Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kampen: Fredrikstad - Aalesund 0 - 1 26/4

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 20:43
Endret: 27 apr 09, 21:23
Endret av: Rey

Årets andre hjemmetap. FFK styrte det meste i første og hadde sjansene, men fikk ikke omsatt dem til mål. Kommer ut i andre omgang og spiller værre en værst, spillere som Wehrman sliter og har det tøft nå..

Hva kan vi gjøre for å bedre det her da? Dette var en trist dag for oss FFK supportere, men trøster meg med flere ting:

1) Ble ikke 1 - 4 som i 2005 ;)

2) Vi har 24 kamper igjen å spille ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 20:45

Nå betalte FFK en god slump penger for å få hente Borges tidligere og som i tillegg er en sentral midtbanespiller.

Hvordan klarer man da å la Wehrman gang på gang fjolle rundt utpå der. De snakker om at borges må venne seg til nivået. Herregud... la han da gjøre det i kamp. Trenger han i form jo før jo bedre...

Kan vel nesten si det er råttent av Gønhagen å ikke la wehrman "slippe". Skal ikke for en spiller være nødvendig å sette seg selv ut av laget.

Bidrar til økt tilskuertall dette...

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 26 apr 09, 20:53

Jeg lurer på om eksperimenteringen med formasjonsendring kan ha bidratt til usikkerhet ? Kan det ha bidratt til at vi nå nærmest mangler offensiv samhandling ? Synes bare vi er helt fantastisk dårlige fremover. Virker som spillerne binder seg helt når de skal inn i de avgjørende fasene i spillet. Ingen som får til noe. Skjønner ikke hvorfor Grönis skulle begynne å forandre spillemønster når 4-4-2 fungerte så bra i fjor. At vi har hatt skader spiller ingen rolle, kan vi ikke sette inn to gode nok spisser så har vi for dårlig tropp. 

Tilbake til kampen i dag så må både Ramberg og Wehrman virkelig gå i seg selv nå. Wehrman åpnet ok men sovna totalt utover i kampen. Ramberg fikk til fint lite og var til tider helt horribel. Everton jobber og sliter men får lite til. Synes Tegström viste bedre takter enn på en stund. Piiroja som vanlig strålende, men Martinsen bør ta målet på sin kappe da han solgte seg i duellen som skapte sjansen. 

Alt i alt er det skremmende og se vi taper to kamper på rad hjemme, og spesielt i dag hvor vi møter et Ålesund som vi normal skal slå. Som en kar ved siden av meg på tribunen sa i dag. "Taper vi mot Ålesund havner vi på nedre halvdel i år". Jeg frykter han har rett om vi ikke får noe dreis på det offensive. Det er nærmest bare tilfeldigheter at vi scorer mål :(. Sukk, deppa nå. 

---------------------------

Alltid FFK!


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 26 apr 09, 21:00

Kan ikke påstå at FFK har spilt en god match så langt...idag håper jeg bunnen er nådd. Bruk Ceslo på midtbanen i stedet for Wehrmann.


Eirik O

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 09
Innlegg: 2

Lagt til: 26 apr 09, 21:05

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 21:08

Opprinnelig postet av Eirik O

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger

Det ble visst slengt noe fra tribunen også + piping mot Kasey etter hva kommentatorene på VGTV så hvertfall.. For Kasey snudde seg mot publikum og ga et ganske så ikke pent blikk til dem..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Bærra

Juniorspiller
Ble medlem: 15 aug 08
Innlegg: 116

Lagt til: 26 apr 09, 21:30

Bør være nok fra Kasey nå. Nå må folk få opp øya og slutte å forsvare den mannen. Har vel ikke spilt en god kamp siden han ble utvist mot Odd i cupen i fjor! Bare syting fra den kanten! Har sagt det før og gjentar gjerne: Send den mannen langt, langt vekk!!! Vil ikke se han i den hvite drakta noe mer!

Det bakre leddet må få godkjent i dag også. Alle der spiller en grei kamp. Midtbanen`s innsats er under en hver kritikk, kanskje bortsett fra Raymond som stort sett gjør det han er på banen for å gjøre,(innlegg og dødballer).

