Passord
temp

FFK kjører

Pause-update FFK-Moss

I kampen mellom FFK og Moss står det 0-0 til pause. FFK har vært det førende laget, men har ikke klart å få hull på byllen ennå. Kampen nærmer seg slutten og FFK leder 5-1!

Tekst av Marius Kjølstad, foto: fredrikstadfk.no/ Rolf B. Gundersen
Lagt ut:

I følge ffksupporter.nets utsendte har FFK styrt spillet de første 45 minuttene. Hjemmelaget har tilnærmet alt banespill, og Moss sliter med å komme til sjanser. En halvsjanse fra tidligere FFK-er Markus Ringberg er det de har hatt å by på av farligheter.

FFK har vært desto bedre. Guttane har skapt tosifret antall sjanser, både store og små. Mattias Andersson, Andreas Tegström og Amin Askar har vært de farligste spillerne offensivt.

Offensivt er det mye småspill, men kanskje litt lite gjennombruddshissighet. Defensivt har stopperne våre full kontroll, og Wallace viser at han har en flott oppspillsfot.

Positivt er det at det virker som om Tegström går en god sesong i møte. Han har hatt en god vinter, og viser bra spill i treningskampene. I 1.omgang har han vært god, og gått i langt flere dueller enn man er vant til å se ham gjøre fra tidligere år.

Laget:

Lasse Staw

Vidar Martinsen - Raio Piiroja - Jan Tore Ophaug (K) - Wallace Fernando Pereira

Amin Askar - Celso Borges - Hans Erik Ramberg - Simen Rafn

Mattias Andersson - Andreas Tegström

2.omgang:

49.minutt: Hans-Erik Ramberg blir nydelig gjennomspilt av Andreas Tegström. "Hansi" er sikker alene med keeper, og det står 1-0 til hjemmelaget.

51.minutt: Moss får straffe. Kenneth Kvalheim reduserer til 1-1 for bortelaget.

60.minutt: FFK får corner, som Wallace Pereira slår. Ballen havner til slutt hos Tegström, som setter ballen flott i mål på halvvolley. 2-1!

60.minutt: FFK gir seg ikke! Celso Borges får en perfekt stikker, og er sikker mot keeper. 3-1!

65.minutt: Amin Askar skaffer FFK en noe billig straffe. Mattias Andersson setter ballen løst nede i høyre hjørne, men putter på til 4-1 på returen. Kampen er definitivt avgjort, og Mosse-spøkelset er begravd!

74.minutt: Amin Askar scorer mot gamle lagkamerater! Vipper ballen over keeper, og header selv inn 5-1! Flott scoring av Askar, og dette beviser at FFK er soleklart best i Østfold!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f