Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fredrikstad med bud:

Tegström kan bli vår nye spiss

Etter det ffksupporter.net erfarer skal Fredrikstad ha lagt inn et bud på Sandefjordspissen Andreas Tegström (28). – Fredrikstad er helt klart interessant, forteller Andreas Tegström til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt, Foto: sandefjordfotball.no
Lagt ut: 22. August 2007 - 17:36
Verken Sandefjords daglig leder, Øystein Ulsnæs, eller leder av Fredrikstads sportslige utvalg, Terje Jensen, ønsker å avkrefte eller bekrefte at forhandlinger er på gang.

– Sandefjord har en policy om å verken bekrefte eller avkrefte uansett hvilken spiller eller klubb det er snakk om, er absolutt det eneste Øystein Ulsnæs har å si om saken.

– Nei, vi bekrefter ikke navn. Det jeg kan si er at vi ser etter en spiss, men stresser ikke. Vi har allerede et godt lag, så det er ingen krise for oss å få inn en spiss. Skulle vi få det til, er det bare hyggelig, kommenterer Terje Jensen uten å gjøre oss særlig klokere.

Men ffksupporter.net har troverdige kilder på at et bud skal være gitt, og spilleren selv har hørt om budet:

– Det er et følsomt tema som jeg kan ikke kommentere akkurat nå, er det første Tegström svarer. Etter hvert strekker han seg litt videre:

– Jeg kjenner til at Fredrikstad skal ha lagt inn ett bud, men vet ikke hvor langt forhandlingene har kommet.

Spissens agent, Stig Lillejord, avkrefter at noe bud har blitt akseptert:

– Budet er ikke akseptert, da ville vi ha vært de første som fikk vite det. Men jeg har hørt om interessen, kommenterer Lillejord.

– Samtidig er det ikke rart at det blir rykter. Tegström er en av de beste spissene, og når Fredrikstad så tydelig har signalisert i media at de ønsker å hente en spiss, blir det fort spekulasjoner.

Men både spiller og agent bekrefter at Fredrikstad vil være en interessant klubb:

– Andreas stiller seg selvfølgelig ikke avvisende til FFK. Det er en god klubb og en fotballby, så selvfølgelig vil vi sette oss ned og snakke med Fredrikstad om et bud blir akseptert.

– Men vi akter ikke å påvirke noen av klubbene. Skulle det komme et offisielt bud som blir akseptert, er det ikke sikkert vi setter oss ned før etter Sandefjords kamp mot Stabæk til helgen, avslutter Lillejord.

Andreas Tegström reforhandlet sin kontrakt relativt nylig, og har kontrakt i 2,5 år til.

Etter det ffksupporter.net erfarer skal Fredrikstad også ha forhørt seg om muligheten for et lån eller kjøp av Lillestrøms Arild Sundgot og Strømsgodsets Peter Kovacs.

ffksupporter.net har ikke klart å komme i kontakt med Sandefjords trener, Tor Thodesen, eller administrerende direktør i FFK, Morgan Andersen.

PS! Sandefjord har hentet inn to spisser i dette overgangsvinduet: Den tidligere Viking-spiller Toni Nhleko på lån, samt senegaleseren Neme Mane Malicks. Sistnevnte skal etter alle solemerker komme til Sandefjord førstkommende fredag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340