Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 13 aug 06, 18:27
Opprinnelig postet av Bob Page
Jeg og syns det høres fett ut med tromme. Bare se på Kamma-kampen forrige uke. Vi burde egentlig hyre inn Gifts Gambia til hver hjemmekamp for å lage liv  

Spøk til side, så syns jeg absolutt det burde inføres tromme på hjemmekamper. Behøver nødvendigvis ikke stå på PH-feltet, kanskje bare et lydopptak som spiltes over speaker-anlegget... Uansett, de som kritiserer synginga i går, var de på kampen eller bare så de på TV ? Snakket med Keiko99 på mobil etter kampen og han satt ihvertfall igjen med et bra utrykk. På TV kan man ikke regne med å høre no` særlig på bortekamper pga at TV sikkert plasserer mikrofoner først og fremst forran hjemmefansen. Feks, bortekampen mot Odd var vi ganske brukbare, men da jeg så reprisen, hørte jeg stort sett bare Oddane.


Ja, lydopptak over annlegget ville hevet stemningen betraktelig, kanskje litt lysshow og duskedamer hadde fått det til å koke over på stadion i samme slengen! Seriøst, kanskje Plankehaugen som supportergruppe er død? Greit nok at vi får organisert 30-40 busser til enkelte kamper og snekrer hus for Raymond, men hva hjelper vel det når Æljberjet hadde sunget oss ut lett? Skal ikke en supportergruppe gi sin maksimale støtte til kubben sin UNDER kamp?

Prøver jo som kjent å dra igang ultrasgruppe, men det var jo i utgangspunktet ikke veldig stor interesse for det og interessen har vel mildt sagt ikke eksplodert i ettertid. Det er heller ikke så veldig populært innad i PH heller. Jeg vil ihvertfall fortsette å gjøre mitt for å bedre stemningen på stadion, så får folk enten være med å synge og lage show eller så kan de være ponniridningsinstruktører på Torsnes.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340