når 4-4-2 fungerte så bra i fjor. At vi har hatt skader spiller ingen rolle, kan vi ikke sette inn to gode nok spisser så har vi for dårlig tropp. 

Tilbake til kampen i dag så må både Ramberg og Wehrman virkelig gå i seg selv nå. Wehrman åpnet ok men sovna totalt utover i kampen. Ramberg fikk til fint lite og var til tider helt horribel. Everton jobber og sliter men får lite til. Synes Tegström viste bedre takter enn på en stund. Piiroja som vanlig strålende, men Martinsen bør ta målet på sin kappe da han solgte seg i duellen som skapte sjansen. 

Alt i alt er det skremmende og se vi taper to kamper på rad hjemme, og spesielt i dag hvor vi møter et Ålesund som vi normal skal slå. Som en kar ved siden av meg på tribunen sa i dag. "Taper vi mot Ålesund havner vi på nedre halvdel i år". Jeg frykter han har rett om vi ikke får noe dreis på det offensive. Det er nærmest bare tilfeldigheter at vi scorer mål :(. Sukk, deppa nå. 

---------------------------

Alltid FFK!


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 26 apr 09, 21:00

Kan ikke påstå at FFK har spilt en god match så langt...idag håper jeg bunnen er nådd. Bruk Ceslo på midtbanen i stedet for Wehrmann.


Eirik O

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 09
Innlegg: 2

Lagt til: 26 apr 09, 21:05

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 21:08

Opprinnelig postet av Eirik O

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger

Det ble visst slengt noe fra tribunen også + piping mot Kasey etter hva kommentatorene på VGTV så hvertfall.. For Kasey snudde seg mot publikum og ga et ganske så ikke pent blikk til dem..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Bærra

Juniorspiller
Ble medlem: 15 aug 08
Innlegg: 116

Lagt til: 26 apr 09, 21:30

Bør være nok fra Kasey nå. Nå må folk få opp øya og slutte å forsvare den mannen. Har vel ikke spilt en god kamp siden han ble utvist mot Odd i cupen i fjor! Bare syting fra den kanten! Har sagt det før og gjentar gjerne: Send den mannen langt, langt vekk!!! Vil ikke se han i den hvite drakta noe mer!

Det bakre leddet må få godkjent i dag også. Alle der spiller en grei kamp. Midtbanen`s innsats er under en hver kritikk, kanskje bortsett fra Raymond som stort sett gjør det han er på banen for å gjøre,(innlegg og dødballer).

Spissene er tannøse, men de får heller ikke all verden av baller å jobbe med. Kan være en idè å la noen andre spisser få prøve seg. Domenic bør kanskje få en sjelden sjanse?

 

Når vinduet åpner bør de kvitte seg med en del midtbanespillere og heller legge eventuelle penger i en ny spiss hvis det lar seg gjøre. 2 sikre avganger bør være Levon og Kasey!!

 

Huff nå er jeg negativ, men følte jeg trengte å få ut litt dritt! 

 

 


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 21:43
Endret: 26 apr 09, 21:45
Endret av: FFK pra sempre

Enig i at Thomassen spilte en god kamp, han passer bedre på den plassen spør du meg.
Styker meg i troen på at han og Wallace bør bytte plass.
Stort  probleme offensivt i dag var den store avstanden mellom spillerne, spesielt nær boksen.


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 26 apr 09, 21:53

Syntes 1 omg var bra, kan nesten ikke tro hvor dårlige de var i 2 omg....

Håper gutta klemmer til i nste kamp, vi får kalle dette her for en arbeidsulykke:)

En ting til...blir neste flau over publikum som roper masse "stygge" ord mot spillrene våres.....det er ikke bra.


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 26 apr 09, 22:10

1. omgang var positiv, og det eneste som manglet var det som alltid mangler for tiden, måla...

2. omgangen virket det ikke som spillerne gadd å spille.. Hva i svare er det som skjer med wehrman om dagen? Den som sutrer høyest om ny kontrakt spiller jo som om han ønsker at FFK skal tape... Ble letta når jeg så Hansi og Wehrman ble bytta ut idag, vanskelig å si hvem som var dårligst av de to, men at de ikke scorer høyere en 2 på ratingen fra min side er ihvertfall helt sikkert!!

 

Ellers var som stjerna over her skrev, bra liv i PH idag, godt å se at det var over 10.000 på stadion igjen, og at angreps spillet til FFK i deler av 1. omgangen viser at det faktisk er håp... men bortsett fra dette var det skremmende å se holdningen til enkelte spillere, spesielt etter 0-1 målet...

 

BB: Uten tvil Raio, som igjen, blør og kriger for FFK og drakta!!

---------------------------

Jørn Moum, gleder seg over seriesølv 2008!
FFK, The Pride of Norway!

*14.05.08 - Bethina* :)


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 26 apr 09, 22:12

Dette var fryktelig pinlige greier, mens AAFK øyensynlig fikk seg en overhøvling av en sur reke i pausen har tydeligvis Grønnis klinka til med en "det ornær seg", for hvordan man kan gå fra det presset i første omgang til den gjennomført bedritne forestillingen vi fikk i andre omgang er meg en gåte.

