Husk meg
Brukernavn
Passord

Er fortsatt Morgan en av oss?

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

kim_andre_c

A-lagspiller

Ble medlem: 22 aug 06
Innlegg: 755

Lagt til: 26 mar 08, 20:39
Nå må vel noen snart si ifra at nok er nok.... Pinlig!!

---------------------------

- FFK norgesmester 2006 - :)
- Nå sikter vi mot stjernene!! -


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 26 mar 08, 20:56
Fra utsiden så er det nesten irriterende å se hvordan PH klarer å rote til denne saken. Skyldspørsmålet vet jeg ikke noe om, men jeg har sympati for personen Morgan og det jævla kjøret han og familien har vært utsatt for. Hvorfor kunne ikke da bare PH sagt : "Skyldspørsmålet blander vi oss ikke bort i, men vi har hatt et godt samarbeid med Morgan; han har gjort en kjempejobb for FFK og vi skal støtte så godt vi kan på det medemenneskelige planet el..

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5503

Lagt til: 26 mar 08, 20:56
Endret: 26 mar 08, 21:05
Opprinnelig postet av Lars 29

Kjære kanogvetalt. Må si at jeg har respektert deg, og har syntes at noen av innleggene dine er fornuftige, men hvis du ved dine fulle fem mener at ikke styret i PH har opptrådt klanderverdig i denne saken så lurer jeg litt på din dømmekraft.

Jeg har hatt mitt standpunkt mot styret i PH i forhold til MA banneret hele tiden under sakens gang. Det var ikke heldig og er ikke heldig at en supporterklubb og et styre går ut på denne måten. Vi ( styret på vegne av alle i PH ) har lagt hodet på hoggestabben og dummet oss alle ut  

Jeg aner ikke hvem som sitter i styret i PH. Det er bare 2 personer som jeg har sett på som lederfigurer i PH og det er Zoran og Berg. Disse er, så vidt jeg vet, ute av bildet nå. Hvis du tar en rundspørring i Fredrikstad, eller Norge forøvrig, så tror jeg heller ikke det er mange som vet hvem som er i PH styret.

Derfor tror jeg ikke noen andre enn de få invidde tolker en uttalelse fra et PH styremedlem som noe annet enn en uttalelse fra et PH medlem.

Jeg kan ikke se hva som var galt med å støtte MA i sommer, og kan heller ikke se hva som er galt med å gjøre det i dag. Hvis du mener at det ikke er en supporterklubbs oppgave å støtte en avgått klubbdirektør så kan jeg være enig i det. Men enkeltpersoner må få gjøre hva de vil.

Men, jeg gjentar at jeg synes det er tarvelig å bruke dagens dom til å rettferdiggjøre en generell kritikk av PH.

Det at noen har en så skjør psyke at de føler at deres selvbilde er svekket av dette får heller leve med det. Det finnes medisinering mot slik.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 26 mar 08, 21:08

Dette her begynner å ta helt av. Styret i PH slutter tydligvis aldri å overraske i negativ forstand. Da jeg trodde vi hadde nådd lavmål av uttalelser i media, så kom jeg til min forskrekkelse til å se TV2 sporten i kveld. Først så jeg en av de som sto med Morgan banner utenfor Oslo tinghus gråtende på tv ( hva f...er det ? ) , så at faren til Roy uttale seg i saken, før Jaran Berg til min store forskrekkelse sa at MA ennå er uskyldig, da saken nå blir anket? Ja saken blir anket, men MA ble av tre dommere funnet skyldig på alle tiltalepunkter. Jaran Berg det må da for f...være mulig å holde kjeft og si ikke noen kommentar, selv om TV2 kommer på besøk. Er formålet ditt og til PH å komme på tv eller hva? Kan virke slik. Dere representerer ikke lenger en liten guttegjeng, men faktisk over 4000 medlemmer.  

Jeg synes nå ting begynner å gå alt for langt. Når skal dere i styret lære dere å opptre fornuftig i mediasaker? All oppmerksomhet/publisitet er ikke nødvendigvis positivt . PH bør snarest mulig vurdere å få inn en ny talsperson, som klarer å uttale seg når det er nødvendig og ikke uttale seg, når det er nødvendig. Slik det er nå uttaler Silje seg om noe, Roy seg om noe, Jaran seg om noe og Ulf seg om noe. Det kan ikke fortsette slik. Må bare si at det helt klart var mye mer ordnede forhold når Lars Thoresen var leder, det som ble sagt i media, var ihvertfall mer gjennomtenkt.

Det Jaran Berg og de andre tydligvis ikke forstår, er at vi blir gjort til enda mer latter i fotball Norge. Jeg er stolt av FFK, stolt av byen min og har vært stolt av å være en del av PH. Styret kan bare ikke lenger uttale seg på denne måten når store deler av medlemsmassen er sterkt uenige. Og i MA saken har netopp dette skjedd. Hvis ikke dette med dårlig gjennomtenkte utspill nå opphører, så ser jeg ingen annen utvei enn å få inn mer kompetente mennesker i styret. Jeg har hele tiden støttet Jaran, Roy og de andre. Men dette her begynner nå helt å ta av. Som jeg skrev i stad så skal ingen    " pisse " på klubben min/vår. Til det er jeg alt for glad i klubben og supporterne.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 26 mar 08, 21:12
Det er trist å se at det som for noen veldig få år siden var en av Norges beste supportergjeng gjøre seg til den latterligste noensinne. Nå er det på tide å få nye folk inn.......

lingval

Knøttespiller

Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 69

Lagt til: 26 mar 08, 21:12

Opprinnelig postet av A9$h
Jeg er meget skeptisk til de som sitter i ledelsen i plankehaugen, virker som det er en sygjeng som har kuppa plassene.
Men så nesten dette komme da Ulf Berg er på fornavn med Morgan og de ferierer sammen, og selv om han ikke lenger er i styret i plankehaugen er de som sitter der nå løpeguttene til Ulf Berg.


