Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

elin

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 03
Innlegg: 156

Lagt til: 13 aug 06, 21:30
På Åråsen igår var det lite liv i Fredrikstad-supporterne... Men som nevnt tidligere skyldes det at bortesupportere blir henvist til denne tribunen, og dermed havner "alle" der. En kan ikke forvente at det skal være fullt trykk på bortekampene. En ting hadde vært og fått samlet alle som er der så tett som mulig, da ser det ei heller så glissent ut som det gjorde igår. Dermed ville også sang kanskje smittet over på noen flere, og ergo litt mer lyd.

Men det er på hjemmekampene det skal synges, og føler selv at det ikke er sååå dårlig i plankehaugen på hjemmekampene, men der står det jo rundt fem hundre som faktisk er der for å heie frem guttæne. Det er synd at Zoran skal få oppgitte fjes mot seg når han drar igang, for ingen kan dra igang som det han gjør. En fremragende jobb du gjør Zoran!!!  

Det viktigste for Plankehaugen nå er at det er liv på hjemmekampene, så får man ta det en får på bortekampene! Men vil selvfølgelig ha liv på bortebanene også! 

Å trekke frem Lars som et dårlig eksempel fra kampen igår, er virkelig dårlig gjort! Han er en som skråler og skriker nok på hjemmekampene! Og det er her vi skal vinne på tribunene!

Skjønner godt at det kommer kritikk fra supportere om innsatsen på bortebane, men der kan vi ikke forvente max uttelling! En ting som var pinlig igår var når vi begynte å synge det sammen som fulææne, det virket dessverre veldig dumt! 


Psst! Konstuktiv skriving skal jeg ikke skryte på meg, men har endel som bare mååå ut!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340