Jeg husker jeg var avmektig begeistret når vi fikk Wehrman til klubben, vår egen Gennaro Gattuso i tippeligaformat, og trofast moste han seg vei gjennom gjennom motstanderne i den herlige fjorsesongen. Nå er det ikke lett og vite hva man skal tro, men noe er åpenbart ille gæli, og en Wehrman-exit til sommeren er alldeles ikke usansynlig. Trist som faen, som Ari ville sagt.

Hva laget i sin helhet driver med når det kommer til å score mål er enda mer mystisk, for denne gjengen er ufattelig impotent foran kassa. Jeg har opplevd hele spekteret av følelser i min tid som FFKsupporter, ekstrem glede og ekstrem skuffelse, men kampene så langt i år har ikke gitt annet enn frustrasjon, kansje den kjipeste følelsen av alle.

 

 

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 26 apr 09, 21:49

Positivt:

  • Meget bra fra plankehaugen, spesielt i 1.omgang
  • Kvisvik med et fortsatt godt overblikk og gode pasninger, spesielt 1.omgang
  • Over 10 000 på tribunen
  • Gutsen til Piroja

Negativ:

  • Werhman, fyttikatta hvor mange dårlige valg han gjorde
  • Everton, skjønner fortsatt ikke de som forsvarer han. Har aldri hatt sansen. Fins IKKE målfarlig, hadde ikke en målsjanse.
  • Ramberg, mistet all selvtillit, 2.omgang meget dårlig
  • Evnen til å score mål

Neste hjemmekamp kommer Tromsø på besøk, de har sluppet inn mest mål i serien hittil. Kan det kanskje komme et mål på hjemmebane også.... Midtbanen og angripere som gikk av banen ved matchslutt, bør starte neste kamp! La de få en gjennomkjøring i Trondheim, slik at de blir enda bedre kjent med hverandre.

Orker forresten ikke se oppsummeringa på TV i dag, makan...........


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 26 apr 09, 22:05

Nei Grønnis.

Skjønner ikke uttaket mot det alle vet er ett ultra defensivivt AAFK, med raske kontringer.

Uttaket uten fart og framdrift.

Wehrman har hele denne sesongen bevisst at han ikke er interessert i å jobbe for ny kontrakt, tempo og arbeidsvilje som ikke holder i Adeccoligaen engang.

Ramberg har i de siste kampen visst han han er milevis fra formen, det samme til en viss grad "Duracel-kaninen" Gashi som denne sesongen stort sett bare har vært kanin.

En Kvisvik som riktignok kan slå pasninger, men en en aksjonsradius på 3.14 m x r2. Ikke akkurat framdrift.

Undrer virkelig på hvor svak Borges er når han ikke starta i dag.

Håper det er siste gang jeg ser Wehrman(sen) fra start, har ikke trua på at han plutselig finner formen før han får en millionsum som iallefall ikke FFK har (eller bør bruke på han).

Når det gjelder Kvisvik er han fortsatt flott å ha som joker de siste 15-20 minuttene, men fra start, njet.

Når det gjelder Everton eller Tegan, så synes jeg de begge skuffer.

Slik FFK startet i dag, var de faktisk mye svakere (også på papiret ) enn i fjor.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 21:10

Wehrman var dessverre dårlig i hele kampen og bør ikke starte neste kamp. Om grønhagen gjør det, er det nærmest ufint å kjøre en spiller som gang på gang viser han er totalt ute av det.

Tror nok Wehrman erferdig i Fredrikstad.

Forøvrig er jeg enig i at pipingen var minst like ynkelig som Wehrmans prestasjoner.

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


gunda

Bedriftsspiller

Ble medlem: 03 jan 07
Innlegg: 19

Lagt til: 26 apr 09, 21:11

Kasey er sur, uinnspirert og grinete. Sånn som han spiller og oppfører seg er han en virus i laget, og virus må vi behandles mot. Behandlingen består i sette han ut av laget.

Synes også det er merkelig å spille med en halvskadet spiss uten sidesyn, og så brukes han atpåtil som oppspillspunkt når han ikke kan gå i hodedueller...

---------------------------

KICK and RUN
(utur)


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 26 apr 09, 21:28

Syns faktisk Wehrman spilte en bra 1.omgang, den skal han ha ros for. I 2.omgang faller han ned på et dårlig nivå i pasningsspillet sammen med resten av laget, og jeg syns det er positivt å se at trenerne da tør å bytte ham ut. Det passet bra for Celso å få komme inn i en kamp hvor han ikke får så mye defensivt ansvar, men kan være en ballfordeler. Likevel må det være absurd for ham å komme inn i en kamp hvor han blir satt til å kun slå langpasninger...

Ellers er jeg glad for at FFK ikke fikk med seg et poeng på slutten der. Når man setter inn Gardar Johannsson og setter opp Raio Piiroja på topp for så å spille ballen så fort som mulig mot sistnevnte er det helt greit å tape. Sånt noe hører ikke hjemme på en fotballbane.

Ellers en liten oppsummering av hver enkelt spiller:

Staw: Får ikke mye å gjøre. Har en blunder i 1.omgang hvor han må gi til corner, men ellers bra.

