Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-Hammarby. Etter kampen

Flat Trådet Nøstet
Side 12 av 15 12

Marcus

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 31 aug 07, 22:32
selvfølgelig er det uten bevis men dette er i mitt hode og ganske sikker på flere her inne mener det samme  , 

men nå skal jeg ikke snakke mer om dette og takk for 2 underholdene kamper og Gratulerer med videre spill Bajen4ever ;)  

---------------------------

Står Vi En For Alle Og Alle For En !! Blø For Drakta !! I Hver Eneste Kamp !!


Söta Bajen-Bror

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 aug 07
Innlegg: 6

Lagt til: 31 aug 07, 22:43

Vill bara tacka för kampen och önska lycka till vidare i Tippeligan.

 

Ni skulle ha slängt in nr. 26 tidigare, han var giftig!

 

Dessutom har ni Tippeligans bästa keeper utan tvekan - grattis!

Det räckte dessvärre inte mot en kyniskt Hammarby som lärt sig spela fotboll på ett högre plan... Lycka till mot "Godset", vi går vidare ut i Europa!


Larsærn

Knøttespiller

Ble medlem: 24 apr 05
Innlegg: 72

Lagt til: 31 aug 07, 23:16
En hyggelig Bajen fyr hvertfall :P

---------------------------

FFK the treble om 2 sessonger... TL, SAS cupen og UEFA.
HAMMARBY nytt hat lag i sverige!


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 31 aug 07, 23:21

Opprinnelig postet av Larsærn
En hyggelig Bajen fyr hvertfall :P

Litt forvirra om hva som er "högre" og hva som er "lägre", bare.


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 31 aug 07, 23:36
Opprinnelig postet av bajen4ever

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
så kan jo dere trene på fair play eller noe! For jeg  så faen ikke mye til fair play på de svenske fittene på laget deres igår! Makan til uintligente idioter skal en lete lenge etter! For faen glad jeg er norsk etter å ha sett det dere presterte forbanna svenske bavian!

 

Fredrikstadspatriot gissa var jag tagit följande citat ifrån? :

"2.1 — Oppfør deg!

Her på forumet forventes det at du oppfører deg skikkelig og holder en saklig tone i dine innlegg. Selv om du får lov til alt hjemme, gjelder dette ikke her. Barnslig oppførsel tolereres ikke enten du er 40 eller 12. Diskuter sak, ikke person!

2.2 — Respekter andres alder

Husk at det sitter mennesker i den andre enden, mange av dem barn. Sjekk alder før du skriver, og formuler deg deretter. Dette gjelder også andre veien.

2.3 — Personangrep, sjikane og banning

ffkupporter.net tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Du skal vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Dette gjelder også angrep/sjikane mot firmaer og "offentlige" nettsteder (f.eks. Dagbladet og VG). Synsinger og rykter skal ikke fremstilles som fakta"

 

Föreslår att du läser igenom det en gång och svara mig sedan om ditt inlägg motsvarar de förväntningar som reglerna säger?

hehe... forstår at folk blir litt frustrert, men livet må gå videre.

Ser ut som fredrikstad begynner å få samlet sammen et godt lag, vi kommer nok til å få mange fine kamper i fremtiden. Dette blir nok ikke siste gang vi spiller i europa. Glem det som har skjedd og tenk fremover.

Lykke til videre i uefa-cupen Hammerby.


Söta Bajen-Bror

Bedriftsspiller
Ble medlem: 16 aug 07
Innlegg: 6

Lagt til: 31 aug 07, 23:39
Opprinnelig postet av Magnum

Opprinnelig postet av Larsærn
En hyggelig Bajen fyr hvertfall :P

Litt forvirra om hva som er "högre" og hva som er "lägre", bare.

 

Hehe, det jag menar är så klart att vill man lyckas utanför Skandinavien måste man lära sig spela smart, även om det inte alltid ser snyggt ut... Vi är ju så vana vid Fair Play och allt det där, men kan man inte "spela spelet" har man ingen chans på hög nivå i Europa... Sen tror jag inte att Bajen kommer erövra Europa i år, men klarar vi slå ut Braga och gå till gruppspelet är det en bragd!


