• Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Fredrikstad 0 - 2 FK Lyn, Sunday 02. November, 2008

Daniel Örlund

Daniel Örlund (5)

Spilte i 90 minutter

Gode redninger. Flink til å lese spillet. Står riktig plassert. Raskt ute og dekker mål. Viser svakheter med ballen i beina.

Raio Piiroja

Raio Piiroja (5)

Sterk og besluttsom. Har få problemer i lufta. Mer vaklende langs bakken.

Patrik Gerrbrand

Patrik Gerrbrand (4)

Skrekkelig sløv og ukonsentrert når han gir bort et mål til Lyn. Presterer ellers på det jevne. Kan være litt passiv i duellene.

Pål André Czwartek

Pål André Czwartek (5)

Gjør en god kamp. Slipper motstanderen lite til. Får satt inn viktige taklinger. Svakere med ball. Lite med i angrepsfasen.

Joachim Thomassen

Joachim Thomassen (6 BB)

Strålende første omgang. Viser seg igjen som en moderne vingback med fart, kondisjon og teknikk. Ordinær etter pause. Er uheldig og sklir på 0-1.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik (3)

Stillestående, men kreativ i første omgang. Stillestående, lat og humørløs etter sidebytte.

Ardian Gashi

Ardian Gashi (5)

To vidt forskjellige omganger. Blant de beste før pause, blant de svakeste etter. Mister altfor tydelig motivasjonen i 2. omgang. Energisk og tidvis drivende god før pause.

Abgar Aram Diego Barsom

Abgar Aram Diego Barsom (3)

Klarer ikke å sette fart på spillet. Skaper problemer for seg selv. Mye sakte og på tvers.

Garðar Jóhannsson

Garðar Jóhannsson (4)

Spilte i 83 minutter

Sliter med å komme til store målsjanser. Ok innsats.

Éverton Santos da Costa

Éverton Santos da Costa (4)

Spilte i 63 minutter

Herlige ballmottak. Flink til å føre ball, men holder på den for lenge. Kommer ofte sent ut av offsideposisjoner. Svake avslutninger. Byttes ut, men bør kjøpes.

Hans Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg (4)

Spilte i 51 minutter

Lettbeint. Prioriterer korte og presise pasninger. Hinker av banen med skade tidlig i 2. omgang.

Martin Vigdal Elvestad

Martin Vigdal Elvestad (4)

Spilte i 40 minutter for Hans Erik Ramberg

Får sjansen i 40 minutter. Viser seg frem som en lovende ballspiller, men med litt for høy feilprosent på pasningene.