Askar: Helt grei kamp. God til å bli med offensivt, men er noe lett å lese. Muligens halvskadet? Så ut som om han hadde noe greier rundt ene beinet i 2.omgang, og han småhaltet litt. Hvis ikke det bare var det litt artige løpesettet hans da. :)

Piiroja: Konge på hodet defensivt. Merkelig å sette ham opp som spiss, for han vinner overraskende få dueller offensivt.

Martinsen: Nok en bra kamp. Kanskje banens beste etter min mening.

Thomassen: Kommer mye mer til sin rett på venstrebacken. Har bra kontroll og gjør en bra kamp.

Ramberg: Kanskje årets svakeste kamp fra Rambergs side. Har den svakheten at han til tider er totalt anonym, men i dag var det kanskje bra. De få gangene han fikk ballen var det mye rart..

Gashi: Nok en dårlig kamp av Gashi. Gjør lite offensivt, og mister ballen for mye.

Wehrman: Starter bra, men har en kurve utover i kampen som går kraftig ned. Elendig på å orientere seg før han får ballen, og mange horrible pasninger. Huff.

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Tegström: Starter friskt, men dabber av etterhvert. Har likevel trua på ham, faktisk.

Èverton: Dårlig kamp av Èverton, til tross for til tider blendende teknikk nok en gang. Har mye å gå på ift. å bli klokere uten ball.

Nei, dette var dårlige greier.. Får trøste oss med at vi ikke har tapt en bortekamp i år. :)

 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 27 apr 09, 11:09

Opprinnelig postet av Lemmy

 

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Når jeg nå ser høydepunktene på nytt igjen ser jeg jo at karate-Raymond burde og skulle hatt ett rødt kort etter nedslaktingen av Fredrik Carlsen nede ved eget cornerflagg foran Plankehaugen i første omgang. Han tar rennafart og planter knottene i knehasene hans, en hel meter unna ballen. Han ser jo ikke på ballen engang. I tillegg var dette bakfra, noe som gjør det vanskelig for Carlsen å komme seg unna. Når han i tillegg må byttes ut pga denne hendelsen synes jeg hele situasjonen blir litt flau for Raymond.

Fra min posisjon (helt oppe under taket på motsatt langside) så det ut som et soleklart frispark. Det så ut som om Raymond var furten over å ikke få frispark noen sekunder tidligere (midt på banen). At unge Carlsen ikke fikk frispark så helt uforståelig ut for meg der og da. Visste ikke at jeg hadde så rett.

Så vi var faktisk heldige som fikk fullføre kampen med fullt lag. Når det er sagt, var ikke dommer Sælen mye til hjemmedommer heller. Vil faktisk påstå at han nesten hadde satt pengene sine på Aalesund på Oddsen i dag. Mye rart fra den kanten.

Hva er problemet til våre spillere?? Tåler vi ikke litt motgang? Kvisvik fyller 35 (!!!) år i år, han burde i det minste være rutinert nok til å ikke miste hodet slikt. I tillegg Wehrman (som også er vår nest eldste) oppfører seg som en sutrete unge når det butter litt. Nei, brett opp ermene og trå til!!!


Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 27 apr 09, 11:27

Nok er nok....

Nå bør og skal Werhman, Ramberg, Tegan og Kvisvik benkes til neste kamp. Inn med de yngre, det kan ikke bli verre enn dette...

Mot RBK :

Staw

Askar     Martinsen     Piiroja (k)     Thomassen

Lalawele     Borges     Gashi     Wallace

Adiyah     Everton

Men er Grønnis tøff nok til å gjøre det, tviler...?

---------------------------

You`ll never walk alone...


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 27 apr 09, 12:00

Det er han garantert ikke...Yell

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 27 apr 09, 12:18

Merker at Wehrman er på vei til å bli et nytt hatobjekt av typen Vebjørn Hagen/Hoås/Ramberg her inne og på tribunen.

Synes faktisk han var gangske bra i 1. omgang, og Grönis tok ham ganske tidlig ut i 2. omgang.

Greit nok at dette ikke var noen spesielt god kamp, men det er ingen grunn til panikk. Vi er generelt trygge bakover, og det er ikke så mye som skal til før det løsner fremover. Tviler i alle fall på at pipekonserter hjelper for noen....


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 27 apr 09, 12:17

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust

Nok er nok....

Nå bør og skal Werhman, Ramberg, Tegan og Kvisvik benkes til neste kamp. Inn med de yngre, det kan ikke bli verre enn dette...

Mot RBK :

Staw

Askar     Martinsen     Piiroja (k)     Thomassen

Lalawele     Borges     Gashi     Wallace

Adiyah     Everton

Men er Grønnis tøff nok til å gjøre det, tviler...?

Mja, jeg tror nå dette faktisk vil gjøre det verre. Kan ikke helt se for meg at løsningen på problemet er å kaste innpå en haug unggutter som ikke er vant til tippeliganivå og som er enda mindre samspillte enn gårsdagens lag.

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 27 apr 09, 12:20

Jeg forsvarte Wehrman etter forrige kamp, og forsåvidt at han fikk starte også mot Aalesund. I utgangspunkt vil jeg tro Wehrman lettere kan spille seg i form enn å hvile seg i form. Det tror visst Grønhagen også.

