Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 14 aug 06, 00:10
Opprinnelig postet av A.Scheie
Opprinnelig postet av endre
Opprinnelig postet av Finn
Problemet er ikke at folk holder seg hjemme, men at så mange av de som velger å dra ikke er supportere men tilskuere.
Og de som ikke heier kjempehøylydt er ikke verdt noe på kamper mener du?


La oss holde slike hvem er best supporter diskusjoner. Det pleier å være like konstruktivt som når to 7-åringer sitter i sandkassa og diskuterer hvem som har sterkest pappa. Prøv heller og kok debatten ned til hva dette egentlig handler om:

1. Hvordan skal den gruppen som velger å være syngende supportere få ut maks av potensialet sitt?

2. Hvordan skal få flere av supporterne til å bli syngende?


Kommentar til spørsmål 2:
Personlig har jeg liten tro på at fulle menn i 20-30 årene praktisk drar 11-12 åringer opp av setet og roper at skal du være her så får du F##N meg stå og synge. Sikkert en skikkelig positiv opplevelse for unge med potensiale til å bli viktige bidragsytere på sikt (sammenlign med utvikling av fotballtalenter).... Slik oppførsel, DET er ræva det!!!


Det er jo klart ingen skal tvinges til å synge, men jeg mener at folk burde vite sin plass på tribunen. Er du syngende supporter, stå sammen med de syngende supporterne. Er du en sittende tilskuere, sitt med de andre tilskuerne, da blir alle fornøyde

Når det gjelder å få flere syngende supportere/få maks ut av potensialet så må drastiske tiltak til. Jeg tar PH-feltet som et eksempel. Her står det flere indianere hver eneste kamp, de verken synger eller klapper(klapper ihvertfall en sjelden gang i blandt), de bare står der som noen påler. Formålet med PH er vel ikke å skape en spøkelsesarena med noen svake, spede rop i det fjerne? Derfor vil jeg tro det mest effektive å gjøre er å fortelle indianerne at om du ikke synger, så må vi ekskludere deg fra PH-feltet, enkelt og greit. Da vil de enten tenke "hmmm, kanskje jeg ska begynne å synge fra nå av?" eller "dette er ikke jeg interessert i, jeg finner meg et annet sted å stå". Såpass ærlige må en supporterklubb være, ellers tror jeg PH vil gå dukken som en supporterklubb om ikke lenge.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f