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 31 aug 07, 23:46
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Jeg håper heller ikke at FFK begynner å legge seg til den kyniske måten å drøyetid på som vi så i går. Men man har ikke fulgt mye med på internasjonal fotball hvis man ikke har fått med seg at dette er veldig vanlig. Poenget er ikke bare å drøye tid men å ødelegge rytmen i spillet for motstander. Jeg tror nok, etter å ha lest de innleggene i denen tråden, at vi FFK supportere er like uvante med europacup som spillerne våre. Vi glemmer ting vi har hørt tusen ganger og levd med som fotballfans i årevis. Vi roter kanskje litt mye rundt i vår egen sandkasse.

Er det forskjell på borte- og hjemmekamper i TL? Nei nei nei og atter nei!!! Fredrikstad er så og si akkurat like bra borte som hjemme, og det er samtlige lag i TL, når man sammenligner TL med internasjonale kamper. Det er bare det at vi sammenligner ikke med internasjonale kamper vi, for det er ikke vi vant til. Vi er derimot vant til å studere den hjemlige ligaen med lupe og forstørrelsesglass, og derfor tror vi at der er så stor forskjell på hjemme- og bortebane i TL. Den forskjellen er bare en nyanse. Den store forskjellen på hjemme og borte fikk vi oppleve nå. Hammarby var klart best hjemme, men de kommer til Fredrikstad som et bortelag og spiller som om de spilte i motvind med alle odds mot seg.

Selvfølgelig var FFK best og fortjente å vinne kampen. Hammarbys oppgave var ikke å være best utpå der. Et erfarent lag prøver ikke på det på bortebane. Hammarbys oppgave var å hindre FFK i å vinne. Det er dét man gjør borte når man spiller internasjonalt. Ingen lag spiller sånn i sin hjemlige serie (i alle fall svært få, for der lønner det seg ikke på samme måte), men dette var ikke hjemlig serie. Dette var en kamp hvor Hammarby hadde til oppgave å hindre FFK i å vinne. Enkelt og greit. Absolutt alt de gjorde utpå banen handlet om det. Og de greide det.

Dette handler ikke om hva slags fotball man liker. Det handler om hva som skal til for å lykkes internasjonalt. Da er regler til for å tøyes lengst mulig i egen favør til enhver tid. Man må utnytte dommerens mennesklige svakheter til egen fordel, og prøve å hindre motstanderen i å gjøre det samme. Det er en stor kunst å falle på rette måten innen for 16-meteren, og hvorvidt man falle riktig eller ikke kan ofte avgjøre en kamp. Det scores svært sjelden mye mål i slike kamper, og de langt fleste mål kommer på dødball. Man må kjempe for alle små og store fordeler som en jødisk skotte gnier om småmynt. Man kan ikke være raus og romslig, da spises man levende!

Om FFK (spillere som fans) får mer erfaring i dette med tiden så har vi mye å hente i europa. Ingen tvil om det. Det er heller inge fare for at fotballkulturen i FFK skal ødelegges av den grunn. Vi skal ikke legge om spillestilen. Når vi skal ut i Europa for første gang i denne generasjonen så har vi mye å lære. Det er ingen som gjør det enkelt for oss. Ingen som ønsker oss velkommen med å utvise sportsånd eller fair play. Alle er bare ute etter å konkurrere om å gå videre, akkurat som vi.  

Hadde FFK lyktes i å gå videre med 1-0 i går, hadde noen her inne ment at det var ufortjent, begge kampene sett under ett? 

Dessuten er det alltid en uting når kommentatorer er klart partiske. Selv FFK-tv bør klare en viss standard, tross alt.

Fint at du tok deg tid til å skrive dette.

---------------------------

"If you think competence costs - try incompetence..."
- Johan Staël von Holstein

FFK and Wisla Kraków forever...


Södermalm

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 aug 07
Innlegg: 12

Lagt til: 01 sep 07, 00:02

Nu drar vi vidare mot Bragas - och Red Boys forum så kan ni tjura ifred.


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 01 sep 07, 00:16

Dere må huske at vi har med svensker å gjøre. De har forsøkt å gå i krigen flere ganger, men det har som regel gått dritt, unntatt mot norge, der de fikk herske over et land med bare fjell, men klarte å få kongen drept under invadering.

