Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Adeccoligaen neste:

Andreas Tegström til Hønefoss

Andreas Tegström ble i dag presentert som ny Hønefoss-spiller ut året. Da ffksupporter.net kontaktet hans agent søndag, fikk vi beskjed om at utlån til en Adeccoligaklubb var uaktuelt.

Tekst av Marius Kjølstad, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 13. August 2009 - 19:05

I dag ble det kjent at FFK-spiss Andreas "Tegan" Tegström går til Hønefoss på utlån ut sesongen. ffksupporter.net vet at Hønefoss la inn et bud for utlån allerede for en uke siden, men at det har tatt litt tid før alt ble endelig klart.

Interessant spiller

Lørdag kontaktet ffksupporter.net daglig leder i Hønefoss, Geir Håvard Solvang, for å spørre om de hadde lagt inn et bud på Tegström. Han var lite snakkesalig, og avkreftet klart og tydelig at klubben hadde lagt inn noe bud.

- Vi har ikke lagt inn noe bud, nei.

HBK-trener Ole Bjørn Sundgot hadde derimot litt mer å fortelle.

- Vi har ringt både klubben og agenten og forhørt oss, men det er ingenting konkret ennå. Han er uansett en interessant spiller som vi godt kunne tenkt oss i Hønefoss, sa treneren.

Uaktuelt med Adecco-klubb

Da vi dagen etter kom i kontakt med spillerens agent, Stig Lillejord, benektet han kategorisk at Tegström var på vei til Buskerud. I en SMS skrev han følgende:

- Han har 1,5 år igjen av kontrakten. Utlån til Adeccoligaen er ikke aktuelt, men kommer det interessante klubber på banen vil han vurdere dette fortløpende.

Aktuelt med Adecco-klubb

Hovedpersonen selv hadde imidlertid en annen versjon av saken.

- Hønefoss er en spennende klubb, de leder jo Adeccoligaen. Og når jeg ikke får spilletid i Fredrikstad, må jeg såklart se meg om etter andre alternativer. FFK har alltid vært førsteprioritet, men jeg ønsker å spille fotball, sa svensken til oss på telefon.

Etter en liten pause la han også til at en permanent overgang var å foretrekke av hensyn til familien.

I dag ble Tegan presentert som Hønefoss-spiller på en pressekonferanse. Utlånsavtalen varer ut året, men HBK har opsjon på kjøp.

Tiden i FFK

For ganske nøyaktig to år siden ble Andreas Tegström hentet til FFK. Tegan fikk en pangstart, og scoret FFKs seiersmål borte mot Stabæk. Resten av sesongen ble bare middels, og han skuffet stort til å ha kostet 4 millioner.

2008-sesongen ble en gedigen skuffelse for Tegström. Det ble kun få innhopp, da Tarik Elyounoussi og Gardar Jóhannsson storspilte. I nest siste serierunde gikk han imidlertid fra flopp til helt på 20 minutter. I sitt innhopp mot Molde scoret han to mål, og sørget med det for at Fredrikstad tok seriesølv.

Denne sesongen har heller ikke vært noen "høydare" for den tidligere Sandefjord-suksessen. Det har kun blitt sporadiske innhopp, og svensken har bare fått spille 515 minutter. På de minuttene har det blitt ett mål og en målgivende.

Resten av sesongen skal Tegström spille i Hønefoss. Hans nye arbeidsgiver topper Adeccoligaen, og med tre solide forsterkninger i sommer kan det fort bli opprykk for Sundgots menn. Om Andreas Tegström skulle levere varene, kan det fort bli et gjensyn med Tippeligaen for ham neste år - muligens i Hønefoss-drakt?.

ffksupporter.net takker Andreas Tegström for innsatsen i FFK så langt, og ønsker ham lykke til resten av sesongen i Hønefoss!

PS! ffksupporter.net tok i dag kontakt med agent Stig Lillejord for å få en kommentar til hans SMS på søndag. Vår SMS lød som følgende:

"Søndag skrev du til oss at utlån til adecco var uaktuelt for Tegan, i dag ble han klar for Hønefoss. Kommentar?"

Svaret fra Lillejord var kort og konsist:

"Nei."

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340