Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 20 aug 06, 11:10

Takk FFK.

For en fantisk flott Ullevål opplevelse og etterfølgende timer både i "Tigerstaden" og på veien hjem. 

Nå "Post Festum" kan jeg klare å klore ned noe av inntrykka fra dagen i går. Først må jeg berømme forsvarsfemmeren inkludert Shaban. Den begynne å fungere skikkelig mot LSK; nå var den nærmest feilfri. Er det bare inntreden av Gãrrbrand som har gjort dette, eller har det noe med en annen organisering. Jeg vet ikke , men slik jeg ser det utviser hele gjengen nå større selvtillit.  LIkevel her stort pluss til Raio som var som en levende forsvarsmur, Bertie sine raid og spesielt innlegget til det første målet var en nytelse. Shaban sikkerheten sjøl. VIF klarte faktisk ikke å skape en eneste reell farlighet i går.

Midtbanen jobbet og slet og tok og deffensive krafttak så vel som offensive. Ramberg stå fram som en arbeidsmaur av dimensjoner. Savnet ikke Brenne.

Raymond er stor i rollen som tilrettelegger når han får litt tid på seg.

Selvsagt vil jeg også gi en mange lovord til Toth som i går viste klasse. Har gitt mannen så mye pepper at jeg faktisk synes det er moro å skrive dette. Godt jobba Toth.

Tarik er bare Tarik. Hans inntreden løftet FFK opp på nye høyder, og hans geniale pasning til 2-0 var en stor fotballhjerne verdig.

Rammen rundt kampen var også stor, og jeg vil gi (iallefall) den delen av "klanen" som jeg hadde kontakt med blomster for hvordan de taklet nederlaget og deres oppførsel overfor en FFK supporter.

Idag sakl jeg ikke komme med noen negative tanker, ønsker ikke engang å lytte til "Reka`s" forklaring om at VIF var "ræva".

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340