Det er mange som vil sette Wehrman og andre spillere ut når de spiller dårlig. Men jeg mener at spørsmålet ikke bør være om de enkelte spillerne har spilt godt nok til å fortjene å få neste kamp fra start.  Spørsmålet bør være hvordan man får spillerne til å spille bra i neste kamp. Trenger de hvile? Oppleve kamp om plassene? Eller ganske enkelt mer kamptrening?

Hvis Wehrman blir bedre av å sitte en eller tre kamper på benken, så sett ham på benken. Men det skal ikke handle om at Wehrnan fortjener å straffes for dårlig innsats, men om hva som er strategisk klokt for laget som sådan. Altså hva som skal til for å få Wehrman i god form igjen. Det samme gjelder alle spillerne. Det er da kun unntaksvis at spillere kan hvile seg i god form, men det er klart at det kan være rette å gjøre. Jeg er heller ikke happy med Wehrmans prestasjoner om dagen, men jeg ser heller ikke at benken er den eneste mulige medisinen.

 


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 27 apr 09, 13:44

Jeg er enig i kritikken mot en svar Wehrman, men vil belyse en liten ting som jeg ikke har sett til nå her:

I kampene der både Wehrman og Gashi har spilt bra, så har de også hatt et ok samspill på midten der, de har ligget i fin avstand til hverandre, og alltid hatt et pasningsalternativ. I de siste to kampene, så har dette samspillet vært nesten fraværende, og pasningsalternativene fremover samt bevegelse FØR man skal slå en pasning har ikke vært god. Dette hjelper iallefall ikke en litt vår-rusten Wehrman.

Innsatsen til Wehrman forsvarer jeg imidlertid ikke. Han har jo bare noen sporadiske løp hjem, langt ifra den fine innsatsen vi så noe av i fjor.

 

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 27 apr 09, 15:52

Kasey hadde en egentlig veldig god 1 omgang! Hvertfall perioder. Etter pausen var han direkte svak. 

Men er det bedre å ikke involvere seg i en dritt, sånn som Gashi, eller å hvertfall prøve og mislykkes som Kasey gjorde igår?

Jeg synes Gashi er den som bør benkes først av disse to. Vil se Kasey mer defensivt (igår synes jeg han måtte gjøre jobben Gashi ikke gjorde framover) og Borges som offensiv midtbane.

Ramberg bør ikke sitte på benken engang. Hva med å prøve Everton der? Han kan jo dra av spillere og komme til innlegg, eller skjære inn i banen. Så kan vi kjøre Aidyiah og Gardar på topp!


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 27 apr 09, 16:01

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jeg forsvarte Wehrman etter forrige kamp, og forsåvidt at han fikk starte også mot Aalesund. I utgangspunkt vil jeg tro Wehrman lettere kan spille seg i form enn å hvile seg i form. Det tror visst Grønhagen også.

Det er mange som vil sette Wehrman og andre spillere ut når de spiller dårlig. Men jeg mener at spørsmålet ikke bør være om de enkelte spillerne har spilt godt nok til å fortjene å få neste kamp fra start.  Spørsmålet bør være hvordan man får spillerne til å spille bra i neste kamp. Trenger de hvile? Oppleve kamp om plassene? Eller ganske enkelt mer kamptrening?

Hvis Wehrman blir bedre av å sitte en eller tre kamper på benken, så sett ham på benken. Men det skal ikke handle om at Wehrnan fortjener å straffes for dårlig innsats, men om hva som er strategisk klokt for laget som sådan. Altså hva som skal til for å få Wehrman i god form igjen. Det samme gjelder alle spillerne. Det er da kun unntaksvis at spillere kan hvile seg i god form, men det er klart at det kan være rette å gjøre. Jeg er heller ikke happy med Wehrmans prestasjoner om dagen, men jeg ser heller ikke at benken er den eneste mulige medisinen.

 

Tenk da på de andre som sitter på benken, og ser hvor møkk rævva og umotivert (personlig mening) Wehrmann spiller i kamp etter kamp. Er ikke særlig motiverende det heller.

Det er lov å spille dårlige kamper/være ute av form osv, men man kan da iallefall kreve et minimum av innsats.


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 27 apr 09, 16:35

Slik jeg så kampen i går, så sa det ut til at Borges likte å ligge litt mer bak og slå pasninger i lengderetning. Så jeg tror faktisk han passer bedre i den offensive rollen til Wehrman. (Mulig jeg tar feil, og det kommer vel litt ann på hvordan han er til den defensive ryddingen) Når det er sagt så er "faren" ved Celso at han er tamposvak, men hvor mange ganger tapte ikke Kasey ballen i går fordi han rett og slett ikke oppfattet og reagerte raskt nok?


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 27 apr 09, 17:06

Frykter denne sesongen blir Grønhagens "2 år"... Pleier jo å ta 1-2 år før det går dårlig.. Føler meg litt som Patrioten nå, men ekke akkurat optimist. Det virker som all spillegleden er borte..

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 27 apr 09, 23:01

Opprinnelig postet av JipJap

Tenk da på de andre som sitter på benken, og ser hvor møkk rævva og umotivert (personlig mening) Wehrmann spiller i kamp etter kamp. Er ikke særlig motiverende det heller.

