• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Bodø/Glimt 0 - 3 Fredrikstad, Monday 31. May, 2004

Spilte i 90 minutter

Sto en god kamp. Gjorde riktignok få redninger da Bodø/Glimts skudd som regel gikk over/utenfor. Men han var veldig sikker på innlegg, holdt de han ikke boksa og de han boksa gikk ballen utenfor 16 meteren. Gode utspill hadde han også.

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (4)

Hadde ganske store problemer med Trond Oslen i 1.omgang. Ble rundlurt et par ganger. Ga bort for mange enkle innkast og cornere. Kom seg i 2.omgang. Lite med offensivt.

Vebjørn Hagen

Vebjørn Hagen (5)

Hadde omtrent full kontroll på Bjørkan. Blei lurt et par ganger i 1.omgang, men innlegga blei mislykka. Hadde gode oppspill som ofte traff en FFK-angriper.

Tero Koskela

Tero Koskela (4)

Litt puslete med pasningene. Blir ofte litt for løse og upresise. Men jobber bra og vinner en del dueller. Må trene mer på å skyte på direkten, flere grusomme skuddforsøk.

Simen Brenne

Simen Brenne (4)

Jobba godt i 1.omgang, men kom aldri helt inn i spillet. Fant aldri posisjoen sin virka det som. Men var nesten borte i hele 2.omgang.

Christian Gjestvang Petersen

Christian Gjestvang Petersen (5)

Gjorde en grei jobb bak i forsvaret. Var litt glad i ballen enkelte ganger som kunne skapt farligheter, men klarte seg overraskende bra.

Roger Risholt

Roger Risholt (5)

Ikke like dominerende som man kan vente. Jobba godt som vanilg, vant taklinger. Men hadde stort sett litt vansker med å treffe medspillere med pasningene. Pådrar seg et noe unødvendig gult kort på stillinga 3-0 til FFK.

Leif Thomas Markus Ringberg

Leif Thomas Markus Ringberg (7)

Kjempa godt i angrepet i 1.omgang, og vant noen dueller. Men hadde få medspillere rundt seg da. Storspiller i 2.omgang. Glimrende flikk til West på 1-0 scoringa. Heldig på 2-0 scoringa. Tvinger venstrebacken ti lBodø/Glimt til å klarere ballen rett i Ringberg for så å havne hos West som setter 3-0 scoringa. Etter dette er Ringberg omtrent over hele banen. Stopper mange Glimt angrep ved å snappe pasninger. Mottaket sitter bedre enn vanlig.

Håkan Söderstjerna

Håkan Söderstjerna (4)

Spilte i 84 minutter

Ikke mye med i spillet i 1.omgang, men det var egentlig ikke noen av FFKs spillere. Kom seg i 2.omgang, men fikk aldri brukt teknikken sin. Bytta ut mot slutten av kampen.

Brian Christopher West

Brian Christopher West (6)

Spilte i 72 minutter

Viser flere ganger at han er mye raksere enn forsvaret til Glimt. Særlig i 1.omgang. Men hadde for få medspillere til å hjelpe seg. Scorer 2 fine mål, og går på løp hele tiden. Horn burde muligens fått mer enn gult kort da han feller West utenfor 16 meteren.

Roger Helland

Roger Helland (5)

Spilte også en god kamp. Mista ballen farlig en gang i 1.omgang, uten at Bodø/Glimt klarte å utnytte dette. Gikk ut med skade etter ca 70 min.