Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 17 sep 06, 10:30
Endret: 17 sep 06, 10:31
patrioten sier:   Jeg har sett den kampen og kan være enig med deg at han ikke spilte bra i den kampen, men mener rutinen hans kan være avgjørende for FFK.

Lasse har vel spilt to, eller tre kamper for FFK i år. Han har vel ikke gjort all verden i de. Mot Brann spilte han ok, mens mot Ham-Kam slapp han inn to mål og det samme mot Vålerenga, mener du virkelig at han gjorde det så bra i de kampene?

 

keiko99 svarer: dem målene mot kamma kan han ikke lastes for og vi må se å ta sjangser selv om vi ligger der vi ligger. Har vi en Rami som ikke kan spille kan vi ikke ønske oss noe annet en det vi har og det er mere en bra nok. Du har flere ganger  poengtert med steinars Rutine jeg har dett nok kamper der steinar har vist at tiden som TL keeper er over.

Jeg kan ikke skjønner hvorfor du skal på dø og liv ønske deg noe andre keepere. 

på det ene spm ditt om jeg mener han har gjort det bra de kampene. mot kamma ja. mot brann ja. mot vif ja. hvorfor jeg sier ja på alle er at ingen av målene skykdes lasse. når en spiller kommer alene med lasse eller en annen keeper så går som regel spissen seirende ut  i duellen. Rutine er ikke bestandig ett pluss.

---------------------------

Ta en titt på forumet mitt.. Det er avstemning om FFK sine kamper. Du må være registrert, men når du stemmer så vil ingen se hva du har stemt.. se da

http://keiko99.net


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340