Sammen tanken slo meg. Hvor "dårlige" må ikke de andre føle seg når Wehrmann får spille selv med slike prestasjoner. Jeg legger til Ramberg i samme slengen, igjen var han flere ganger direkte ødeleggende for angrepsspillet. Gashi får heller ingen stjerne i min bok.

Piiroja var tydeligvis banens beste, selv om han etter min mening kun har en force - nikke ballen høyt over motspillere. Dét kan han bedre enn noen. Forsøket som spiss i sluttminuttene resulterte derimot bare i at ballen spratt alle andre steder enn mot mål eller medspillere. En falitt-erklæring, spør du meg... men den startet med at Éverton ble tatt av, og to like spisser begynte å løpe ved siden av hverandre.

Har forresten sett at Rekdal mener Kvisvik skulle hatt rødt for taklingen av Aalesunds Fredrik Carlsen. Var vel uheldig av Kvisvik, men det skal vel ikke mer til enn at 19-åringen har benet i bakken, før en fotballkariere er over. Skummelt.

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonalds, så ordner Guttæne resten


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 27 apr 09, 23:35

Opprinnelig postet av EFF.EFF.KÅ

Har forresten sett at Rekdal mener Kvisvik skulle hatt rødt for taklingen av Aalesunds Fredrik Carlsen. Var vel uheldig av Kvisvik, men det skal vel ikke mer til enn at 19-åringen har benet i bakken, før en fotballkariere er over. Skummelt.

Soleklart rødt i følge boka. Kvisvik er totalt uinteressert i ballen. Les gjerne et annet innlegg jeg har litt tidligere i denne tråden. (Noe som ikke er noen fasit på noen som helst måte, men som er min personlige mening).

Konklusjonen er hvertfall at jeg er helt enig med Kjetil Rekdal.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 28 apr 09, 06:09

Er jo ikke så rart at Piroja ikke lykkes som spiss mot Aalesund, Rekdal satt jo inn fyrtårnet Aarøy når han ble flyttet fram. Han er ikke den letteste å vinne hodedueller med


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 28 apr 09, 07:32

For en gang skyld er jeg enig med I-kongen. Kvisvik rødt kort, gikk bevisst inn for å skade spiller.

Heldigvisvis for Kvisvik, klarte han ikke det han prøvde på 100%.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 28 apr 09, 07:45

Opprinnelig postet av dracula

For en gang skyld er jeg enig med I-kongen. Kvisvik rødt kort, gikk bevisst inn for å skade spiller.

Det er ikke noen automatikk i  at man vil skade noen selv om man går rett på mann - det er en stooor forskjellpå å ta mannen vs å ville skade mannen (ala Roy Keanes psycho-stempling av Håland)... Jeg tror ikke at Kvisvik ville skade spilleren, men slik bildene ser ut er det ikke noen tvil om at han var mer interessert i å takle mannen enn ballen, og det skulle vært et rødt kort - minimum gult.

Men slike taklinger vil jeg ikke se på en fotballbane; knottene i knehøyde, bakfra....

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 28 apr 09, 11:47

Overså det, var ikke meningen.

Du sier at "Når han i tillegg må byttes ut pga denne hendelsen synes jeg hele situasjonen blir litt flau for Raymond." Det stemte ikke, i følge Rekdal. Carlsen kjente visstnok ikke noe til taklingen, så det gikk heldigvis veldig mye bedre enn det kunne gjort.

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonalds, så ordner Guttæne resten


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 28 apr 09, 14:05

Skjønner ikke hvordan mediene fremstiller det som om Fredrik Carlsen ble skadet etter taklinga til Kvisvik. Han spilte jo hele resten av første omgangen og ble ikke byttet ut før et stykke ut i andre omgang. Det var en stygg takling, det er ikke det, men Fredrik Carlsen ble faktisk ikke skadet av taklinga.

---------------------------

RHE Ultrasmentalitet - http://www.rodhvitelite.com


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 apr 09, 16:19

Et stykke ut i andreomgang er feil, han ble byttet ut i pausen. Men om det var Kvisvik som skadet han, ville det vært litt rart at han fullførte de siste tjue minuttene av førsteomgang ja...


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 28 apr 09, 16:26

Det var helt til kampstart tvil om Carlsen skulle starte kampen.... Han holdt en omgang.


tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 02 mai 09, 15:23

Han/Rekdal sa etter kampen at det var en trøblete lyske og ikke taklinga som var problemet

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 28 apr 09, 11:17

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jeg forsvarte Wehrman etter forrige kamp, og forsåvidt at han fikk starte også mot Aalesund. I utgangspunkt vil jeg tro Wehrman lettere kan spille seg i form enn å hvile seg i form. Det tror visst Grønhagen også.

Det er mange som vil sette Wehrman og andre spillere ut når de spiller dårlig. Men jeg mener at spørsmålet ikke bør være om de enkelte spillerne har spilt godt nok til å fortjene å få neste kamp fra start.  Spørsmålet bør være hvordan man får spillerne til å spille bra i neste kamp. Trenger de hvile? Oppleve kamp om plassene? Eller ganske enkelt mer kamptrening?

