Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 15 aug 06, 18:17

ajg : hvis du vil ha svar av noen bør du oppgi ditt fulle navn og at du begynner og grine for at jeg sier at jeg syns du rakket for mye ned på ekeltpersoner syns jeg er smålig . Jeg forstår mye av kritiken som kommer her og er fult klar over mange av problemene vi har på kampene . syns det er helt greit å kritisere styret det har jeg ikke noe imot , heller ikke å få pepper selv men syns det skal gjøres direkte til den du henviser det til slik at vi kan se deg inn i øynene .

Jeg kan ikke svare for de andre som sitter i styret dette er for min egen regning . At mange her klager på at vi gjør for mye dugnad syns jeg dere skal ha dere frabedt det er ikke noe tvang for deg å bli med på det . De som er med synes dette er morro og sosialt og de føler de gjør noe bra . men nå det er sagt tror jeg ikke det blir så mye fremover det er bare slik at vi må gjøre ferdig de tingene vi starter på . Når det gjelder syngingen på tribunen så syns jeg dere kan ta like mye skylden selv som dere legger på styret , kan dere ikke melde dere å være med litt da hvis det er 30 stk som er illdsjeler for synnging så kan vel dere snakke litt sammen gjerne i p-h. lokaler eller andre steder .

Men det viktigste nå er å støtte opp om FFK som jeg faktisk gjør selv om jeg er vara i styret . Jeg synger så mye og så høyt jeg kan under kampen men noen ganger kan det bli for hardt det må aksepteres at ikke alle orker å synge i 90 min , men noen prøver på det og det er veldig bra . Skal jeg foreslå noe så å det være syng så mye du orker

---------------------------

Er det noen som klarer det er det du D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340