Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 28 aug 06, 00:07
Endret: 28 aug 06, 00:08

jeg ser gjerne stadheim i FFK drakt! er en meget god spiller, og ingen kan komme å si at en toppspiller i adeccoligaen med 2 landskamper for norge IKKE er god nok for FFK! Har ikke mye kjennskap til stadheim selv, men etter det jeg har hørt fra forskjellige folk er han absolut en klasse spiller som har stagnert litt, ett miljøskifte kan være alt han trenger for å blomstre opp! Synes dette høres mer spennende ut en denne islendingen som er elektriker ihvretfall!

 

men siden han er midtbanespiller betyr nok det, som mange skriver at noen  er på vei ut... jeg har vært kritisk til brenne en stund nå, og ville nok ikke lagt meg ned for å gråte hvis han hadde viket plassen sin for stadheim, brenne er en god fotballspiller ja, men før sesongen ville han nesten ikke skrive under ny kontrakt, men gjorde det til slutt, og defor kan FFK nå, i ro og mak sette seg ned og forhandle med evt intreserte klubber om en god sum, som sagt er han en god fotball spiller, og kan derfor være verdt endel penger, noe FFK virker som de trenger, (selv med onkel H tilbake på banen).

 

Ser for meg dette: stadheim blir klar iløpet av mandag/tirsdag, ffk går i forhandlinger med f.eks lsk, som tenger en erstater til koren som forsvinner etter sesongen (tror jeg) og han kan bli klar for fugla i løpet av uka, da har FFK igjen midler til å hente en spiss som allerede nå er forhandlet ferdig, bare midlene mangler........ lov å håpe....

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340