Hvis Wehrman blir bedre av å sitte en eller tre kamper på benken, så sett ham på benken. Men det skal ikke handle om at Wehrnan fortjener å straffes for dårlig innsats, men om hva som er strategisk klokt for laget som sådan. Altså hva som skal til for å få Wehrman i god form igjen. Det samme gjelder alle spillerne. Det er da kun unntaksvis at spillere kan hvile seg i god form, men det er klart at det kan være rette å gjøre. Jeg er heller ikke happy med Wehrmans prestasjoner om dagen, men jeg ser heller ikke at benken er den eneste mulige medisinen.

 

 

Meget fornuftig innlegg, som jeg stiller meg 100% bak.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 27 apr 09, 18:56

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust

Nok er nok....

Nå bør og skal Werhman, Ramberg, Tegan og Kvisvik benkes til neste kamp. Inn med de yngre, det kan ikke bli verre enn dette...

Tja.

Wehrman var mye bedre enn i forrige kamp, men holdt ikke kampen ut (mye crap i andre omgang). Trenerne bør se an treningene framover for å vurdere om han bør benkes til neste kamp eller ikke (ser helt bort fra utenomsportslige ting her. Jeg foretrekker det i grunn sånn, spesielt etter denne vinteren).

Ramberg, som begynte sesongen veldig bra, er inne i en av sine vanlige motbakker. Føler meg sikker på at han slår tilbake, men er skeptisk til om det skjer til neste kamp allerede. Mulig han kan ha godt av en pause (men hvem er vise-visekaptein? Wink).

Jeg kan i grunn ikke se noen fornuftig grunn til å benke hverken Kvisvik eller Tegström!

---------------------------

Hater hat!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 27 apr 09, 23:32

Opprinnelig postet av Magnum

Ramberg, som begynte sesongen veldig bra, er inne i en av sine vanlige motbakker. Føler meg sikker på at han slår tilbake, men er skeptisk til om det skjer til neste kamp allerede. Mulig han kan ha godt av en pause (men hvem er vise-visekaptein? Wink).

Nå spilte Abgar Barsom kamp senest i dag, så det er mye mulig han er tilbake i troppen allerede til neste kamp. Vise-vise-kaptein blir vel muligens Raio Piiroja, han fikk hvertfall bindet mot AaFK.


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 28 apr 09, 11:02

Opprinnelig postet av gunda

Kasey er sur, uinnspirert og grinete. Sånn som han spiller og oppfører seg er han en virus i laget, og virus må vi behandles mot. Behandlingen består i sette han ut av laget.

Synes også det er merkelig å spille med en halvskadet spiss uten sidesyn, og så brukes han atpåtil som oppspillspunkt når han ikke kan gå i hodedueller...

Men det dårliste forsvaret mot viruset er å pipe på egne spillere. Dèt bidrar hvertfall ikke positivt. Kansklje heller til å spre viruset til andre lagdeler?

Skammelig oppførsel.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 26 apr 09, 21:16

wehrmann må gå i seg selv. virker som om han furter over at han ikke får den kontrakta han vil ha. en ting er å miste ballen innimellom. men da kan han i det minste prøve å få tilbake ballen. han små jogger tilbake, når ålesund spillerne stormer i angrep. hadde ikke askar stoppet den ene på kant så hadde vi vært i stort mindretall innenfor 16 meter.

vil gi forsvaret vårt godkjent idag. resten er for dårlig. den beste spilleren fremover på banen var vel kvisvik. å han hadde ikke noe toppkamp idag han heller


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 26 apr 09, 23:04

Opprinnelig postet av Eirik O

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger

Så tafatt som kasey var idag så fortjenern all den pepperen han kan få. Frigi den mannen fra kontrakta sier nå jeg.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 21:07
Endret: 26 apr 09, 21:07
Endret av: FFK pra sempre

Har begynt å mista troen på Levon også, mannen ser jo bare sine egne bein.
Everton synes jeg har spilt sine to svakeste kamper sist og nå.
Kanskje bedre at han får spille litt 2 lagsfotball for å spille på seg selvtillitt.
Det virker som om spissene våre har null relasjon med midtbanen, sånn har det vært helt siden sesongslutt i fjor.


GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 26 apr 09, 21:10

Opprinnelig postet av JonFT

Jeg lurer på om eksperimenteringen med formasjonsendring kan ha bidratt til usikkerhet ? Kan det ha bidratt til at vi nå nærmest mangler offensiv samhandling ? Synes bare vi er helt fantastisk dårlige fremover.  

 

 

Enig den!! Er ikke fan av at man skal eksperimentere med formasjoner.. Er det noe vi har hatt nok av på benken,så er det vel spisser.. Så hvorfor da kjøre en 4-2-3-1 formasjon??

Kjør heller en 4-4-2 framover! Min mening! Smile

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 20:47

Det er i alle fall ikke noe å vente med å gi Celso playmaker rollen, bedre å la han spille seg match fit, enn å vente på Wehrmann.
Jeg var rimelig fornøyd med første omgang, kjempeinnsats fra de aller fleste. Og tilsvarende dårlig spill og skuffa i andre.

Gidder ikke en gang å henge meg opp i at kanskje Martinsen skulle hatt frispark før målet.


FFK-Supporter

Juniorspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 189

Lagt til: 26 apr 09, 20:52

Hva har skjedd med Wehrmann?! Skulle nesten tro han spillte dårlig med vilje? Undecided

---------------------------

Rød og hvite er de beste!