Vi snakker om landet som har laget JAS Gripen. Svensker har forsøkt å lande det flyet på flyplass: Det gikk dritt, så da kanskje i parken midt i stockholm sentrum? Legg spesielt merke til den piloten som hedrer svensk tradisjon ved å stikke av når det begynner å bli alvorlig.

Vi snakker om hjemlandet til Thomas Quick, Fenrik Flink, LaserMannen og Hagamannen. Landet som har nasjonale mesterskap i klystér, landet som solgte 10 mill tonn jernmal til tyskerene hvert år under krigen. Landet som lånte ut jernbanen sin til tyskerene under under invasjonen av norge. Landet som deporterete norske flyktninger til tyskland under krigen.

Det er bare en gjeng feige og pysete halv-nazi`er fra et gudsforlatt land, som gjør hva som helst for penger eller oppmerksomhet.

Vi kan ihvertfall være stolte av våre spillere, det kan ikke Baj(s)en

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 01 sep 07, 00:40
Opprinnelig postet av bajen4ever

 

Fredrikstadspatriot gissa var jag tagit följande citat ifrån? :

"2.1 — Oppfør deg!

Her på forumet forventes det at du oppfører deg skikkelig og holder en saklig tone i dine innlegg. Selv om du får lov til alt hjemme, gjelder dette ikke her. Barnslig oppførsel tolereres ikke enten du er 40 eller 12. Diskuter sak, ikke person!

2.2 — Respekter andres alder

Husk at det sitter mennesker i den andre enden, mange av dem barn. Sjekk alder før du skriver, og formuler deg deretter. Dette gjelder også andre veien.

2.3 — Personangrep, sjikane og banning

ffkupporter.net tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Du skal vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Dette gjelder også angrep/sjikane mot firmaer og "offentlige" nettsteder (f.eks. Dagbladet og VG). Synsinger og rykter skal ikke fremstilles som fakta"

 

Föreslår att du läser igenom det en gång och svara mig sedan om ditt inlägg motsvarar de förväntningar som reglerna säger?

 

hva gullig !!!

 

Dere slo oss på en unfair måte og bør respektere at vi ikke helt i godt humør av den grunn. Legg dere til å sove og drøm at dere en dag, en dag i fremtiden kan være stolte av deres lag`s prestasjoner, for det er faktisk jeg. Stolt over å kunne kalle meg Fredrikstadpatriot, for på mitt lag har vi spillere som er opplært til å spille fotball, mens dere tydligvis er opplært tll å filme dere til avansement! Og om dere er stolte av hammarby`s prestasjoner i Torsdagens kamp, ja da sier det mest om dere!

Jeg skal også beklage min oppførsel ovenfor deg og andre her og nå! Jeg skulle gjerne sletta inlegga mine om jeg kunne da jeg gikk langt over streken! Og selv om jeg vemmes med disse ord: Lykke til videre i UEFA cupen.

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 01 sep 07, 02:02
Opprinnelig postet av Marcus
mener at derfor vi kritiserer dommeren er fordi han var RÆVVARÆVVARÆVVARÆVVARÆVVA !!  
og ingen annen dommer hadde dømt straffe der, ikke aktuelt, men gjort er gjort - og spist er spist.. 
syns ikke at vi skal henge oss mer opp i dette -- får jo ikke gjort noe med det uansett nå , 
det som skjedde det skjedde  -- med mindre han inrømmer at han ble kjøpt og vi får omkamp:P   


jeg er rimelig sikker på at mange dommere hadde dømt straffe der, og synes det var riktig selv også

gunda

Bedriftsspiller

Ble medlem: 03 jan 07
Innlegg: 19

Lagt til: 01 sep 07, 03:19
Hadde vi hett "Bayern München" og klokka viste 90:00 og vi hadde hjemmebane  - ja da hadde det aldri  vært blåst straffe, men sånn er det å være en liten klubb fra et lite land i UEFA-cupen...

---------------------------

KICK and RUN
(utur)


Larsærn

Knøttespiller

Ble medlem: 24 apr 05
Innlegg: 72

Lagt til: 01 sep 07, 08:39
Ja gutter... Denne dommeren var jo kansje en smule, eller et helt brød korrupt, men det får vi ikke gjort noe med så lenge han er som han er. Kansje uefa Klikker litt ting og tang, får han utestengt og slenger inn en beklagelse med en ny kamp til FFK!

