Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 13 aug 06, 20:10
Endret: 13 aug 06, 20:34
Var på kampen i går, og det som ble visst på plankehaugen tribunen da var en skandale. Virker for at folk drar ditt for å se kampen å ikke heie på guttane. Og ble ikke bedre å vite at over 90% av sangene heller ikke ble brukt, virker som det eneste er "fredrikstad *klapp* *Klapp" "Guttæne" også begynne å synge at lillestrøm er ræva? Når vi for det første ligger unner og for det andre at lsk ligger et hav foran oss på tabellen..Jeg blir flau!!

Og når jeg ser denne såkalte lederen i plankehaugen som står helt foran som står der uten å synge, og heller konsentrerer seg om den som filmer mot plankehaugen. Burde heller prøve å konsentrere seg om å få liv på tribunen, i stedet for å sette i gang tiltak for å bygge hus til raymond eller være med på barnas aktivitetsdager. Kreftene blir disponert helt feil, det er på banen vi skal heie fram gutta...Ikke misforstå dette, gjør veldig mye bra utenfor tribunen og det skal du og ledelsen ha for, men dere har jo helt glemt hva man skal gjøre med tribuen?!!!!!!! Og nå nevnte jeg lars som et eksempel fordi han er lederen og virkelig skal gå foran som et godt eksempel, men det er 80% av de som var der i går som bare hold kjeft eller satt seg ned. Jeg blir direkte provosert av dette, nå må det ordnes opp her, og lederen i plankehaugen må vise hva han er der til for..Dette går ikke mer

Vi prøvde å dra i gang en ultras gruppe, men det virka ikke som noen interesse for dette. Står å synger for fulls hals selv om det ikke ble det, men det hjelper så utrolig lite når 30-40 stk synger, ta å bli med å syng for f****!!!!!!!

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340