Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kampen: Fredrikstad - Aalesund 0 - 1 26/4

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 20:43
Endret: 27 apr 09, 21:23
Endret av: Rey

Årets andre hjemmetap. FFK styrte det meste i første og hadde sjansene, men fikk ikke omsatt dem til mål. Kommer ut i andre omgang og spiller værre en værst, spillere som Wehrman sliter og har det tøft nå..

Hva kan vi gjøre for å bedre det her da? Dette var en trist dag for oss FFK supportere, men trøster meg med flere ting:

1) Ble ikke 1 - 4 som i 2005 ;)

2) Vi har 24 kamper igjen å spille ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 20:45

Nå betalte FFK en god slump penger for å få hente Borges tidligere og som i tillegg er en sentral midtbanespiller.

Hvordan klarer man da å la Wehrman gang på gang fjolle rundt utpå der. De snakker om at borges må venne seg til nivået. Herregud... la han da gjøre det i kamp. Trenger han i form jo før jo bedre...

Kan vel nesten si det er råttent av Gønhagen å ikke la wehrman "slippe". Skal ikke for en spiller være nødvendig å sette seg selv ut av laget.

Bidrar til økt tilskuertall dette...

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 20:47

Det er i alle fall ikke noe å vente med å gi Celso playmaker rollen, bedre å la han spille seg match fit, enn å vente på Wehrmann.
Jeg var rimelig fornøyd med første omgang, kjempeinnsats fra de aller fleste. Og tilsvarende dårlig spill og skuffa i andre.

Gidder ikke en gang å henge meg opp i at kanskje Martinsen skulle hatt frispark før målet.


FFK-Supporter

Juniorspiller
Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 189

Lagt til: 26 apr 09, 20:52

Hva har skjedd med Wehrmann?! Skulle nesten tro han spillte dårlig med vilje? Undecided

---------------------------

Rød og hvite er de beste!


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 26 apr 09, 20:53

Jeg lurer på om eksperimenteringen med formasjonsendring kan ha bidratt til usikkerhet ? Kan det ha bidratt til at vi nå nærmest mangler offensiv samhandling ? Synes bare vi er helt fantastisk dårlige fremover. Virker som spillerne binder seg helt når de skal inn i de avgjørende fasene i spillet. Ingen som får til noe. Skjønner ikke hvorfor Grönis skulle begynne å forandre spillemønster når 4-4-2 fungerte så bra i fjor. At vi har hatt skader spiller ingen rolle, kan vi ikke sette inn to gode nok spisser så har vi for dårlig tropp. 

Tilbake til kampen i dag så må både Ramberg og Wehrman virkelig gå i seg selv nå. Wehrman åpnet ok men sovna totalt utover i kampen. Ramberg fikk til fint lite og var til tider helt horribel. Everton jobber og sliter men får lite til. Synes Tegström viste bedre takter enn på en stund. Piiroja som vanlig strålende, men Martinsen bør ta målet på sin kappe da han solgte seg i duellen som skapte sjansen. 

Alt i alt er det skremmende og se vi taper to kamper på rad hjemme, og spesielt i dag hvor vi møter et Ålesund som vi normal skal slå. Som en kar ved siden av meg på tribunen sa i dag. "Taper vi mot Ålesund havner vi på nedre halvdel i år". Jeg frykter han har rett om vi ikke får noe dreis på det offensive. Det er nærmest bare tilfeldigheter at vi scorer mål :(. Sukk, deppa nå. 

---------------------------

Alltid FFK!


Marty_h

Juniorspiller

Ble medlem: 28 des 06
Innlegg: 113

Lagt til: 26 apr 09, 20:59

Er så lei den lempinga FFK har begynt med når de ligger under, Raio har ingenting i angrepet å gjøre. Må jo være bedre, hvis vi skal spille med tre bak og jage, å sende Askar lenger frem. Med Raio fikk vi jo bare tre tunge og treige spillere foran. Kasey er ferdig i mine øyne desverre


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 26 apr 09, 21:00

Kan ikke påstå at FFK har spilt en god match så langt...idag håper jeg bunnen er nådd. Bruk Ceslo på midtbanen i stedet for Wehrmann.


Eirik O

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 09
Innlegg: 2

Lagt til: 26 apr 09, 21:05

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 21:07
Endret: 26 apr 09, 21:07
Endret av: FFK pra sempre

Har begynt å mista troen på Levon også, mannen ser jo bare sine egne bein.
Everton synes jeg har spilt sine to svakeste kamper sist og nå.
Kanskje bedre at han får spille litt 2 lagsfotball for å spille på seg selvtillitt.
Det virker som om spissene våre har null relasjon med midtbanen, sånn har det vært helt siden sesongslutt i fjor.


