Husk meg
Brukernavn
Passord

Plankehaugen varsler krig

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3467

Lagt til: 12 mar 08, 21:56
Enig, jeg er flau over å være FFK-supporter

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 12 mar 08, 21:58

Synes at PH bør tenke over om de framstår som FFK supportere, eller som Morgans trofaste klakkører.

Synes det kan virke riktige patetisk når PH så "kraftig" kjører ut offentlig  "kritikk"  av klubben / "trusler" mot klubben.

Dette i all hovedsak bygd på en part sine tolkninger av fakta.

Har hatt stor respekt for PH og det de står for, men nå føler jeg en flau smak i "kjeften".

PS : Dersom de har så tydelig syn på denne saken, burde de tatt det opp med klubben, i mer egna forum enn å kjøre dette i media.

PH bidrar etter beste evne til å sverte FFK, og støtte opp om "imagen "at fotballsupportere er korttenkte brushoder.

Ps2: Stjeler her en annet sitt slagord " Ingen person er større enn klubben"

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 12 mar 08, 22:20
Opprinnelig postet av A9$h
forbanna amatører (De som uttaler seg fra plankehaugen) Blant annet Silje, hvorfor ikke bare holde kjeft. La de som sitter høyt i ffk jobbe om han er rett man for å komme tilbake eller ikke. 
Dere bør ærlig talt konsentrere dere om noe dere ikke får til, nemlig FÅ FOLK TIL Å SYNGE!

Dette begynner å bli latterlig!Bryr seg om alt mulig annet enn det de skal, for "fantastisk" styre vi har i plankehaugen.
Er en supportergruppes eneste funksjon å få folk til å synge??? en supportergruppes oppgave er å være "menigmanns vokter". De skal og har all rett til å ytre sine meninger. Denne jobben blir viktigere og viktigere jo mer nærigslivspreget fotballen blir. Man skal blandt annet passe på at det ikke bare er pengene som rår.

Det er ikke akkurat slik at det er første gang en supporterorganisasjon setter krav til egen klubb. Det som er flaut er jo om PH bare jatter med styret i klubben.

OG JA. Det er på tide at de bestemmer seg for hvem som skal uttale seg. Virker ikke som de i styret kommuniserer så mye seg i mellom når slike ting skjer. Slike ting som i at Tv2 spør en av dem om en sak. Da er det veldig greit å avtale på forhånd hva man skal si, hvem som skal si det, og evt. hva en akkurat har sagt. Slik at en evt. nestemann uttaler seg i samme retning. Ellers blir det bare rot...

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 12 mar 08, 22:33

Jeg tror at litt av feilen for dette bråket skyldes at Morgan gav Plankehaugen litt for mye makt. Noe som har ført til litt for mange kokker og litt for mange som vil ha et siste ord med i spillet til en hver tid.

FFK må ha proffe folk som skal drive klubben. Selvsagt folk som lytter til supporterene, men ikke folk som dikteres av supporterene.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 12 mar 08, 23:38
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Jeg er enig med de som mener PH bør holde en lavere profil i denne saken. Min grunn til å mene det er at jeg synes PH bør konsentrere seg om og først og fremst være supportere og ikke en politisk maktfaktor overfor FFK.

Som PH-medlen undrer jeg meg over hvilke oppgaver styret til "haugen" nå enda en gang mener å ha ? Er vi en supporterklubb eller er statuttene endret til at fokusområdene er andre ting enn å støtte laget? Synes nå at styret bør lese gjennom statuttene i fellesskap og stake ut en kurs for hva Plankehaugen virkelig skal engasjere seg med, dette her blir bare surr! FFK`s styrer må ta beslutninger helt uhildet av PH`s meninger, de har hensyn å ta og innsikt i sakene som vi andre ikke har. AKKURAT som en hvilken som helst bedrift.

Nå er det på tide å bli en supporterklubb igjen, det blir mye enklere å forholde seg til PH da og det er det folk vil. Så lar vi FFK styre det de skal, synes de stort sett har gjort dette svært godt både med og uten Morgan.

 

 

 


Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 12 mar 08, 23:45

Hvorfor GIDDER dere??

I høst var det gærnt at de ikke gjorde noe, og nå er det gærnt at de gjør noe!

TEIT!!


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 13 mar 08, 00:35

Hvem er det som er klovner??? Morgan er ansatt som Direktør i FFK og er for tiden sykmeldt,har i følge FFK og de fleste FFK supportere gjort en bra jobb for klubben.i følge uttalelsene til Høili så hadde ikke klubben hvert der de står idag uten Morgan,ikke vet jeg kansje Høili bløffer!!! Både FFK og Lyn har gjort sine beste sesonger på mange år under Morgan sin ledelse,mulig dette bare er en tilfeldighet ikke vet jeg vet dere? men hvorfor alt dette snakket om hva hvis hvas datt.

