Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Endelig en spiss til Fredrikstad

I dag landet kamerunske Ohandza Zoa Franck (18) på Gardermoen lufthavn. - Forhåpentligvis et stort talent, forteller Joacim Jonsson til ffksupporter.net.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. March 2010 - 14:23

Ohandza Zoa Franck beskrives som en fysisk robust spiller med bra fart. Han skal være god med begge bein, og rager 178 centimeter over bakken.

- Vi har ikke sett Ohandza noe særlig, så vi er ikke helt sikre på ham. Det er en spiller vi har hentet igjennom nettverket vårt, og den delen av nettverket har bare hentet gode spillere, utdyper Jonsson.

Det er den afrikanske storagenten Oliver Noah som er spillerens agent. FFK benytter også denne gang Patrick Mörk som mellommann.

Francks engelskkunnskaper er svært begrensede. Spissen snakker derimot fransk, og atter en gang vil FFK trekke på Odilon Kashamas språkkunnskaper. FFKs juniorspiller har tidligere fungert som tolk, blant annet for Lalawele Atakora.

18-åringen skal også ha en stående invitasjon for å trene med franske LOSC Lille. Grunnet strenge visumkrav, er det trolig svært vanskelig for Franck å bli spiller i den franske ligaen. Dermed forsøker unggutten i stedet å vise seg frem for Fredrikstad.

- Vi er veldig usikre, men siden det ikke påløper oss noen kostnader, mener vi det er verdt å ta en titt på spilleren.

Vil det bli hentet inn en etablert spiss?

- Nei, svarer Jonsson kontant.

Vil det bli hentet inn andre forsterkninger utover denne spilleren?

- Det er utelukkende et spørsmål om økonomi. Enten må folk kjøpe pins, eller så må det finansieres igjennom Fredrikstad spillerinvest. Vi har ikke en eneste krone i vårt eget budsjett, avslutter Joacim Jonsson.

Franck startet turen fra Abuja i Nigeria via Frankfurt til Gardermoen. Effektiv flytid skal ligge på i overkant av åtte timer, men i tillegg kommer ventetid mellom flyavgangene, og mye annet. Det kan derfor være en noe redusert unggutt som stiller til trening i dag.Ohandza Zoa Franck

ffksupporter.net oppfordrer alle om å ønske Ohandza Zoa Franck velkommen til Fredrikstad ved å møte opp på juniorlagets trening kl. 16:00 i Østfoldhallen.

Diskutér Ohandza Zoa Franck i forumet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340