Husk meg
Brukernavn
Passord

Hvorfor synger ikke PH?

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 522

Lagt til: 19 apr 09, 13:26

Opprinnelig postet av ‰-kungen

Opprinnelig postet av Jonek

Vi trenger å bli mer pønch!!!!!!! Bli mer gærne!!!!!!!

Det foregår jo fortsatt opphetede diskusjoner om et beger med vann som fløy i fjor, så mindre gærne går det ihvertfall ikke ann å bli.

Beklager å si det, men PH er ødelagt av uheldige koblinger til styre og stell i klubben og av fokus på "kjøttvekta". Klubben kan takke seg sjøl og tenke over at man bør være forsiktig med hva man ønsker seg. FFK ønsket seg en godslig nikkedukke av en supporterklubb, og endte opp med en lobotomert stremning, uten lidenskap og smittende engasjement.

 

 

så trist det må være rundt deg hele tiden!!

kom med forslag til forbedringer i stedet for å slå en supporterklubb som allerede ligger nede for telling !!

---------------------------

jaddajadda


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 19 apr 09, 22:46

Er det sangene det er noe galt med? Jeg bare spør...

Jeg synes kanskje vi mangler noen sanger med mere trøkk i! Ta Vi synger for Fredrikstad laget f.eks. Går ganske tregt og uten trøkk.. Det samme med mange av de andre!

Jeg savner For Fredrikstad sangen som vi eide alle stadioner med under Zorans tid! Den skapte trøkk den, særlig når den hadde gått i noen minutter! Kanskje det er på tide med noen nye sanger og heller kjøre litt tøffere på noen sanger istedet for å synge 15 forskjellige hele tia?


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 19 apr 09, 23:07

Hvorfor synger ikke PH? Kanskje svaret er fordi FFK er mer redd for å tape enn å vinne? FFK har sluppet inn nest færrest mål men også skåret minst antall mål, før kampen i morra vel og merke. Med feiende flott angrepsfotball som FFK spilte mange kamper i fjor kommer også trykket . Det er ikke lenger nok for et kravstort Fredrikstadpublikum å være med i Tippeligaen. Etter sølvet i fjor forventes det trykk med minst to spisser og konstant trussel foran motstanderens mål. Det har ikke skjedd enda i år (med unntak av en timinutters periode mot Stabæk). FFK spiller for feigt........

Ikke diskuter ihjel denne diskusjonen. Når sutrekoppen Rekdal kommer 26.april med sine oransje menn, skal vi se at det igjen blir liv på tribunenLaughing


lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 522

Lagt til: 20 apr 09, 13:15

vi spilte jo strengt tatt bedre en stabæk på tirsdag

allikevel så klarer vi ikke å bygge opp stemninga ut i fra spillet (noe som egentlig skal skje automatisk når laget ditt spiller "fest" fotball)

så at det kommer av at vi er mer redde for å tape en å vinne holder liksom ikke.

 det er ikke noe nytt av året heller

siste kampen mot lyn i fjor var om mulig enda mer crappy !! en kampen mot stabæk

 

---------------------------

jaddajadda


stheike

Knøttespiller
Ble medlem: 27 apr 04
Innlegg: 29

Lagt til: 20 apr 09, 21:44

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

 Med feiende flott angrepsfotball som FFK spilte mange kamper i fjor kommer også trykket .

 

hvor var trykket i fjor? sist det var stemning på en ffk kamp var mot hammar by.


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 20 apr 09, 21:54

Opprinnelig postet av stheike

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

 Med feiende flott angrepsfotball som FFK spilte mange kamper i fjor kommer også trykket .

 

hvor var trykket i fjor? sist det var stemning på en ffk kamp var mot hammar by.

Vel, med en slik positiv holdning kommer nok trykket raskere enn du aner........ Synes det var bra trykk i det fleste kamper i fjor jeg da. Det har jo flere i media også kommentert.......


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 20 apr 09, 22:26

Opprinnelig postet av stheike

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

 Med feiende flott angrepsfotball som FFK spilte mange kamper i fjor kommer også trykket .

 

hvor var trykket i fjor? sist det var stemning på en ffk kamp var mot hammar by.

Var du på stadion i egentlig?


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 apr 09, 11:11

Har i flere tråder forsøkt å ta opp endel årsaker/grunner som jeg mener er avgjørende for den negative utviklingen som har vært i forhold til tribunestemningen på Fredrikstad stadion og på bortekamper. Dessverre så blir debatten ofte usaklig dersom man også retter kritikk mot BRH og deres rolle i forhold til tribunestemningen og temaet forblir "uløst". I dette innlegget så vil jeg på en ærlig måte ta for meg hvordan jeg ser denne saken og hva jeg mener må gjøres.

