Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 30 aug 06, 14:10
Opprinnelig postet av BøgeJon

Poenget mitt er at Ultras kan utvikle seg til å bli noe negativt. Er vel bare et tidsspørsmål før dette skjer i Norge også. Såpass ærlige må vi være....

Har selvfølgelig skjønt at BRH ikke har slike intensjoner, men framtiden kjenner ingen. Så hvis man vil være på den sikre siden så lar man dette Ultras-tullet være og bruker heller den voldsomme supporter-energien (som disse tydelig besitter) innad i PH.

Må ikke være ingeniør for å forstå det!? Eller må man??

 

Helt enig i at man ikke trenger å være ingenør for å forstå dette, men man har litt tungt å få med seg alt om man kommer fra Nabbetorp. Er hverken ingenør, ei kommer jeg fra Nabbetorp.

Mitt poeng er følgende: Ikke lag noe problem ut av ingenting.

For 20 - 25 år siden i Norge var det å være med i en supporterklubb litt vågalt. Det var mer bråk da rundt ishockey og fotball enn, det er nå. Da var det ikke snakk om Ultras og casuals, men kun begrepet Hooligans. Det jeg vil si er at innholdet i et begrep ikke er statisk, og det endrer seg over tid, og er ikke likt fra sted til sted.

Om det å være supporter av utenforstående på 80-tallet var synonymt med bråk, stemte det jo i noen klubber. Det var bland supporterklubbens folk det ble bråk, ikke andre steder på arenaen.

Hvis du var VIF supporter på 80- tallet var du en pøbel, i manges øyne. Det var slik de utenforstående så på det. Nå er det ikke slik. VIF supportere i dag er et trekkplaster som trekker vel å mye som selve VIF laget gjør. Der er det Enga Casuals som lager bråk, ikke Ultras folket.

Plankehaugen er et stjerneeksempel på at begrepet supporterklubb er noe jovialt, goselig og nesten dølt. Det er ikke vold og bråk man assosierer med Plankehaugen, og det er bra.

Ultras vil kun sprite opp dette med sangen, og det trengs virkelig.

 

Hvorfor være i mot en Ultras gjeng som vil få opp steningen?

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340