Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 30 aug 06, 13:11
Endret: 30 aug 06, 13:12
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av Best 4 Ever
Etter min mening er dette nå en tullete diskusjon. Svaret får vi i morgen - og som sagt tidligere: Selg Brenne mens det ennå er mulig å få penger for han...


Brenne skrev vel under bare for 1 år til ?? Og da må vi selge innen neste overgangsvindu for å få noe for han. Det beste hadde vært å solgt han nå for å få enda mer. Jeg tviler sterkt på at Brenne skriver under enda en ny kontrakt neste år.

Dersom vi kan få mye penger for han nå, type mer enn 5 mill, så kan kanskje et salg være greit. Men personlig så håper jeg vi beholder Simen og gir han en bedre og lengre kontrakt, eventuelt med en "big club release clause" og "minimum fee release clause"! (Er litt inn i CM språket når det kommer til sånn kontraktsgreier se )  For jeg tror ikke Simen vil bort fra FFK hvis ikke det er snakk om en utenlandsk klubb eller en av de tre store i Norge(RBK, VIF eller SKB). Dersom ingen klubber har kommet på banen med et godt bud i løpet av det neste halve året, så mener jeg vi bør gå i forhandlinger med Simen, kanskje vi allerede bør gjøre det nå.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340