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 26 apr 09, 21:08

Opprinnelig postet av Eirik O

kasey hadde bra 1.omgamg men slukner jo fullstendig etterhvert.. synes fortsatt han skal starte,men taes av så fort han byner med den luntinga.. og gi faen i å pip på ham.. flere som gjorde det idag og det tar seg  ikke ut.."norges beste publikum my ass".

Kontroll i store deler idag,men vi kommer jo knapt til avslutninger

Det ble visst slengt noe fra tribunen også + piping mot Kasey etter hva kommentatorene på VGTV så hvertfall.. For Kasey snudde seg mot publikum og ga et ganske så ikke pent blikk til dem..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 26 apr 09, 21:10

Opprinnelig postet av JonFT

Jeg lurer på om eksperimenteringen med formasjonsendring kan ha bidratt til usikkerhet ? Kan det ha bidratt til at vi nå nærmest mangler offensiv samhandling ? Synes bare vi er helt fantastisk dårlige fremover.  

 

 

Enig den!! Er ikke fan av at man skal eksperimentere med formasjoner.. Er det noe vi har hatt nok av på benken,så er det vel spisser.. Så hvorfor da kjøre en 4-2-3-1 formasjon??

Kjør heller en 4-4-2 framover! Min mening! Smile

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 26 apr 09, 21:10

Wehrman var dessverre dårlig i hele kampen og bør ikke starte neste kamp. Om grønhagen gjør det, er det nærmest ufint å kjøre en spiller som gang på gang viser han er totalt ute av det.

Tror nok Wehrman erferdig i Fredrikstad.

Forøvrig er jeg enig i at pipingen var minst like ynkelig som Wehrmans prestasjoner.

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


gunda

Bedriftsspiller

Ble medlem: 03 jan 07
Innlegg: 19

Lagt til: 26 apr 09, 21:11

Kasey er sur, uinnspirert og grinete. Sånn som han spiller og oppfører seg er han en virus i laget, og virus må vi behandles mot. Behandlingen består i sette han ut av laget.

Synes også det er merkelig å spille med en halvskadet spiss uten sidesyn, og så brukes han atpåtil som oppspillspunkt når han ikke kan gå i hodedueller...

---------------------------

KICK and RUN
(utur)


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1121

Lagt til: 26 apr 09, 21:16

wehrmann må gå i seg selv. virker som om han furter over at han ikke får den kontrakta han vil ha. en ting er å miste ballen innimellom. men da kan han i det minste prøve å få tilbake ballen. han små jogger tilbake, når ålesund spillerne stormer i angrep. hadde ikke askar stoppet den ene på kant så hadde vi vært i stort mindretall innenfor 16 meter.

vil gi forsvaret vårt godkjent idag. resten er for dårlig. den beste spilleren fremover på banen var vel kvisvik. å han hadde ikke noe toppkamp idag han heller


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 26 apr 09, 21:28

Syns faktisk Wehrman spilte en bra 1.omgang, den skal han ha ros for. I 2.omgang faller han ned på et dårlig nivå i pasningsspillet sammen med resten av laget, og jeg syns det er positivt å se at trenerne da tør å bytte ham ut. Det passet bra for Celso å få komme inn i en kamp hvor han ikke får så mye defensivt ansvar, men kan være en ballfordeler. Likevel må det være absurd for ham å komme inn i en kamp hvor han blir satt til å kun slå langpasninger...

Ellers er jeg glad for at FFK ikke fikk med seg et poeng på slutten der. Når man setter inn Gardar Johannsson og setter opp Raio Piiroja på topp for så å spille ballen så fort som mulig mot sistnevnte er det helt greit å tape. Sånt noe hører ikke hjemme på en fotballbane.

Ellers en liten oppsummering av hver enkelt spiller:

Staw: Får ikke mye å gjøre. Har en blunder i 1.omgang hvor han må gi til corner, men ellers bra.

Askar: Helt grei kamp. God til å bli med offensivt, men er noe lett å lese. Muligens halvskadet? Så ut som om han hadde noe greier rundt ene beinet i 2.omgang, og han småhaltet litt. Hvis ikke det bare var det litt artige løpesettet hans da. :)

Piiroja: Konge på hodet defensivt. Merkelig å sette ham opp som spiss, for han vinner overraskende få dueller offensivt.

Martinsen: Nok en bra kamp. Kanskje banens beste etter min mening.

Thomassen: Kommer mye mer til sin rett på venstrebacken. Har bra kontroll og gjør en bra kamp.

Ramberg: Kanskje årets svakeste kamp fra Rambergs side. Har den svakheten at han til tider er totalt anonym, men i dag var det kanskje bra. De få gangene han fikk ballen var det mye rart..

Gashi: Nok en dårlig kamp av Gashi. Gjør lite offensivt, og mister ballen for mye.

Wehrman: Starter bra, men har en kurve utover i kampen som går kraftig ned. Elendig på å orientere seg før han får ballen, og mange horrible pasninger. Huff.

