Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 sep 06, 15:53
Endret: 03 sep 06, 15:54
Opprinnelig postet av knut
Opprinnelig postet av Costanza
Bjørkøy, Ramberg, Stadheim og Brenne alle bør få spilletid som indreløpere. 45 min hver kanskje?
brenne og stadheim burde få spille mer enn 45 minutter. brenne trenger matchtrening og stadheim må få tid til å spille seg inn med nye lagkamerater. håper eggen velger å kjøre bjørkøy ned på venstrebacken for å la han trene seg der istedenfor tamas. håper han starter med stadheim og brenne foran berg. hvis det ikke skjer noe uventet burde han sette inn ramberg for indreløperen som ikke skal spille til helga etter en time. skal brenne eller stadheim starte neste kamp, trenger de å spille hele kampen nå.

Både Brenne og Stadheim har vel spilt regelmessig i hele år, så det er jo ikke sånn at de er uten kamptrening slik du antyder. Angående backplassen heller jeg mer og mer til at Szekeres bør prøves ut først. Ikke fordi Bjørkøy har gjort en dårlig jobb der, men fordi han for tiden er utrolig god på midtbanen og vår beste spiller i den lagdelen. Szekeres har lang fartstid i posisjonen, men aldri i FFK. En treningskamp mot IFK bør være den rette anledningen for å se hvordan han gjør det. Når det gjelder Bjørkøy så vet Eggen hva han er god for som back.

Og angående Heavy, hvis han spiller 90 min for U21-landslaget i dag, så tror jeg egentlig ikke det er smart å bruke han noe særlig i morgen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f