Spissene er tannøse, men de får heller ikke all verden av baller å jobbe med. Kan være en idè å la noen andre spisser få prøve seg. Domenic bør kanskje få en sjelden sjanse?

 

Når vinduet åpner bør de kvitte seg med en del midtbanespillere og heller legge eventuelle penger i en ny spiss hvis det lar seg gjøre. 2 sikre avganger bør være Levon og Kasey!!

 

Huff nå er jeg negativ, men følte jeg trengte å få ut litt dritt! 

 

 


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 21:43
Endret: 26 apr 09, 21:45
Endret av: FFK pra sempre

Enig i at Thomassen spilte en god kamp, han passer bedre på den plassen spør du meg.
Styker meg i troen på at han og Wallace bør bytte plass.
Stort  probleme offensivt i dag var den store avstanden mellom spillerne, spesielt nær boksen.


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 26 apr 09, 21:53

Syntes 1 omg var bra, kan nesten ikke tro hvor dårlige de var i 2 omg....

Håper gutta klemmer til i nste kamp, vi får kalle dette her for en arbeidsulykke:)

En ting til...blir neste flau over publikum som roper masse "stygge" ord mot spillrene våres.....det er ikke bra.


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 26 apr 09, 22:10

1. omgang var positiv, og det eneste som manglet var det som alltid mangler for tiden, måla...

2. omgangen virket det ikke som spillerne gadd å spille.. Hva i svare er det som skjer med wehrman om dagen? Den som sutrer høyest om ny kontrakt spiller jo som om han ønsker at FFK skal tape... Ble letta når jeg så Hansi og Wehrman ble bytta ut idag, vanskelig å si hvem som var dårligst av de to, men at de ikke scorer høyere en 2 på ratingen fra min side er ihvertfall helt sikkert!!

 

Ellers var som stjerna over her skrev, bra liv i PH idag, godt å se at det var over 10.000 på stadion igjen, og at angreps spillet til FFK i deler av 1. omgangen viser at det faktisk er håp... men bortsett fra dette var det skremmende å se holdningen til enkelte spillere, spesielt etter 0-1 målet...

 

BB: Uten tvil Raio, som igjen, blør og kriger for FFK og drakta!!

---------------------------

Jørn Moum, gleder seg over seriesølv 2008!
FFK, The Pride of Norway!

*14.05.08 - Bethina* :)


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 26 apr 09, 22:12

Dette var fryktelig pinlige greier, mens AAFK øyensynlig fikk seg en overhøvling av en sur reke i pausen har tydeligvis Grønnis klinka til med en "det ornær seg", for hvordan man kan gå fra det presset i første omgang til den gjennomført bedritne forestillingen vi fikk i andre omgang er meg en gåte.

Jeg husker jeg var avmektig begeistret når vi fikk Wehrman til klubben, vår egen Gennaro Gattuso i tippeligaformat, og trofast moste han seg vei gjennom gjennom motstanderne i den herlige fjorsesongen. Nå er det ikke lett og vite hva man skal tro, men noe er åpenbart ille gæli, og en Wehrman-exit til sommeren er alldeles ikke usansynlig. Trist som faen, som Ari ville sagt.

Hva laget i sin helhet driver med når det kommer til å score mål er enda mer mystisk, for denne gjengen er ufattelig impotent foran kassa. Jeg har opplevd hele spekteret av følelser i min tid som FFKsupporter, ekstrem glede og ekstrem skuffelse, men kampene så langt i år har ikke gitt annet enn frustrasjon, kansje den kjipeste følelsen av alle.

 

 

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 26 apr 09, 21:49

Positivt:

  • Meget bra fra plankehaugen, spesielt i 1.omgang
  • Kvisvik med et fortsatt godt overblikk og gode pasninger, spesielt 1.omgang
  • Over 10 000 på tribunen
  • Gutsen til Piroja

Negativ:

  • Werhman, fyttikatta hvor mange dårlige valg han gjorde
  • Everton, skjønner fortsatt ikke de som forsvarer han. Har aldri hatt sansen. Fins IKKE målfarlig, hadde ikke en målsjanse.
  • Ramberg, mistet all selvtillit, 2.omgang meget dårlig
  • Evnen til å score mål

Neste hjemmekamp kommer Tromsø på besøk, de har sluppet inn mest mål i serien hittil. Kan det kanskje komme et mål på hjemmebane også.... Midtbanen og angripere som gikk av banen ved matchslutt, bør starte neste kamp! La de få en gjennomkjøring i Trondheim, slik at de blir enda bedre kjent med hverandre.