Kvisvik: Tjaa. Helt ok kamp, men litt skuffende allikevel.

Tegström: Starter friskt, men dabber av etterhvert. Har likevel trua på ham, faktisk.

Èverton: Dårlig kamp av Èverton, til tross for til tider blendende teknikk nok en gang. Har mye å gå på ift. å bli klokere uten ball.

Nei, dette var dårlige greier.. Får trøste oss med at vi ikke har tapt en bortekamp i år. :)

 


Bærra

Juniorspiller
Ble medlem: 15 aug 08
Innlegg: 116

Lagt til: 26 apr 09, 21:30

Bør være nok fra Kasey nå. Nå må folk få opp øya og slutte å forsvare den mannen. Har vel ikke spilt en god kamp siden han ble utvist mot Odd i cupen i fjor! Bare syting fra den kanten! Har sagt det før og gjentar gjerne: Send den mannen langt, langt vekk!!! Vil ikke se han i den hvite drakta noe mer!

Det bakre leddet må få godkjent i dag også. Alle der spiller en grei kamp. Midtbanen`s innsats er under en hver kritikk, kanskje bortsett fra Raymond som stort sett gjør det han er på banen for å gjøre,(innlegg og dødballer).

Spissene er tannøse, men de får heller ikke all verden av baller å jobbe med. Kan være en idè å la noen andre spisser få prøve seg. Domenic bør kanskje få en sjelden sjanse?

 

Når vinduet åpner bør de kvitte seg med en del midtbanespillere og heller legge eventuelle penger i en ny spiss hvis det lar seg gjøre. 2 sikre avganger bør være Levon og Kasey!!

 

Huff nå er jeg negativ, men følte jeg trengte å få ut litt dritt! 

 

 


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 apr 09, 21:43
Endret: 26 apr 09, 21:45
Endret av: FFK pra sempre

Enig i at Thomassen spilte en god kamp, han passer bedre på den plassen spør du meg.
Styker meg i troen på at han og Wallace bør bytte plass.
Stort  probleme offensivt i dag var den store avstanden mellom spillerne, spesielt nær boksen.


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 26 apr 09, 21:49

Positivt:

  • Meget bra fra plankehaugen, spesielt i 1.omgang
  • Kvisvik med et fortsatt godt overblikk og gode pasninger, spesielt 1.omgang
  • Over 10 000 på tribunen
  • Gutsen til Piroja

Negativ:

  • Werhman, fyttikatta hvor mange dårlige valg han gjorde
  • Everton, skjønner fortsatt ikke de som forsvarer han. Har aldri hatt sansen. Fins IKKE målfarlig, hadde ikke en målsjanse.
  • Ramberg, mistet all selvtillit, 2.omgang meget dårlig
  • Evnen til å score mål

Neste hjemmekamp kommer Tromsø på besøk, de har sluppet inn mest mål i serien hittil. Kan det kanskje komme et mål på hjemmebane også.... Midtbanen og angripere som gikk av banen ved matchslutt, bør starte neste kamp! La de få en gjennomkjøring i Trondheim, slik at de blir enda bedre kjent med hverandre.

Orker forresten ikke se oppsummeringa på TV i dag, makan...........


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 26 apr 09, 21:53

Syntes 1 omg var bra, kan nesten ikke tro hvor dårlige de var i 2 omg....

Håper gutta klemmer til i nste kamp, vi får kalle dette her for en arbeidsulykke:)

En ting til...blir neste flau over publikum som roper masse "stygge" ord mot spillrene våres.....det er ikke bra.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 26 apr 09, 22:05

Nei Grønnis.

Skjønner ikke uttaket mot det alle vet er ett ultra defensivivt AAFK, med raske kontringer.

Uttaket uten fart og framdrift.

Wehrman har hele denne sesongen bevisst at han ikke er interessert i å jobbe for ny kontrakt, tempo og arbeidsvilje som ikke holder i Adeccoligaen engang.

Ramberg har i de siste kampen visst han han er milevis fra formen, det samme til en viss grad "Duracel-kaninen" Gashi som denne sesongen stort sett bare har vært kanin.

En Kvisvik som riktignok kan slå pasninger, men en en aksjonsradius på 3.14 m x r2. Ikke akkurat framdrift.

Undrer virkelig på hvor svak Borges er når han ikke starta i dag.

Håper det er siste gang jeg ser Wehrman(sen) fra start, har ikke trua på at han plutselig finner formen før han får en millionsum som iallefall ikke FFK har (eller bør bruke på han).

Når det gjelder Kvisvik er han fortsatt flott å ha som joker de siste 15-20 minuttene, men fra start, njet.

Når det gjelder Everton eller Tegan, så synes jeg de begge skuffer.

Slik FFK startet i dag, var de faktisk mye svakere (også på papiret ) enn i fjor.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

30/11/2023 16:24 | 190f6708