Marty_h

Juniorspiller

Ble medlem: 28 des 06
Innlegg: 113

Lagt til: 26 apr 09, 20:59

Er så lei den lempinga FFK har begynt med når de ligger under, Raio har ingenting i angrepet å gjøre. Må jo være bedre, hvis vi skal spille med tre bak og jage, å sende Askar lenger frem. Med Raio fikk vi jo bare tre tunge og treige spillere foran. Kasey er ferdig i mine øyne desverre


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 apr 09, 22:59

Nå er jeg bare deppe og frustrert. Rett og slett, hverken mer eller mindre.

Hvordan i all verden klarer TV2 å konkludere med at FFK hadde én sjanse, mens Aafk hadde to denne kampen?


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 23:11

Opprinnelig postet av FFK1903

Nå er jeg bare deppe og frustrert. Rett og slett, hverken mer eller mindre.

Hvordan i all verden klarer TV2 å konkludere med at FFK hadde én sjanse, mens Aafk hadde to denne kampen?

Deppa selv, og drittlei hele TV2, skjønner ikke at jeg gidder å følge med på sendingen deres. De er bare ute etter sensasjoner og såkalte profiler som gjerne driter seg med stupide kommentarer. Hadde det vært VIF/Brann/RBK som hadde hatt en handssitusjon mot seg hadde vi sett 10 repriser...


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 apr 09, 23:15

Er det forresten bare jeg som syns Wehrman somler vel mye når han skal ta cornerne? Han daffet bort til cornerflagget og så mest ut som han prøvde å få ned tempoet og hadde sin egen lille gå-sakte-aksjon.


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 26 apr 09, 23:20

Opprinnelig postet av FFK1903

Er det forresten bare jeg som syns Wehrman somler vel mye når han skal ta cornerne? Han daffet bort til cornerflagget og så mest ut som han prøvde å få ned tempoet og hadde sin egen lille gå-sakte-aksjon.

Jeg satt nærme banen i dag og fikk se Wehrman på ganske så nært hold - og jeg synes rett og slett han så sliten ut. Han pustet tungt og tok seg sikkert de pausene han kunne få på veien til cornerflagget.


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 26 apr 09, 23:30

Opprinnelig postet av aavdst

Opprinnelig postet av FFK1903

Er det forresten bare jeg som syns Wehrman somler vel mye når han skal ta cornerne? Han daffet bort til cornerflagget og så mest ut som han prøvde å få ned tempoet og hadde sin egen lille gå-sakte-aksjon.

Jeg satt nærme banen i dag og fikk se Wehrman på ganske så nært hold - og jeg synes rett og slett han så sliten ut. Han pustet tungt og tok seg sikkert de pausene han kunne få på veien til cornerflagget.

Trur han sliter litt om dagen, skaden han fikk i vinter har preget oppkjøringen hans veldig negativt.


ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 27 apr 09, 00:13

Å pipe på egne spillere hører da ikke hjemme uansett! Er man så irritert på egne spillere så la være å gi en lyd fra deg da de blir bytta ut! Helt klart lov til å komme med et frustrasjonsbrøl hvis en spiller mister en ball altfor lett, men piping på egne spillere hører aldri hjemme! Irriterende og latterlig gjort...

Virker som det ikke er mange her, men jeg mener helt klart at Wehrman gjorde en godkjent første omgang. Han ligger i ankerrollen sin og plukker opp mange baller. Han slår også mange gode oppspill opp til spissene. Helt enig at han faller bort i andre omgang og har et par veldig farlige balltap der, men det kan det være flere grunner til. Han kan f.eks. være veldig sliten. Har jo sagt selv at han er langt unna kampform. En del utenomsportslig som kanskje påvirker han i negativ grad. Uansett hva, man skal ikke pipe på han av den grunn!

Er enig i at han har hatt en dårlig start på denna sesongen, men føler at vi så litt av gode, gamle Kasey i første omgang. Til tross for at han også har hatt noen uheldige utspill i media mener jeg at det er mulig å vise han såpass respekt at man ikke piper på han. Han var, etter min mening, hovedgrunnen til at FFK sikra seg medalje i fjor.

En annen ting, jeg var bombesikker på at det kom til å bli tap da FFK startet med dissa "flo-pasningene" på slutten der. Kan ikke huske når det har vært en god oppskrift for FFK. Etter min mening et lag som klart er best når ballen er så nærme bakken som mulig.

Nei, detta var en frustrerende kamp. 


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 27 apr 09, 08:41

Altså, Wehrmann fikk velfortjent kritikk for den nte totalt umotiverte feilpasningen, så presterer han å klage å kjefte på publikum (da han ikke klarer å slå en 1 meters pasning til Askar) , og dermed setter folk igang å pipe.

Jeg mener også han hadde stor skyld i baklengsmålet, da han skulle spurtet og tatt stopperplassen da han så Martinsen datt i en duell. Men han luntet jo bare etter...

Den mannen fortjener ikke benkplass engang. Mye bedre å ha Elvestad som backup for Borges.


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 27 apr 09, 09:06

Hva er det grønis har imot Dominic?  Hvorfor sette Tegstrøm og Gardar sammen? gardar er rusten, og dessuten er de for like i stilen.. Begge er "store og trege".. Nei, grønhagen gjør altfor mye rart...

