Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Takket ja til to nye år i FFK

Czwartek forlenger

fredrikstafk.no avslørte i dag at Pål André Czwartek har takket ja til en toårs-kontrakt. - Det stemmer det, forteller Pål André Czwartek til ffksupporter.net. - Jeg har fortsatt motivasjon til å satse som toppspiller og jeg håper stadig på videre utvikling som spiller. Pål André fikk et kontraktsforslag for noen dager siden, og bestemte seg raskt for å fortsette i FFK. - Nå gleder jeg meg til å gå på en ny sesong på nye Fredrikstad stadion. Oppdatert: 16:43
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 13. December 2006 - 16:11
Pål André Czwartek har vært et soleklart førstevalg på høyrebacken under Eggen i mange sesonger nå, men fremtiden vet ikke Czwartek noe om.

- Jeg har ikke fått noen indikasjoner på at jeg blir et førstevalg i årene fremover, men det betyr mye for meg at det er klubben som har vært innstilt på å ha meg med videre, forteller høyrebacken til ffksupporter.net.

Det siste året har Pål André Czwartek hatt permisjon fra sin jobb i Handelsbanken for å kunne satse på fotball på heltid. Nå må han midlertidig takke for seg som bankmann.

- Jeg har sagt opp jobben hvor jeg hadde permisjon, så den dagen jeg er ferdig i FFK så går jeg over i arbeidsledighet, men jeg har et stående jobbtilbud fra en annen bank i Fredrikstad, avslører Czwartek ovenfor ffksupporter.net.

Czwartek har kun et eneste år som fotballspiller på heltid bak seg.

- Vi har fått til en løsning som gjør at jeg kan spille fotball på heltid i to år som er forenlig med familien.
- Det er klart det ikke er helt ideelt med tanke på familiesituasjonen, men vi har kommet til enighet om at jeg skal satse på høyt nivå i to år til.

Pål André Czwartek påpeker at han gjerne skulle sett at Brenne fortsatte i klubben, men når situasjonen ble som den ble, så hadde ikke klubben noe valg.

- Man kom til en løsning som var den beste for begge parter.

Videre ser han gjerne at klubben viser sine ambisjoner om å være en toppklubb gjennom solide forsterkninger.

- FFK blir mye mer attraktiv nå som den nye stadion er ferdig, og det er klart at vi ønsker å ha spillere som umiddelbart forsterker laget. Jeg både håper og tror at klubben også har ambisjoner om det, og at vi kan kjempe oss oppover tabellen, hevder Czwartek ovenfor ffksupporter.net.

Man kan trygt si at Czwartek har blitt en ekte Fredrikstadgutt, og det gjorde han tidlig klart for alle interessenter.

- Jeg har ikke mulighet til å flytte på meg, så det var aldri aktuelt for meg å velge en annen klubb, og jeg det har jeg gitt beskjed om, avslutter han til ffksupporter.net.

Kontrakten til Czwartek ender rundt juletider 2008.

Du kan lese mer om Pål André Czwartek og tiden i FFK her på ffksupporter.net: En rødhvit legende.

Det er godt å ha deg med videre, Pål André!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f