Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 16 aug 06, 00:17
Endret: 16 aug 06, 00:18
Opprinnelig postet av Lars Thoresen

Blablabla...

Her var det mye å ta tak i, faktisk så mye at jeg velger å dele det opp i punkter.

 

1. Det var ikke jeg som nevnte ditt navn når det gjalt synging. Jeg vet at du synger på kampene, så ikke kom og legg skylda på meg for den. Jeg dro først og fremst fram Berg-familien. Men når det er sagt så er ikke du den mest ivrige på synginga du heller. Virker som du synger bare for å synge, ikke for å lage liv.

 

2. Jeg var ikke på Åråsen, så hvordan det var der vet jeg ingenting om.

 

3. Er helt enig i at vi trenger en eller helst flere forsangere, men hvordan blir de behandla av styret i PH? Ta f.eks. Zoran, som dere er så hyggelige mot at dere gir bilde av han til politiet i Sandefjord! Kaller ikke akkurat det å sette pris på sin forsanger! Og det er vel en grunn til at ikke Dag J. er med lenger også.

 

4. Du drar fram tifo-gjengen på det reserverte feltet.... det er jo rett og slett en vits! er jo der det er dårligst stemning på hele PH-feltet! der har dere med dere alt av familie, kjærester, unger og kvinnfolk som ikke akkurat har noe i en "forsanger"-gruppe å gjøre.

 

5. Det er ikke styrets feil alene at det har blitt dårligere trøkk, men dere bør ta en god del av skylda for det. Har gjentatt til det kjedsommelige at dere prioriterer feil. Dette med støtte fra tribunen er hovedoppgaven til en supporterklubb, og det tar ikke styret tak i! dere fokuserer heller på dugnad etter dugnad... klart det er morro å holde på med ting som går bra og som dere får inn penger for, men dere bør heller prioritere det som er viktigst, og som også viser seg å være vanskeligst.

 

6. Veldig bra at du innrømmer og er enig i at vi bør få inn folk i styret som tar seg av sang og tifo, og har peiling på det. For det viser det seg jo at ingen i dagens styre har. Og det er jo også det kritikken går på.

 

7. Til slutt registerer jeg at du nå brått ønsker Brigade Rødhvit hjertelig velkommen!!!!!!!! Nå har du brått snudd på flisa... for ikke lenge siden var du uvanlig krass og direkte ufin mot disse gutta. Dere har motarbeida dem hele tiden, slengt dritt om dem og ga bilder av dem til politiet i Sandefjord. Dette er folk som var villige til å gjøre noe med sang og tifo-delen av plankehaugen, men de ble ikke akkurat tatt i mot med åpne armer. nå kryper du derimot til korset, for nå har vel også du innsett problemet til PH. Og det har jo hele tiden vært meninga at de skulle være en gruppe innad i Plankehaugen. De skulle ikke være en egen supporterklubb, men en del av PH for de som er mest opptatt av synging og tifo. De slang du dritt om i avisa etc, mens de nå brått er hjertelig velkomne.... hva har skjedd??

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340