Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forsterkningene lar vente på seg:

- Ingen konkrete navn på blokka

Fredrikstad hadde nylig fire landslagsspillere på prøvespill, men ingen imponerte nok til å bli tilbudt kontrakt. Nå jobber ikke klubben lenger med noen konkrete navn. – Vi får stadig mailer hvor vi blir tilbudt spillere, men vi har ikke tatt standpunkt til dette. Det er ingenting på gang nå. Vi jobber ikke med noen konkrete navn, forteller sportslig leder Terje Jensen til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 15. January 2007 - 19:16
Relaterte saker:
Ny hovedtrener tar all fokus?

Gjennom fjorårsesongen slapp FFK inn tredje mest mål, og det ønsker klubben å gjøre noe med. Tre av de fire spillerne på prøvespill var forsvarsspillere.

– Det er primært i de bakre rekkene vi ønsker å forsterke. Det er der det er mest prekært, sier Terje Jensen.

– Nei, det stemmer at ingen imponerte nok, men det er vanskelig å både vurdere og imponere i løpet av tre dager. Samtidig forteller det litt om hvor bra gutter vi allerede har i stallen. Alle som var her på prøvespill var tross alt landslagsspillere. Generelt så holder spillerne i stallen et høyt nivå, betrygger Jensen.

Men selv om tre fjerdedeler av prøvespillerne var forsvarsspillere, var det likevel en sentral midtbanespiller som imponerte mest.

– Islendingen Palmi Rafn Palmason imponerte kanskje mest, og jeg syntes han virket som en veldig god spiller, men det er trenerne som avgjør og bestemmer. De mente at vi hadde god nok dekning på den plassen, og en Elvestad på vei oppover.

Fredrikstad har allerede forsterket stallen med to ivorianske stortalenter: Ismaël Béko Fofana og Konan Serge Kouadio. Dette er spillere som Terje Jensen har stor tro på. Kanskje allerede til året.

– Dette er spillere som gikk rett inn og satte preg på treningene da de var her på prøvespill. Man kunne se at begge to hadde det lille ekstra. Selv om de er veldig unge, så tror jeg at de kommer til å bli veldig, veldig gode spillere som vi kommer til å dra nytte allerede til året. Kanskje ikke som førstelagsspillere, men jeg er ikke engang i tvil om at de kommer til å kunne bidra, skryter Terje Jensen.

Han legger heller ikke skjul på at stallen begynner å bli stor, og at den trolig må slankes før sesonstart

– Vi ser på den biten nå og vurderer fortløpende hvilke spillere som både er på vei inn og ut av stallen, men samtidig må vi ha en stor stall nå som FFK2 skal spille i 2. divisjon til året. 2. divisjon holder et rimelig godt nivå.

Har noen spillere fått beskjeden om at de bør finne seg en ny klubb?

– Nei, det er ingen konkrete navn som har det foreløpig, avslutter Terje Jensen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340