Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 17 aug 06, 20:59

Jeg har vel litt oversikt over hvem jeg kjenner som er på Plankehaugenfeltet, men ikke alle som sitter... Gleder meg som en unge til lørdagen, og vi skal vel få ødelagt stemmebåndene og sikkert noen hjerneceller på samme buss hvis ikke jeg husker helt feil, Dag Jørund

Å foreslå folk for valgkomitèen hadde i og for seg ajg og alle andre muligheten til ifjor også. Men ajg nøyde seg med å kritisere på nettet, og er sånn sett også en del av årsaken til at det ikke allerede i år sitter de riktige genuint supporter- og sangkulturinteresserte folkene i styret. Det kan vel ikke sies at det vanligvis hagler inn med forslag til valgkomitèen når det er tid for generalforsamling... Så kanskje ajg burde bruke litt tid på å stille opp litt når det gjelder og ikke bare gjette seg til hvorfor folk synger. Jeg fikk vel forresten ikke svar på hvordan man måler om folk synger bare for å synge eller om folk synger for å lage liv. På lørdag blir nok det største problemet at folk synger for mye for å lage liv: les fylleralling... Men ajg kan jo ta med seg måleinstrumentet sitt og peke på hvem vi skal hive ut pga overdreven fylleralling og hvem som må stilles i skammekroken på grunn av synging bare for å syngeDermed er det problemet løst.

Og ellers ajg, må jeg vel si at jeg lurer litt på hva du egentlig vil. Når jeg ikke svarer og du får gasse deg i negativitet helt uhindret, så er det at jeg ikke sitter og leser og svarer i dette forumet til enhver tid gæærnt. Når jeg svarer, skriver jeg for langt og svarer bare på det jeg selv vil... Og personangrepene og dritten du kommer med overfor Jaran og enkelte andre, er rett og slett smakløse og er en av grunnene til at veldig mange gir uttrykk for at døm nesten aldri gidder å lese dette forumet. Dessverre blir en del folk skremt bort. 

Men tross alt kommer det noe positivt ut av akkurat denne debatten, og det er en dialog mellom folk som vil heve nivået på sangen på FFKs kamper. Fredrikstads supportermiljø er ikke større enn at alle må dra lasset sammen. Det går dit pepperen gror hvis folk skal sitte på hver sin tue og skule olmt bort på sidemannen for å se hva han/hun gjør på kampene. Men til syvende og sist er det en ting hver og en kan gjøre, uavhengig av hvilke smarte eller mindre smarte løsninger vi kommer fram til, og det er å synge! Det er noe man kun kan gjøre selv.

Er ellers veldig enig med Zoran i at denne debatten like godt kan legges død. Jeg har ikke større planer om å føre den videre her, for vi kommer ikke mye videre ved å debattere i det vide og det brede. Oppfordrer i stedet alle til å glede seg til kampen og ta med seg masse godt humør til FFKs første kvartfinale på 22 år. Det blir moro det!

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340