Blir han frikjent så burde vel halve norge be om unnskyldning og da burde det vel være en selvfølge at han kommer tilbake,blir han skyldig så er saken snudd på hodet men det rare her er at det virker som at Morgan har større respekt innad blandt de mest trofaste Bastionen supporterne enn han har her i Fredrikstad.Når det gjelder Niso saken så er jeg lei av og lese om Morgan,Morgan er aldrig dømt for noe som helst,Niso er dømt og Morgan stod som øverste leder men der er det en sinnsyk stor forskjell.

Når det gjelder Mikel saken så er det vel nå "bevist" at Mikel le truet av den andre siden(Hauge i spissen) og at han stolte på Morgan og var evig takknemlig for det han gjorde for Mikel og da er det vel på tide at det ringer en bjelle for de fleste av oss.

 


Olavesen

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 des 03
Innlegg: 1389

Lagt til: 13 mar 08, 01:35
Opprinnelig postet av paco

Når det gjelder Mikel saken så er det vel nå "bevist" at Mikel le truet av den andre siden(Hauge i spissen) og at han stolte på Morgan og var evig takknemlig for det han gjorde for Mikel og da er det vel på tide at det ringer en bjelle for de fleste av oss.

Ble ikke dommen utsatt?


Keano

Knøttespiller
Ble medlem: 19 sep 06
Innlegg: 45

Lagt til: 13 mar 08, 07:42
Joda dommen ble utsatt. Hadde virkelig håpet at den ikke hadder blitt det og at saken hadde vært ute av verden for en stund. Enig at det er nok fra PH nå, inegn tvil om hvor de står i denne saken. Men synes det er bra at de har et engasjement og at de ikke bare nikker og smiler til alt klubben sier. Det er penger som rår i denne bransjen.

---------------------------

There`s only ONE United


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 13 mar 08, 11:41

Må si at jeg forundrer meg veldig over styret i PH sine utspill i denne saken. Det at en supporterklubb nærmest presser klubben i en slik sak, blir for meg totalt skivebom. PH bør støtte klubben gjennom sang og andre ting, ikke blande seg inn i klubbens indre anliggende. Hva om styret har funnet ut at Huth fungerer bedre i denne rollen enn MA? Hva om det har skjedd ting under MA som vi supportere ikke vet om? Uansett så er klubben i sin fulle rett til å vurdere situasjonen. Ja, FFK må følge gjeldende arbeidsbestemmelser, men der er ingenting som tilsier at en person skal sitte i en slik stilling uansett utfall av en rettsak. Jeg gjør også oppmerksom at det var MA som sykemeldte seg etter rådføring med lege. Ja han følte sikkert presset, men det var uansett MA som til syvende og sist tok det valget.

Må si personlig at jeg synes det har vært mye mere ro nå i klubben etter Huth sin intreden, samt etter at P M Haugen fikk nye arbeidsoppgaver. Det er mindre lekasjer, og for meg mere ryddige forhold i klubben.

Uavhengig om hva folk mener om MA, så kom det fra han til tider lite gjennomtenkte utspill, feks fra godset kampen, mot tv2 når de ville se en kontrakt etc. Utspill som jeg vet at enkelte i styret ikke akkurat alltid har vært like fornøyd med. Grönhagen sa også sin mening i negative ordelag etter godset utspillet.

Men det å ansette MA var et valg styret tok. Som de uansett må stå for. Synes personlg at det er merkelig at MA fikk ansvar for kontrakter når han var mistenkt/tiltalt i en straffesak for dokumentfalsk. Synes han da burde hatt andre arbeidsoppgaver til dette ble avklart.

PH er helt klart inhabile i denne saken. Ulf Berg sitt vennskap med Morgan, gjør at Jaran og de andre blir alt for nært i denne saken. Selvfølgelig har MA sagt at han er uskyldig til Ulf..men det er uansett noe domstolen skal avgjøre, ikke Ulf Berg og PH..Jeg og PH bør støtte klubben og ikke enkeltpersoner i denne saken. Håper jeg aldri få se MA banneret igjen. Hva hvis han blir funnet skyldig, er han fortsatt en av oss?

Har fulgt MA saken nøye..Skal ikke prosedere, men er noe med denne saken som stinker. Det at advokaten til MA og MA legger all skylden på en undersått, som har vært underlagt MA er for meg en gåte. Denne personen skal da ha sendt flere forfalskede underskrifter uten MA sin viten..synes dette stinker lang vei.Hvorfor skulle han gjøre det?. Er helt klart flere med urent mel i posen her. Shittu , Rune Hauge gjennom sitt selskap, MA, NTG ( da de fikk penger ) etc.