Orker forresten ikke se oppsummeringa på TV i dag, makan...........


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 26 apr 09, 22:05

Nei Grønnis.

Skjønner ikke uttaket mot det alle vet er ett ultra defensivivt AAFK, med raske kontringer.

Uttaket uten fart og framdrift.

Wehrman har hele denne sesongen bevisst at han ikke er interessert i å jobbe for ny kontrakt, tempo og arbeidsvilje som ikke holder i Adeccoligaen engang.

Ramberg har i de siste kampen visst han han er milevis fra formen, det samme til en viss grad "Duracel-kaninen" Gashi som denne sesongen stort sett bare har vært kanin.

En Kvisvik som riktignok kan slå pasninger, men en en aksjonsradius på 3.14 m x r2. Ikke akkurat framdrift.

Undrer virkelig på hvor svak Borges er når han ikke starta i dag.

Håper det er siste gang jeg ser Wehrman(sen) fra start, har ikke trua på at han plutselig finner formen før han får en millionsum som iallefall ikke FFK har (eller bør bruke på han).

Når det gjelder Kvisvik er han fortsatt flott å ha som joker de siste 15-20 minuttene, men fra start, njet.

Når det gjelder Everton eller Tegan, så synes jeg de begge skuffer.

Slik FFK startet i dag, var de faktisk mye svakere (også på papiret ) enn i fjor.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 21:10

Wehrman var dessverre dårlig i hele kampen og bør ikke starte neste kamp. Om grønhagen gjør det, er det nærmest ufint å kjøre en spiller som gang på gang viser han er totalt ute av det.

Tror nok Wehrman erferdig i Fredrikstad.

Forøvrig er jeg enig i at pipingen var minst like ynkelig som Wehrmans prestasjoner.

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


gunda

Bedriftsspiller

Ble medlem: 03 jan 07
Innlegg: 19

Lagt til: 26 apr 09, 21:11

Kasey er sur, uinnspirert og grinete. Sånn som han spiller og oppfører seg er han en virus i laget, og virus må vi behandles mot. Behandlingen består i sette han ut av laget.

Synes også det er merkelig å spille med en halvskadet spiss uten sidesyn, og så brukes han atpåtil som oppspillspunkt når han ikke kan gå i hodedueller...

---------------------------

KICK and RUN
(utur)


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 26 apr 09, 21:28

Syns faktisk Wehrman spilte en bra 1.omgang, den skal han ha ros for. I 2.omgang faller han ned på et dårlig nivå i pasningsspillet sammen med resten av laget, og jeg syns det er positivt å se at trenerne da tør å bytte ham ut. Det passet bra for Celso å få komme inn i en kamp hvor han ikke får så mye defensivt ansvar, men kan være en ballfordeler. Likevel må det være absurd for ham å komme inn i en kamp hvor han blir satt til å kun slå langpasninger...

Ellers er jeg glad for at FFK ikke fikk med seg et poeng på slutten der. Når man setter inn Gardar Johannsson og setter opp Raio Piiroja på topp for så å spille ballen så fort som mulig mot sistnevnte er det helt greit å tape. Sånt noe hører ikke hjemme på en fotballbane.

Ellers en liten oppsummering av hver enkelt spiller:

Staw: Får ikke mye å gjøre. Har en blunder i 1.omgang hvor han må gi til corner, men ellers bra.

Askar: Helt grei kamp. God til å bli med offensivt, men er noe lett å lese. Muligens halvskadet? Så ut som om han hadde noe greier rundt ene beinet i 2.omgang, og han småhaltet litt. Hvis ikke det bare var det litt artige løpesettet hans da. :)

Piiroja: Konge på hodet defensivt. Merkelig å sette ham opp som spiss, for han vinner overraskende få dueller offensivt.

