Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 13 aug 06, 16:51
Endret: 13 aug 06, 16:52
En ting som skal være helt sikkert er at det fører til fint lite å sitte her og inne og fundere over hva som har skjedd med plankehaugen, og hvorfor så få mennesker synger. Det finnes ikke ett svar, men flere.

*En faktor som har vært med på å påvirke dette er KTEs lovord om at vi skulle kjempe i den øvre halvdelen i år men at vi i realiteten er i bunnstriden tredje året på rad.

*En annen faktor er hvor latterlig enkelt det er å komme seg inn på PH-feltet; mange som ikke gidder å betale for sitteplass kommer seg inn på PH-feltet og har fint liten interesse av å synge når de er der.

*Zorans frafall er med på å prege dagens situasjon.

*De store uenighetene innad PH, som innimellom fører til krangler, om hvorvidt man skal heie uansett eller om man kan kunne slenge med leppa til sitt eget lag.

Hva gjelder det siste punktet kokte det regelrett over for meg da en av FFK-supporterne ropte til Rami (han sto rett bak ham)"Du må kunne slenge deg din jævla amatør!" da LSK scoret. For det første var målet godt skutt, og for det andre aner ikke denne "supporteren" hvor Rami kunne se pga muren. Jeg ba ham mindre pent om å holde kjeft, for så å dra i gang et heiarop. I mine, og mange andres øyne, er dette god supporterånd.

Rent bortsett fra alt dette tror jeg, som så mange andre, at enkelte ting må opp i PH-styret hva synging angår.

---------------------------

Kan ikke nye FFK-stadion bli ferdig NÅ?!?!?!?! =)

Fortsatt god bedring Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340