Her er min oppfatning av hendelsesforløpet: Chelsea med flere engelske klubber ser Mikel sitt talent, og ønsket å sikre seg ham, men da engelske regler er vanskelige, så ble det gjennom R.Hauge bestemt at Mikel og to andre nigerianere skulle reise til Norge og NTG, før de etter en tid skulle til England,. NTG får penger for å ta seg av disse. Lyn og MA, ser talentet og får så gjennom sin avtale med NTG lyst til å sikre seg disse og Mikel spesielt, da det er store penger å tjene. Her starter bråket. Når og hvordan dette gikk til.Det var en "gentlemans agreement" at Mikel var Chelseas eiendom, da det var Chelsea som betalte NTG og det var Chelsea som betalte flere måneders opphold på SAS hotellet for Mikel og de to andre, og det var Chelsea som betalte Shittu med månedtlig lønn til han og Mikel. Lyn og MA vet at andre klubber er interessert, møter A.Ferguson, og signerer han til Man U. Chelsea får vite dette, det blir truet med rettsak. Mikel blir tilslutt Chelsea spiller.

Hele saken synes jeg stinker. Men Shittu tjente gode penger, Lyn fikk gode penger, R.Hauge fikk sikkert noen penger, NTG fikk penger, men til hvilken pris? Mikel har uansett vist sitt talent og er etablert i Chelsea. det er en prestasjon av en unggutt.

Men igjen. PH bør ikke blande seg inn i MA sitt ansettelsesforhold i FFK. På bakgrunn av alt som skjedde med banner etc i fjor, så synes jeg nok er nok. Men ønsker vi å sette oss opp i mot resten av supporternorge, og fremstå som østfold tullinger så har vi klart det.

PS! En ting til. Så jeg riktig at PH pusset pokalene til FFK på TV2 igår? Har ikke FFK egne ansatte som kan gjøre dette? Synes det med dugnad for FFK har gått alt for langt. Vi i PH skal være en supporterklubb, ikke en "vernet bedrift" for FFK. FFK er idag en millionbedrift, ikke lenger en 2 divisjonsklubb.   

 

   

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 13 mar 08, 12:43
Opprinnelig postet av Bob Page

Opprinnelig postet av A9$h
forbanna amatører (De som uttaler seg fra plankehaugen) Blant annet Silje, hvorfor ikke bare holde kjeft. La de som sitter høyt i ffk jobbe om han er rett man for å komme tilbake eller ikke. 
Dere bør ærlig talt konsentrere dere om noe dere ikke får til, nemlig FÅ FOLK TIL Å SYNGE!

Dette begynner å bli latterlig!Bryr seg om alt mulig annet enn det de skal, for "fantastisk" styre vi har i plankehaugen.


 

Syns det er "morsomt" at bl.a. BRH-folk går ut her å kritiserer PH for å sette krav til/presse klubben for sine synspunkter når det ble klaget på at PH ikke gjorde slik i høst...

 

Enig. Dette bet jeg meg også merke i. I forhold til tidligere uttalelser fra slike hold, skulle en tro att de fleste av disse sitter med "en halvfet en". Nå fremstår jo PH som en uavhengig supporterklubb, og fungerer som en vaktbikkje overfor makta. Akkuratt som BRH/RHE vil.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Jon Syversen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 135

Lagt til: 13 mar 08, 13:25
En god informasjonspolicy er å vite når man skal uttale seg i media, og når det ikke er så lurt å uttale seg i media. PH-styret har bommet kraftig når de la lokk på utestengelses-saken og tilsvarende når de nå  fronter MA-saken i riksmedia. De skulle ha vært klare og ærlige i høst, og kanskje listet seg litt stillt på tå nå. Det ble omvendt, og noen synes det er greit, andre blir litt oppgitt. Jeg blir litt oppgitt. Jeg ønsker PH-styret lykke til videre i læringsprosessen.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 13 mar 08, 13:36
Vel, da er det kanskje på tide at du og alle andre som syter over styret kjenner sin besøkstid og stiller til valg ev inkaller til extraordinær generalforsamling for å få kastet det sittende styre i stedet for å klage å syte i et diskusjonsforum på internett..

---------------------------

Et lag skal rykke direkte ned fra TL i år, og det skal bli HamKam...
----
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?
------
FFK - Østfolds stolthet


dalen

Juniorspiller
Ble medlem: 01 jun 07
Innlegg: 89

Lagt til: 13 mar 08, 13:38
Opprinnelig postet av Lars 29

PS! En ting til. Så jeg riktig at PH pusset pokalene til FFK på TV2 igår? Har ikke FFK egne ansatte som kan gjøre dette? Synes det med dugnad for FFK har gått alt for langt. Vi i PH skal være en supporterklubb, ikke en "vernet bedrift" for FFK. FFK er idag en millionbedrift, ikke lenger en 2 divisjonsklubb.   Reagerte egentlig på det samme. Litt av en dugnadsgjeng. "Vernet bedrift" tanken streifet meg, men av respekt for de som gidder å stille opp på slike ting slo jeg den tanken vekk. Men ja - man skulle tro at FFK hadde egne folk.

JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 13 mar 08, 13:43
Opprinnelig postet av dalen


Reagerte egentlig på det samme. Litt av en dugnadsgjeng. "Vernet bedrift" tanken streifet meg, men av respekt for de som gidder å stille opp på slike ting slo jeg den tanken vekk. Men ja - man skulle tro at FFK hadde egne folk.


nå kan det jo hende plankehaugen får betalt for dette da, som det meste andre dugnadsarbeidet plankehaugen utfører. Dvs, plankehaugen får betalt, mens de som utfører får ingenting.

Jon Syversen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 135

Lagt til: 13 mar 08, 14:27
Opprinnelig postet av Bob Page
Vel, da er det kanskje på tide at du og alle andre som syter over styret kjenner sin besøkstid og stiller til valg ev inkaller til extraordinær generalforsamling for å få kastet det sittende styre i stedet for å klage å syte i et diskusjonsforum på internett..


Føler vel at jeg egentlig har lov til å ha litt synspunkter på Plankehaugen, om ikke annet av rent historiske årsaker. Vil jo gjerne av PH drives i den samme ånden den ble startet, som en inkludeerende, uavavhengig forening med formål å støtte laget i kamp og å være en interesseorganisasjon for oss supportere ovenfor klubben. Dessuten har alle rett å uttale seg i Norge, til og med du. Det kalles demokrati og ytringsfrihet. Velges inn i styret? Nei, allt har sin tid i livet, og jeg må få lov til å hvile nå.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 13 mar 08, 14:50
Klart du må få ytre deg, men er lei at det klages på alt styret gjør og ikke gjør. Uansett hva...

---------------------------

Et lag skal rykke direkte ned fra TL i år, og det skal bli HamKam...
----
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?
------
FFK - Østfolds stolthet


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 13 mar 08, 14:56
Endret: 13 mar 08, 15:11

Opprinnelig postet av Bob Page
Klart du må få ytre deg, men er lei at det klages på alt styret gjør og ikke gjør. Uansett hva...

Og blir det veldig mye, så får kanskje styret gå litt i seg selv. Går man 3-6 år tilbake i tid høstet vel Plankehaugen bare godord rundt omkring, er ikke sånn idag.........

  Og er det noen som syter så er det jo Plankehaugen. For det første har FFK ikke gått ut med hva som skal skje før dom foreligger. For det andre stoler dem ikke på at FFK og styret gjør det som er best for FFK........


danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 13 mar 08, 16:07
Opprinnelig postet av stjernengutt
Opprinnelig postet av Bob Page
 
Syns det er "morsomt" at bl.a. BRH-folk går ut her å kritiserer PH for å sette krav til/presse klubben for sine synspunkter når det ble klaget på at PH ikke gjorde slik i høst...

Enig. Dette bet jeg meg også merke i. I forhold til tidligere uttalelser fra slike hold, skulle en tro att de fleste av disse sitter med "en halvfet en". Nå fremstår jo PH som en uavhengig supporterklubb, og fungerer som en vaktbikkje overfor makta. Akkuratt som BRH/RHE vil.

Nå er det vel bare muligens 1 fra BRH/RHE som har ytret sin mening om den saken her. Latterlig at det er noe å henge seg opp i blant de andre 40 brukerne her som kritiserer PH i denne saken.

Jeg liker dårlig at styret går såpass sterkt ut i media og støtter Morgan, med banner, intervjuer og demonstrasjoner. Personlig har jeg ikke noe i mot Morgan, men PH består av 4.000 medlemmer, rart de ikke har satt ut en slags meningsmåling eller i det hele tatt har hørt hva medlemmene mener om saken før de setter i gang noe sånt i PHs navn.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2211

Lagt til: 13 mar 08, 16:14
Opprinnelig postet av Bedreviteren

 For det første har FFK ikke gått ut med hva som skal skje før dom foreligger.

Nettopp. Og det er helt riktig av dem. Får inntrykk av at PH har lagt litt for mye i sin egen tolkning av FFKs avventende svar. Derfor er jeg enig i at det er vel kraftig å varsle krig på dette tidspunktet.

Men rent prinsippielt må det være greit at PH har en mening i saken. Timingen kan det sikkert være delte meninger om i dette tilfellet.

Selv om retten frifinner Morgan, er det ikke sikkert at domsslutningen bidrar til å utelukke at Morgan kan ha gjort noe straffbart - bare at det ikke kunne bevises godt nok for fellende dom. Det er nok god grunn til å vente med kampropene til dommen foreligger. Det er flere muligheter åpne enn bare et utvedydig enten/eller i denne saken.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

04/12/2023 15:02 | f59a3c20