Martinsen: Nok en bra kamp. Kanskje banens beste etter min mening.

Thomassen: Kommer mye mer til sin rett på venstrebacken. Har bra kontroll og gjør en bra kamp.

Ramberg: Kanskje årets svakeste kamp fra Rambergs side. Har den svakheten at han til tider er totalt anonym, men i dag var det kanskje bra. De få gangene han fikk ballen var det mye rart..

Gashi: Nok en dårlig kamp av Gashi. Gjør lite offensivt, og mister ballen for mye.

Wehrman: Starter bra, men har en kurve utover i kampen som går kraftig ned. Elendig på å orientere seg før han får ballen, og mange horrible pasninger. Huff.

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Tegström: Starter friskt, men dabber av etterhvert. Har likevel trua på ham, faktisk.

Èverton: Dårlig kamp av Èverton, til tross for til tider blendende teknikk nok en gang. Har mye å gå på ift. å bli klokere uten ball.

Nei, dette var dårlige greier.. Får trøste oss med at vi ikke har tapt en bortekamp i år. :)

 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 27 apr 09, 11:09

Opprinnelig postet av Lemmy

 

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Når jeg nå ser høydepunktene på nytt igjen ser jeg jo at karate-Raymond burde og skulle hatt ett rødt kort etter nedslaktingen av Fredrik Carlsen nede ved eget cornerflagg foran Plankehaugen i første omgang. Han tar rennafart og planter knottene i knehasene hans, en hel meter unna ballen. Han ser jo ikke på ballen engang. I tillegg var dette bakfra, noe som gjør det vanskelig for Carlsen å komme seg unna. Når han i tillegg må byttes ut pga denne hendelsen synes jeg hele situasjonen blir litt flau for Raymond.

Fra min posisjon (helt oppe under taket på motsatt langside) så det ut som et soleklart frispark. Det så ut som om Raymond var furten over å ikke få frispark noen sekunder tidligere (midt på banen). At unge Carlsen ikke fikk frispark så helt uforståelig ut for meg der og da. Visste ikke at jeg hadde så rett.

Så vi var faktisk heldige som fikk fullføre kampen med fullt lag. Når det er sagt, var ikke dommer Sælen mye til hjemmedommer heller. Vil faktisk påstå at han nesten hadde satt pengene sine på Aalesund på Oddsen i dag. Mye rart fra den kanten.

Hva er problemet til våre spillere?? Tåler vi ikke litt motgang? Kvisvik fyller 35 (!!!) år i år, han burde i det minste være rutinert nok til å ikke miste hodet slikt. I tillegg Wehrman (som også er vår nest eldste) oppfører seg som en sutrete unge når det butter litt. Nei, brett opp ermene og trå til!!!


Ziggy Stardust

A-lagspiller

Ble medlem: 31 aug 08
Innlegg: 617

Lagt til: 27 apr 09, 11:27

Nok er nok....

Nå bør og skal Werhman, Ramberg, Tegan og Kvisvik benkes til neste kamp. Inn med de yngre, det kan ikke bli verre enn dette...

Mot RBK :

Staw

Askar     Martinsen     Piiroja (k)     Thomassen

Lalawele     Borges     Gashi     Wallace

Adiyah     Everton

Men er Grønnis tøff nok til å gjøre det, tviler...?

---------------------------

You`ll never walk alone...


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 27 apr 09, 12:00

Det er han garantert ikke...Yell

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 27 apr 09, 12:18

Merker at Wehrman er på vei til å bli et nytt hatobjekt av typen Vebjørn Hagen/Hoås/Ramberg her inne og på tribunen.

Synes faktisk han var gangske bra i 1. omgang, og Grönis tok ham ganske tidlig ut i 2. omgang.

Greit nok at dette ikke var noen spesielt god kamp, men det er ingen grunn til panikk. Vi er generelt trygge bakover, og det er ikke så mye som skal til før det løsner fremover. Tviler i alle fall på at pipekonserter hjelper for noen....Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24