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 apr 09, 09:18

Opprinnelig postet av ommb

Å pipe på egne spillere hører da ikke hjemme uansett! Er man så irritert på egne spillere så la være å gi en lyd fra deg da de blir bytta ut! Helt klart lov til å komme med et frustrasjonsbrøl hvis en spiller mister en ball altfor lett, men piping på egne spillere hører aldri hjemme! Irriterende og latterlig gjort...

Virker som det ikke er mange her, men jeg mener helt klart at Wehrman gjorde en godkjent første omgang. Han ligger i ankerrollen sin og plukker opp mange baller. Han slår også mange gode oppspill opp til spissene. Helt enig at han faller bort i andre omgang og har et par veldig farlige balltap der, men det kan det være flere grunner til. Han kan f.eks. være veldig sliten. Har jo sagt selv at han er langt unna kampform. En del utenomsportslig som kanskje påvirker han i negativ grad. Uansett hva, man skal ikke pipe på han av den grunn!

Er enig i at han har hatt en dårlig start på denna sesongen, men føler at vi så litt av gode, gamle Kasey i første omgang. Til tross for at han også har hatt noen uheldige utspill i media mener jeg at det er mulig å vise han såpass respekt at man ikke piper på han. Han var, etter min mening, hovedgrunnen til at FFK sikra seg medalje i fjor.

En annen ting, jeg var bombesikker på at det kom til å bli tap da FFK startet med dissa "flo-pasningene" på slutten der. Kan ikke huske når det har vært en god oppskrift for FFK. Etter min mening et lag som klart er best når ballen er så nærme bakken som mulig.

Nei, detta var en frustrerende kamp. 

Veldig uenig ang Whermann, sølvet er som snøen som falt i fjor. Nå er det ny sesong, og da kan han ikke leve på gamle prestasjoner. Preget av utenomsportselige ting, javel, men nå er det da whermanns egen feil at han går ut i media og griner etter ny kontrakt da.. Skjønner godt at folk piper når han nesten ikke gidder en gang..

---------------------------

Få igang spissene, ellers blir det Adecco neste sesong....
-------
-I'll rip off your head and shit down your neck
Duke Nukem


kingcobra

Bedriftsspiller

Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 11

Lagt til: 27 apr 09, 09:34

sier bare herregud, så vanvittig dårlige foran mål er vi.

og de derre korte cornerne vi holder på med er bare tull,

klarer ikke og omsette en enest sjanse.

 

gruer meg til og dra til lerkendal til helgen....det kan bli stygt

---------------------------

umulig mulig umulig


Superkjegle

A-lagspiller

Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 246

Lagt til: 27 apr 09, 10:19

Hallo her var det mye negativt.

Hadde vi skåra ett mål i 1 omgang hadde alle vært knallfornøyde, da hadde vi vunnet kampen. Vi hadde også spilt bra, og alle hadde vært enig om det.

Rekdal sa til folka sine at dersom de ikke presset og løp max i 2ndre omgang kom de til å måtte gå hjem til Ålesund. Dette gjorde de, og fikk ett heldig mål og vant kampen.

Get over it, det er bare flaks fra Ålesunds side, og udyktighet fra FFK at vi ikke klarer å skåre. Hadde vi spilt dårlig hadde jeg vært mer bekymret.

---------------------------

GÅ SJÆL RHINO!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 apr 09, 10:28

Problemet er at det handler om å score mål i fotball. "Man vinner ikke kamper med flott fotball" sa KTE etter hjemmetapet mot Lyn i 2006. Spiller vi flott fotball, men ikke klarer å score rykker vi ned. Desuten varer en fotballkamp i mer enn en omgang. I 2. omg var FFK fullstendig tafatte, giddaløse....

---------------------------

Få igang spissene, ellers blir det Adecco neste sesong....
-------
-I'll rip off your head and shit down your neck
Duke Nukem


Memyselfandi

Juniorspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 154

Lagt til: 27 apr 09, 10:49

Har fortsatt tro på at Tegstrøm kan bli spissen som trengs, men han trenger en makker som er litt som Tarik (kom hjem). For øvrig er det skremmende å se hvor nervøse guttæne blir når de nærmer seg motstanders 16m. Må tydeligvis trene på avslutninger, MASSE avslutninger......

---------------------------

Gud forby at Ham-Kam spiller i tippeligaen igjen.


Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 27 apr 09, 11:06

Okei, førsteomgangen var fartsfylt fra FFKs side (men uten de helt store sjansene). Likevel mener jeg det må være lov å rope varsku her etter to hjemmekamper på rad med tap - og spesielt UTEN SCORING.

Ta også med griseflaksen vi hadde i Stavanger med i beregningen, og det blir vanskelig å komme bort fra at vi er inne i en svært tung periode. Frykter også at vi blir slukt hele i Trondheim, dessverre.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5511

Lagt til: 27 apr 09, 11:03

Opprinnelig postet av Bob Page

Desuten varer en fotballkamp i mer enn en omgang. I 2. omg var FFK fullstendig tafatte, giddaløse....

2. omgang startet bra de første 5 min. Etter målet var man tafatte, men ikke giddaløse.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.Flat Trådet Nøstet
Totalt 4 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3