• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Fredrikstad 2 - 1 Ham-kam, Sunday 12. September, 2004

Alexander Lund Hansen

Alexander Lund Hansen (5)

Spilte i 90 minutter

Blir hindret på corneren som fører til 0-1. Har få skudd på seg og klarer seg bra. God i feltet. Fortsatt slurvete på utspill, spesielt fra femmeter. Hvorfor må alle ballene skytes helt ut mot venstresiden?

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (3)

Veldig usikker og puslete i spillet. Merkelige valg med ballen og ikke så altfor mange initiativ offensivt. Har mye mer å gå på.

Roger Helland

Roger Helland (6)

Sliter til tider litt med Olsen og Frigård. Blir mye åpenbar holding som fører til flere unødvendige frispark. Men hva gjør det når han senere i kampen går frem og scorer to mål på dødball og avgjøre kampen!? Viser at han er målfarlig på cornere.

Raio Piiroja

Raio Piiroja (8)

Helt suveren. Når så vi stopperspill som dette på stadion tidligere? Piiroja vant ALLE duellene i lufta (og det var mange) og var i tillegg trygg og rolig med ballen langs bakken. Helt fantastisk spill.

Roger Risholt

Roger Risholt (5)

Veldig opp og ned. Klarer ikke å ta ordentlig tak i midtbanen når FFK sliter, men er lysende god i de perioder hvor FFK får spillet til å gli.

Simen Brenne

Simen Brenne (5)

Veldig anonym i 1. omgang, men etter hvilen kommer Brenne mer til syne. Jobber bra og har noen herlige finter og vendinger. En kamp på det jevne.

Arne Dagfinn Enerly

Arne Dagfinn Enerly (6)

Viser at han slår meget gode cornere. Er tidvis også god på kanten med fine initiativ og jobber hardt for laget. Vår bestemann på midtbanen. Synd at han pådrar seg sitt tredje gule kort for sesongen (2 for FFK, 1 for RBK) og må dermed stå over den viktige kampen mot Stabæk.

Leif Thomas Markus Ringberg

Leif Thomas Markus Ringberg (4)

Får det veldig tøft mot store og sterke Sørensen. Taper ganske mange dueller og virker rett og slett ikke å være i knallform om dagen. Likevel, bra innsats.

Brian Christopher West

Brian Christopher West (5)

Virker lett i beina og skaper som vanlig mye uro i motstanderens forsvar. Veldig positiv, men bør bli flinkere i avslutningsfasen av spillet.

Håkan Söderstjerna

Håkan Söderstjerna (4)

Spilte i 70 minutter

Ganske pigg i beina i innledningen på kampen og byr på noen lekre pasninger. Forsvinner mer ut av kampen etter hvert og blir erstattet med Bjørnar Johannessen utover i 2. omgang.