Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 17 aug 06, 18:19
Opprinnelig postet av Lars Thoresen

 


3. Hvorfor Dag Jørund har gitt seg, får han svare for selv. Det siste jeg hørte var noe med familie og liknende. Han har vel ikke vært på allverdens kamper i det siste heller, og om du ikke har mulighet til å være på fryktelig mange kamper, så er det i og for seg ikke så lett å være forsanger... Når det gjelder Zoran, så pratet jeg nettopp med han nå for fem minutter siden. Og det var som vanlig veldig hyggelig

Vet ikke om jeg trenger å svare på det, men hovedårsaken til et mindre engasjement er bygging av hus, og nok en familieforøkelse det har jeg vel snakket ganske konkret med deg om Lars.

Ellers så har jeg fått diagnostisert en sprekk/hevelse på stemmebåndet etter mye skriking de siste åra, og har egentlig fått beskjed av legen om å la det være. Dette har ført til at jeg har valgt å se en del hjemmkamper fra "nye" sittetribunen, men jeg har faktisk vært på alle hjemmekampene Lars, bortsett fra Vikingkampen.:-) Kjipt å stå på feltet å mumle-synge, men sånt er livet. Noen ganger fører høy promille, eller sterkt engasjement til at man  skriker av full hals, og det må man lide for ganske lenge etterpå.

 

En del av poengene til Ajg er det fullt mulig å være enig i, men stiller meg undrende til hvor mye du synger selv Ajg, du som bruker så mye tid på å bedømme hvor høyt, engasjert og riktig andre synger. Og dersom det er sånn at styret idag ikke har sin force i forhold til tifo og sang, så har du vel din fulle rett til å foreslå navn for valgkomiteen?

På lørdag blir det uansett Ullevål-tur, øl og vold og skamslåtte klansmenn!

 

 

 

 

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340