Når Knut Thorbjørn Eggen ble ansatt i Fredrikstad Fotballklubb skjedde det noe i Fredrikstad. Den " vanlige mann og kvinne i gata" begynte å få tro på FFK igjen, og interessen rundt klubben eksploderte. Det at FFK rykket opp 2 divisjoner på 2 år førte til en utrolig optimisme og engasjement i og rundt klubben. Folk synes det var gøy å på kamp, det var en god stemning i og rundt laget og PH vokste i takt med framgangen klubben gjorde. Det var på en måte en "dugnadsånd" blant supporterne, folk gledet seg til å gå på kamp hvor alle var velkomne og PH ble respektert rundt om i landet for den gode stemningen og gode oppførselen som ble vist.

De første årene i tippeligaen var en kamp for å overleve. Stemningen i og rundt laget var fortsatt god og det var stort bare å se klubber som RBK, VIF og Brann på gamle Fredrikstad stadion. FFK sikrer flere ganger plassen helt mot slutten av sesongen etter å ha ligget langt bak og alle som følger FFK jubler. Husker ennå den elleville feiringen etter å ha tapt 5-2 i Stavanger, men hvor plassen allikevel ble sikret.

Etter noen sesonger i tippeligaen hvor målet har vært å overleve, begynner "hverdagen" også i Fredrikstad. Større krav begynner å stilles til laget, uenigheter begynner å vises blant supportere, intert bråk vises i FFK etc. Alt dette er normalt i et stadig voksende supportermiljø og historisk sett så har det vel ikke vært mere bråk i noen fotballklubb i Norge enn det det har vært i FFK. De interne uenighetene i PH fører til at RHE/BRH etterhvert blir dannet som en motpart til de "for snille" supporterne som er i PH. Også noe som har vært helt vanlig i de fleste supporterklubbene i Norge.

BRH blir avbildet i Fredrikstad Blad med sladdede ansikter og dette fører naturlig nok til mistenksomhet/frykt blant allmennheten enda BRH nødvendigvis ikke er noe å frykte. Det blir ekslusjoner, forsangeren blir utestengt, stort politioppbud på Nadderud etc. Skal her ikke fordele skyld, men supporterkulturen i Fredrikstad er definitivt nå i endring.Ny stadion har ikke nødvendigvis ført til en bedre stemning. PH, "mannen i gata" og FFK føler det er vanskelig å forholde seg til BRH, og BRH føler at PH, FFK og "mannen i gata" er ute etter dem. Stemningen i og rundt laget daler, positiviteten i og rundt laget daler, og det er ikke like gøy å gå på kamp som før.

Det er vel egentlig her vi er pr dags dato, hva kan gjøres for å få tilbake den gode stemningen vi engang hadde? Har satt opp noen punker jeg mener er avgjørende.

1.Tror det viktigste er at PH inkaller til et møte med  BRH hvor de setter seg ned rundt et bord og planlegger hvordan de/vi vil ha det. Få ut det beste av PH og BRH. Tror plasseringen av BRH hadde vært bedre fremme enn langt bak. Bli enige om veien videre. Nye forsangere, sangkontrakt etc.

2. Få opp "dugnadspiriten" i PH igjen. Få opp det engasjementet PH engang hadde. Få inn noen nye sultne personer som brenner for FFK. PH trenger også å få inn fler kompetente folk i styret.

3. Ufarliggjøring av BRH. Større åpenhet overfor den allmenne befolkningen. Tørre å stå fram med usladdet bilde og vise at de kun er der for å støtte FFK og ingenting annet.

4. Legge press på klubben for å få flyttet PH feltet over til bortesupporterfeltet. En skam at hjemmesupporterne har en dårligere plassering lydmessig enn bortesupporterne. PH ble lovet en langsideplassering før stadion var ferdig, men klubben endret dette når de så hvilken fortjeneste de kunne få. At PH nå igjen er flyttet helt mot VIP tribunen fører helt klart til et dårligere lydmessig bilde enn om det hadde vært på bortesupportertribunen mot folketribunen med et bedre tak og vegg lydmessig.

5. Inkludering. Her tror jeg BRH har en vei å gå. Istendenfor å kalle supportere for tanter, indianere, juletrær etc så kom med noe positivt for å inkludere alle. Alle supportere er like mye verdt.

6. Positivitet. Dette gjelder for alle. FFK tok sølv i 2008 og ligger på 4 plass så langt i 2009. Ja spillemessig har vi ikke vært helt på topp, men vi er med i toppen. I stedenfor bare å finne feil, så finn noe positivt. Egne supporteres harselering mot blant annet Ramberg er en skam. Hansi er en lokal spiller med hjertet sitt i FFK, en slik spiller behandler man ikke slik. Fredrikstad folk er vel ikke kjent som de mest positive, men vi har tross alt et fotball lag vi kan være stolte av.

Møt opp på Stadion og vær positiv!

 

 

 

         

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 21 apr 09, 14:01

Opprinnelig postet av Lars 29

Bla-bla-bla...

Møt opp på Stadion og vær positiv!

         

Det å være positiv er selve løsningen. Det gjelder også deg! ikke bare BRH ...

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 apr 09, 14:15

Opprinnelig postet av Jonek

Opprinnelig postet av Lars 29

Bla-bla-bla...

Møt opp på Stadion og vær positiv!