Edit: Til de idiotene i plankehaugen som fant på denne ideen med banneret, hva med å stelle dere på et hjørne på stadion til neste hjemmekamp med banneret "Morgan er en av oss"?.

 

Jeg er ikke en av de som fant på ideen, men kunne gjerne ha stilt meg under det banneret til neste hjemmekamp....

Så kan jo du få låne det når Morgan blir frikjent etter ankesaken..............

Hvis du da mot formodning skulle våge å innrømme at du tok feil, men sannsyngligvis så mener du vel noe negativt om både PH-styret og Morgan hvis så skulle skje også.............


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 26 mar 08, 21:16
Noen ganger lurer jeg på om du er ironisk, en evig kverrulant, eller bare stokk dum, kanogvetalt?

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 26 mar 08, 21:16
Plankehaugen gjør seg til latter over hele landet. Før ble vi sett på som en kjempegod supportergjeng som var flink til å lage liv på kampene og som møtte opp mannsterke. Nå blir vi bare ledd av pga mange latterlige uttalelser i media og bare tull innad i gjengen. Nå er det snart på tide å få inn ett styre som veit hva de driver med og som kan gjøre noe positivt igjen. Jaran Berg har værtfall fått dumma seg ut for landet nå, men det gjør han vel ingenting så lenge han får sagt noen fine ord om Morgan.

GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 26 mar 08, 21:36

Andre som ble litt småflaue når de så tv2 sporten!?!?

En godt voksen ffksuuporter står og griner på tv fordi dette er så fælt..........

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 26 mar 08, 21:37
Jaran Berg var klippet bort i 21:30-sendingen.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


kim_andre_c

A-lagspiller

Ble medlem: 22 aug 06
Innlegg: 755

Lagt til: 26 mar 08, 21:37

http://www.tv2.no/sporten/fotball/tippeligaen/article1709599.ece

Jeg blir helt flau jeg... Det er ikke mulig...

---------------------------

- FFK norgesmester 2006 - :)
- Nå sikter vi mot stjernene!! -


GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 26 mar 08, 21:40

Opprinnelig postet av Holters
Jaran Berg var klippet bort i 21:30-sendingen.

 

Ha godt voksne mannen skulle også ha vært klippet bort..... Syntes det blir ren såpeopera ut av dette!!!

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 26 mar 08, 21:50

Opprinnelig postet av Holters
Nå melder jeg meg ut av Plankehaugen i hvert fall...

Du er ikke den eneste...


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 26 mar 08, 21:55
Haha, nei harru sett. Det her blir bare dummere og dummere. Jeg fikk ikke med meg Jaran, hvorfor ble han klippet bort? hva ble sagt?

---------------------------

Libertà per gli Ultras!

http://www.brigaderodhvit.com


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 26 mar 08, 21:59
Han sa at Morgan forstatt er uskyldig, for ingenting er avgort pga at han anka dommen. Og at vi støtter han og alt det der..

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 26 mar 08, 21:59
Endret: 26 mar 08, 22:05
Sitat Jaran Berg: "Selv om ikke våre 4.000 medlemmer er enig. Med så mange medlemmer vil det alltid være diskusjoner og uenighet, men styret mener støtten har vært riktig, sier Berg"

Da må du fanken få opp øya å se at når styre uttaler seg så er det på vegne av Plankehaugen, da får dere lære dere å si "Har ikke flertallet bak oss når vi mener det bla bla bla".

Link: www.f-b.no/article/20080326/FFK/895304045/1009/AKTUELT

---------------------------

Vi har toppspillere, og unnskyld om jeg er arrogant, vi har en topptrener- Jose Mourinho


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 26 mar 08, 22:02
Ja du kan begynne å si: "Dette er ikke noe Plankehaugen mener, men det er noe jeg personlig mener.. Jeg trur faktisk de fleste i PH er helt uenig med meg, og vil ha meg vekk"

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 26 mar 08, 22:10
Griningen på tv gav var fælt å se på! Fikk ikke sett Jaran sine uttaleser på tv, men synes uttalelsen i fb i og for seg er grei!!

---------------------------

heia heia...


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 26 mar 08, 23:05

Synes uttalelsen fra styret i F-B var grei. Kontroversen ligger jo idet at de støtta Morgan før og under rettsaken. Ikke det Jaran sier nå. At noen folk er lei seg og griner på tv kan ikke PH få skylda for. Ikke vil jeg klandre dem som er lei seg heller. Kan ikke bestemme hva folk skal få lov til å føle.

Håper bare at PH - styret beholder denne nedtonede linja framover i denne saken og ikke lar seg lure utpå av mediene.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 27 mar 08, 01:08

Griner på TV pga at en mann er dømt til betinget fengsel i 1 år... hva skjer med verden?

PH bør virkelig roe ned støtten til Morgan nå, ellers er ikke Holters alene om å melde seg ut..

 

 

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 4 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3