Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skuffet over klubbens støtteapparat

Bertelsen blir operert i januar

Den 4. desember avslørte Trond Erik Bertelsen ovenfor ffksupporter.net at operasjon nå var et alternativ. I dag - den 13. desember - har Bertelsen vært til en ny legeundersøkelse. Konklusjonen er klar, det blir operasjon. – Vi ble enige om operasjon i begynnelsen av januar, forteller Bertelsen til ffksupporter.net sent i kveld.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 13. December 2006 - 22:46
Venstrebacken legger ikke skjul på at han er skuffet over utfallet av legeundersøkelsen. Kanskje burde Bertelsen ha vært operert tidligere, men utover det ønsker han ikke å utdype sine tanker om klubbens støtteapparat.

- Nå har jeg bare lyst til å bli frisk, og det som må gjøres, må gjøres. Dersom det er en operasjon som skal til, så blir det slik, forteller han.

- Jeg har tenkt mitt om støtteapparatet rundt klubben når det gjelder mitt tilfelle, men jeg vil legge den saken død. Det er ikke noe vits i å rive opp i det nå. Nå går det mot operasjon, og jeg har glad for at jeg endelig vet hva som må til og at jeg har noe å forholde meg til, sier Bertelsen til ffksupporter.net.

- Nei, jeg ønsker ikke å si noe mer om saken. Du har fått ditt nå.

- Det jeg kan si er at jeg kommer sterkt tilbake.

Operasjonen blir gjennomført av en spesialist på Ullevaal og Bertelsen har blitt informert om en forventet opptreningsperiode på tre til fire måneder. Det tilsier trolig at Bertelsen ikke rekker sesongstarten, men hovedpersonen selv vet ikke om klubben ønsker å hente inn en konkurrent til hans posisjon.

- Nei, jeg har ikke hørt noe om det. De sier at de ønsker å hente forsvarsspillere, men det har de sagt så lenge jeg har vært i klubben. Vi spillerne vet uansett ingenting om kjøp av spillere, avslutter Bertelsen og forteller at han ser frem imot å feire jul med familien.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340