Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

- Runar Henriksen uønsket i FFK

Plankehaugen rykker i dag kraftig ut mot klubbens administrerende direktør: - Vi kunne ikke vente lenger, forteller Plankehaugens talsmann, Jaran Berg, til ffksupporter.net

Tekst av Øystein Holt, Foto: fredrikstadfk.no
Lagt ut: 01. November 2009 - 16:59

Både på egne hjemmesider og på tribunen under dagens oppgjør mot nedrykksklare Lyn skal Plankehaugen klart vise sin misnøye:

- Vi kan rett og slett ikke vente lenger. Vi kan ikke gå og se på at klubben i våre hjerter blir ødelagt av én person, begrunner Berg aksjonen overfor ffksupporter.net.

Hvorfor akkurat nå?

- Gjennom samtaler med både spillerne og ansatte i administrasjonen har vi valgt å vente, men nå kan vi ikke vente lenger, understreker Berg nok engang.

Føler dere at dette er rett tidspunkt like før den viktige kvalifiseringen?

- Ja, det gjør jeg. Vi har snakket med spillerne, og de mente at vi burde ta det nå, forteller Berg, og føyer nok engang til at man rett og slett ikke kunne vente lenger.

Etter det ffksupporter.net vet har Plankehaugens tifogjeng stått på den siste tiden for å få bannere klare til kampen mot Lyn. Følgende tre bannere skal være klare til bruk:

"Ikke spill lotto med klubben i våre hjerter"

"Henriksen, oppholdstillatelsen din i FFK har gått ut!!"

Silhuett av Henriksen med teksten "Uønsket!!"

Plankehaugens egne sider kan man lese følgende:

Runar Henriksen uønsket i FFK

Vi i Plankehaugen mener at sesongens sportslige nedtur blant annet skyldes et dårlig arbeidsmiljø og interne konflikter innad i klubben. Når forholdene har blitt som de har blitt, er det på toppen man må begynne oppryddingen.

Det smerter oss supportere å observere hvordan Runar Henriksen verken fronter god personalhåndteringspolitikk, eller vet hva kontakt med grasrota er og kan bety for en organisasjon som Fredrikstad Fotballklubb.

Når lederen ikke lenger er samlende, men snarere selve roten til splittelse og misnøye, kan vi ikke lenger bli sittende på utsiden uten å reagere. Gjentatte uheldige mediautspill har vært observerbare for alle, men den sterke misnøyen blant spillere og ansatte har foreløpig bare ligget og ulmet i det skjulte.

Vi vet at Runar Henriksen sitter på en etterlønn som i praksis gjør ham uoppsigelig, det er ikke lenger noen hemmelighet. Derfor vil vi nå oppfordre Henriksen til å trekke seg som administrerende direktør, og/eller innlede forhandlingene om sin avgang.

Jaran Berg
talsmann, Plankehaugen

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f