         

Det å være positiv er selve løsningen. Det gjelder også deg! ikke bare BRH ...

Fantastisk at du kunne tolke dette innlegget negativt også Jonek. Kritiserer vel ikke bare BRH her eller? Er jo helt umulig å skrive noe konstruktivt med slike som deg her inne. Håpløst!

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 21 apr 09, 15:55

Nå var du vel ikke så positiv eller?Cool

---------------------------

Erru ikke hes dagen etter kamp, harru ikke sunget nok!!


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 21 apr 09, 16:18

Opprinnelig postet av Lars 29

Overraskende mye bra...       

 

Er enig i mye du skriver her. Men inkludering gjelder selvfølgelig begge veier. Synes faktisk at vi blir mye mer stigmatisert enn det vi skulle stigmatisere andre supportere. At vi vil at folk skal synge på kamp betyr jo bare at vi vil ha god stemning på Stadion. Om du er kledd rødt og hvitt fra topp til tå og er med og synger, er du så definitivt akseptert av alle 'skumle ultras'. Det er ingenting vi heller vil se hos folk. Samme gjelder om du skal være ultras og ikke gir alt på kamp, da kan du ha deg vekk fra feltet. At man velger ikke å få ansiktet sitt brettet ut for alle når det blir spredt så mye usannheter og overdrivelser er bare naturlig. Folk har venner, familie og jobb. Det er ikke alltid like kult å bli en skyteskive for all dritt som spres om i denne fantastiske men lille byen vår. Uansett, vi trenger virkelig positivitet, samhold og entusiasme på tribunen nå. Jeg tror vi kan klare det hvis vi alle drar i samme retning.

---------------------------

RHE Ultrasmentalitet - http://www.rodhvitelite.com


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 21 apr 09, 17:24

Opprinnelig postet av Lars 29

Mye bra       

  

 

Støttes Lars.......


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 21 apr 09, 22:49

BRH skal ha skryt for å støtte gutta på 2 div kamper også!!


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 22 apr 09, 14:39

Opprinnelig postet av Lars 29

Opprinnelig postet av Jonek

Opprinnelig postet av Lars 29

Bla-bla-bla...

Møt opp på Stadion og vær positiv!

         

Det å være positiv er selve løsningen. Det gjelder også deg! ikke bare BRH ...

Fantastisk at du kunne tolke dette innlegget negativt også Jonek. Kritiserer vel ikke bare BRH her eller? Er jo helt umulig å skrive noe konstruktivt med slike som deg her inne. Håpløst!

Jeg tolket ikke innlegget ditt negativt, men kalte det for bla,bla,bla.... en doktorgrad på disse debattsidene er ikke det vi trenger. Heller ikke en synsing om BRH, men at folk oppskatter alle som synger og støtter FFK. Det burde du også gjøre. Derfor blir alle ordene dine kun ett bla,bla,bla.

 

Syng høyt og lenge!!!!!! ALLTID!  Det er det som trengs!

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 22 apr 09, 14:56

Verden er vel ikke så enkel jonek, må endringer til, og Lars skrev et meget godt innlegg.

eksempelvis, Slutt å kast søppel i gatene! holder ikke bare å si det, må holdningsendringer til og tiltak fra kommunen som flere søpplekasser osv. for å dra en parallell. Holder ikke bare å si at nå må alle begynne å synge høyt og lenge!


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 22 apr 09, 16:27

Kan ikke huske å ha sett et positivt innlegg fra deg heller Jonek! Oppfatter innlegget til Lars som at han mener BÅDE PH og BRH har en jobb å gjøre og må respektere hverandre.

Synes det var et bra innlegg, og da blir det for dumt av deg å referere til bla bla bla og klage over at folk skriver "doktoravhandlinger" her! En debatt trenger vel noe mer enn at alle skriver 4 linjer og gjerne de 4 samme linjene om og om igjen?!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 22 apr 09, 19:48

Opprinnelig postet av Gardarson
En debatt trenger vel noe mer enn at alle skriver 4 linjer og gjerne de 4 samme linjene om og om igjen?!

Ikke denne. Syng høyt og lenge! Syng høyt og lenge. Syng høyt og lenge. Syng høyt og lenge.  Wink

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 22 apr 09, 20:54

Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Gardarson
En debatt trenger vel noe mer enn at alle skriver 4 linjer og gjerne de 4 samme linjene om og om igjen?!

Ikke denne. Syng høyt og lenge! Syng høyt og lenge. Syng høyt og lenge. Syng høyt og lenge.  Wink

Flere ord trengs ikke og skrives. Dette er jo essensen i det hele. BRH/RHE har vel hatt samtaler med PH tidligere, men hva hjalp vel det ? At folk skal boikotte sangene fordi BRH starter de er jo totalt bak mål. Skal vi ikke støtte laget ? Sånn som nå gjør vi det i hvertfall ikke.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 22 apr 09, 21:19

men kunne ikke vi her inne som synger samles i en av hjørnene bakerst da?  sammle de syngende mest mulig :)

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 7 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20