Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 07 sep 06, 18:31

Opprinnelig postet av algern0n
Jeg spurte Sogndal-kameraten min om hvaslags spiller-type Stadheim var og han svarte "hovmester som vise fram lekker teknikk i ny og ne", og når jeg spurte hvor han passet inn i et spillesystem fikk jeg: "Sei det.. Spelte med Bolset og Buer Johansen i fire tre tre når sogndal kjempa i toppen for nokken år sida. Så han var vel rimelig fri foran dei arbeidsjerna".

Dette støtter egentlig opp under hva jeg har sett av Stadheim selv, så ja, han og Brenne kan danne et forrykende par offensivt, MEN det betyr at et virkelig svært defensivt ansvar hviler på Bjørkøy`s skuldre..

 

De skal ha baller på størrelse med Eifeltårnet på trenerbenken dersom vi skal stille med denne midtbanen, iallefall i en bortekamp:

Tarik-Stadheim-Bjøkøy-Brenne-Kvisvik

For jeg antar du vil ha Tari og Kvisvik på kant og Bjørkøy som defensivt anker...  Da har vi en ekstremt angrepsvillig midtbane. Jeg er redd denne midtbanen ikke er god nok defensivt, men det er mulig jeg tar feil (er lov å håpe, iallefall).

Kan hende Gerrbrands inntreden i backfireren (sammen med Bjørkøy som defensivt anker) er godt nok, men Bjørkøys synes å ha en mer offensiv legning han også.




---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340