Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Rami Shaaban

Forhandler uten FFKs samtykke

Nylig uttalte Rami Shaaban til aftonbladet.se at han har en del alternativer å ta stilling til, blant annet et fra rumenske Cluj. Fredrikstad på sin side kjenner ikke til forhandlingene, og liker uttalelsene dårlig.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 14. November 2007 - 10:30
– Vi har registrert uttalelsene, og dersom det stemmer, så forhandler Shaaban uten at vi har blitt enige med klubbene, forteller Per Morten Haugen til ffksupporter.net.

Det er vel ikke helt stuerent?

– Nei, det er det ikke, men dessverre har det blitt slik i fotballen.

Fredriksstad Blad avslørte nylig at Rami Shaaban har lagt ut sin fredrikstadleilighet for salg. Til aftonbladet.se uttalte svensken at han kjenner han har behov for et miljøskifte, og tidligere har Anders Grönhagen levnet liten tvil overfor klubbens egen TV-kanal: Shaaban er neppe å finne i Fredrikstad til året.

– Per dags dato har ikke Shaaban sagt at han skal spille for Cluj eller en svensk klubb, men han gir oss noen signaler sånn sett, er Haugens kommentar til den saken.

Har dere satt en pris på Shaabans tjenester?

– Nei, vi har ikke mottatt noen konkrete bud, så vi har ingenting å forholde oss til per dags dato.

Har dere noen formening om markedsverdien til Shaaban?

– Det kommer jo an på om det er en Premier League-klubb eller en svensk klubb som legger inn bud, men Shaaban har blitt kåret til Sveriges beste keeper for andre år på rad.  Jeg vet ikke hva Isaksson gikk for jeg, sier Haugen med et smil om munn.

– Dersom vi mottar et akseptabelt bud og Shaaban ønsker seg videre, så er ikke det noen krise for oss. Vi kommer ikke til å stå i veien for et salg.

Staw og Bråthen blir satset på

Lasse Staw var nylig på treningsopphold hos Aston Villa. Unggutten er selv veldig fornøyd og følte det gikk bra.  Per Morten Haugen kommenterer at det hele har vært en fin erfaring for unggutten.

Fredrikstads andre store keepertalent, Erik Bråthen, gjennomgikk nylig en operasjon, men tilhører normalt U21-landslaget. Det er liten tvil om at det gror godt bak Rami Shaaban.

– Vi føler at både Erik og Lasse holder tippeligastandard og kommer til å satse på dem til året dersom Shaaban forsvinner. Noe annet ville ha vært tøv når vi har to av landets største keepertalenter i stallen, understreker Per Morten Haugen overfor ffksupporter.net.

Kommer dere eventuelt til å hente inn en keeper som tredjevalg?

– Det har vi ikke tatt stilling til ennå. Det avhenger av om Shaaban forsvinner eller ei, avslutter Haugen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340