Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 16 aug 06, 16:01
Opprinnelig postet av Klokan

Nå synes jeg vi skal legge denne saken død. Husk at det er mange utenom Fredrikstad som leser dete forumet og det ser ikke pent ut å henge enkeltmennesker på denne måten. Det er helt konge å se at det er mange som engasjerer seg rundt dette om å skape "trøkk" med PH. Det vi kan gjøre nå er å mobilisere folk og prøve å få det best ut i alle "kup finaler" vi kommer til å ha hver helg. Derfor ber jeg dere heller om å snakke med folk dere kjenner og dere vet at disse er villigge til å stå på i 100... Grupper dere og kom på stadion resten skal vi ordne. Det er trist at Lars og styre må svare for seg for noe vi alle har ansvar. Styre i seg selv skal organisere alt rundt en supporterklubb og ikke bare det som skjer på tribunen. Dere må ikke glemme at takket vare styre så har PH fått meget bra omtale i hele Norge. BRH er noe som har kommet og jeg kommer til å gi dem full støte i mange ting dem driver med og gutta vet det. I tillegg så er det bare å bli med dem og dere trenge ikke vare redd for at dere kommer i en gjeng som er ute til å lage bråk.

Når det gjelder tifo gjengen og "familieselskapet" midt på felltet er jeg enig med enkelte utsagn her. Forslaget mitt er at dene seksjonen fra og med kampen mot Start er ledig for folk som vil synge mens "tifo" feltet kan flyttes til den andre "platformen" for forsangeren. På denne moten for vi faktisk spredd folk som er villigge til å synge.

Oppforder alle en gang til om å la denne saken vare i fred frem til etter sessongen er over. Vi tar en kamp om gangen og prøver å gjøre best ut av dette. Og husk en ting.... Alle har ansvar for o skape trøkket. Enkelte med å synge tøffere enkelte for å oppfodre andre til å synge og enkelte til å møte opp.



Er det klarert at vi kan stille på TIFO-feltet, Zoran ??

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340