Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Løsningen offentliggjort

Drillo og Eggen likestilles

FFK har i dag kommet med en pressemelding hvor det fremgår at Egil "Drillo" Olsen og Knut Torbjørn Eggen blir likestilt som hovedtrenere ut sesongen. Det ble dermed resultatet av gårsdagens møte mellom ledelsen og trenerne.

Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 27. September 2005 - 20:33

Pressemeldingen som er lagt ut på FFKs offisielle nettsider: 

Dette er resultatet av en intern evaluering i FFKs styrende organer av sesongen så langt i 2005. Styrene i klubb og FFK Sport ASA har, i fellesskap med trenere og spillere, analysert de sportslige resultater hittil i år. Det er en felles oppfatning at verken prestasjoner eller resultater så langt har vært gode nok. Alle parter tar sin del av ansvaret for dette.

I denne kritiske sportslige posisjon er det nødvendig at alle parter fokuserer på de kamper som ligger foran oss, og bruker energien på det som skal skje ute på matta. I forlengelsen av dette ønsker alle parter å ha en optimal organisering og mest mulig ressurser rundt A-laget. Knut Torbjørn Eggen har takket ja til et tilbud fra klubben om å øke sin innsats fra avtalte 25 prosent stilling, til en full stilling ut sesongen. Dette innebærer at Egil Olsen og Knut Torbjørn Eggen sammen vil ha det sportslige ansvaret for A-laget ut denne sesongen.

Dette er en løsning vi står sammen om og har full tro på vil gi oss de ønskede resultatene, sier de to trenerne. Også spillerne hilser denne løsningen velkommen.

FFK registrerer at det er stor interesse blant publikum og medier for den situasjonen klubben har kommet i. Dette tar vi som et positivt tegn på at mange ønsker klubben fortsatt i Tippeligaen. Vi håper derfor at de som er glade i klubben stiller seg bak den organisering alle internt i FFK-familien nå er enige om.

Vi trenger alle støttespillere skal vi nå vårt felles mål: FFK i Tippeligaen også i 2006!

 

Styret i FFK Bjørn Jensen, styreleder

Styret i FFK Sport ASA Frode Kværneng, styreleder

Adm dir Arve Mokkelbost

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340