Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeMeNteD

Juniorspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 198

Lagt til: 24 aug 06, 06:28
Opprinnelig postet av Scout
Opprinnelig postet av frankbt

Ja, da er vi klare for generalprøven på cup-semifinalen!!! Jeg og forhåpentligvis mange andre Start-supportere tar turen østover.. Hvordan er bortefeltet deres forresten?? Jeg regner med at det er flere klasser bedre enn hva vi har å tilby i Kr.sand.... (Men neste år.. DA ønsker vi velkommen til en ny fantastisk stadion)

----------------------------------------------------------------------

Jeg tror det blir veldig jevnt - og tipper uavgjort.... 1-1.

Blir det en vinner så blir det med minst mulig margin!!

Gleder meg til å endelig besøke Fredrikstad stadion - håper virkelig dere klarer dere, selv om det ikke blir noe særlig poeng mot Start!!

Sees om en uke!!



Bortefeltet er ikke det beste ved vår gamle gode stadion, men i likhet med dere står en ny (bare enda flottere ) stadion klar til neste år. Dere får ståplasser passe greit til; til venstre bakenfor det ene målet. Her er det heldigvis ingen løpebane rundt banen! Selv tipper jeg også at det blir jevnt, men håper selvfølgelig at FFK trekker det lengste strået. Jeg håper bare ikke dere får et typisk Start-mål; dødballsmål i 90 minutt! Husker med gru kampen i fjor!

Dere er velkomne.

 

det finnes da mange andre stadioner i tippeligaen som har værra bortefelt å tilby enn det vi har på stadion! bare tenk på nadderud, kristiansand og sandefjord!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340