---------------------------

FFK the treble om 2 sessonger... TL, SAS cupen og UEFA.
HAMMARBY nytt hat lag i sverige!


Larsærn

Knøttespiller

Ble medlem: 24 apr 05
Innlegg: 72

Lagt til: 01 sep 07, 08:39
Opprinnelig postet av Larsærn
Ja gutter... Denne dommeren var jo kansje en smule, eller et helt brød korrupt, men det får vi ikke gjort noe med så lenge han er som han er. Kansje uefa Klikker litt med ting og tang, får han utestengt og slenger inn en beklagelse med en ny kamp til FFK!

---------------------------

FFK the treble om 2 sessonger... TL, SAS cupen og UEFA.
HAMMARBY nytt hat lag i sverige!


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 01 sep 07, 09:04
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Innlegg som begynte morsomt men som endte opp med oppgulp.

Og dette fra en som kommer fra hjemlandet til Quisling, Rinnan, Arnfinn Nesset... Et land som har fostret personer som har startet Norges Germanske Arme og Vigrid. Et land som er kjent for suksesser innen industri som f.eks. Troll...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 01 sep 07, 09:29
Herregud så irriterende det er med overfornuftige mobbeoffer innimellom, kan jo alltids håpe den fløflekken er en tumor.

BaraBajare

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 aug 07
Innlegg: 5

Lagt til: 01 sep 07, 10:45
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Dere må huske at vi har med svensker å gjøre. De har forsøkt å gå i krigen flere ganger, men det har som regel gått dritt, unntatt mot norge, der de fikk herske over et land med bare fjell, men klarte å få kongen drept under invadering.

Vi snakker om landet som har laget JAS Gripen. Svensker har forsøkt å lande det flyet på flyplass: Det gikk dritt, så da kanskje i parken midt i stockholm sentrum? Legg spesielt merke til den piloten som hedrer svensk tradisjon ved å stikke av når det begynner å bli alvorlig.

Vi snakker om hjemlandet til Thomas Quick, Fenrik Flink, LaserMannen og Hagamannen. Landet som har nasjonale mesterskap i klystér, landet som solgte 10 mill tonn jernmal til tyskerene hvert år under krigen. Landet som lånte ut jernbanen sin til tyskerene under under invasjonen av norge. Landet som deporterete norske flyktninger til tyskland under krigen.

Det er bare en gjeng feige og pysete halv-nazi`er fra et gudsforlatt land, som gjør hva som helst for penger eller oppmerksomhet.

Vi kan ihvertfall være stolte av våre spillere, det kan ikke Baj(s)en


Men herregud min vän nu får du allt lugna ner dig lite

Jag ska med dra vidare nu men vill bara önska er lycka till i fortsättningen och jag hoppas eran satsning lyckas och ni får spela i europa kontinuerligt framöver

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 01 sep 07, 10:44

*Noen ganger* kan det være lurt å la den "gode idéen" folk har om innlegg forbli en "god idé"...

(Nice touch med jokke, forresten)

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 01 sep 07, 10:51
Endret: 01 sep 07, 10:52
Jeg vet, klarer bare ikke la vær innimellom, er for irriterende, du er fyr å ha med i krigen vet du, eller du er pasifist du ja, stemmer.

Elsker forresten dette nivået, føler meg virkelig i live her nede.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 01 sep 07, 11:32
Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Innlegg som begynte morsomt men som endte opp med oppgulp.

Og dette fra en som kommer fra hjemlandet til Quisling, Rinnan, Arnfinn Nesset... Et land som har fostret personer som har startet Norges Germanske Arme og Vigrid. Et land som er kjent for suksesser innen industri som f.eks. Troll...

Hear hear!

Gidder ikke å være med på svenske-/Sverigehets jeg heller - det er sånn som babloidene i Stockholm driver med. Akkurat som rævvaspillet til Hammarby, kan de få ha sånt noe i fred for meg.

Dessuten sparker en seg jo sjøl litt i trynet når en slenger dritt om Sverige. For det første er vi vel kvartsvenske omtrent alle sammen her nede, for det andre driver vi og kjøper opp hele västkusten, og for det tredje er omtrent halve laget svensk.Flat Trådet Nøstet
Side 12 av 15 12

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340