Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 13 aug 06, 15:21
Opprinnelig postet av Goran Karlsen

Jeg bare spør?
Jeg syntes det! 
Vi var mye flinkere og bedre mot Ullensaker/Kisa, Nybergsund, Grindvoll og Elverum etc. Nå er vi nesten bare en gjeng med småtasser, kvinnfolk og gamle juletrær. Styret liker å menge seg med småtasser og fjortiser, som synes det er koselig med ”alt og alle”. Hele Plankehaugen minner om et date show på TV3 med lugubre innslag. 
 

  Jeg syntes hele Plankehaugen suger maks om dagen, og jeg skjønner at utbrytergrupper prøver seg. Hilsen en som var på Åråsen, og er vant til å stå i mot stormen.

 P.S! Jeg vet at Plankehaugen gjør en kjempejobb for lokalsamfunnet, og er Fredrikstads ”Frelsearmeen”. Det er jo egentlig bra, men skal vi være det?? 


Hint hint!!! Høili er en god gutt. 

 

 

 

 



Du kunne like godt ha tatt dette under midt startinnlegg " Plankehaugen suger ". Og det gjør de/vi til de grader om dagen.
Vi var faktisk bedre når vi sto på gamle stå, med 30-40 syngende " den harde kjerne ". Hvorfor ikke folk gidder å synge lenger lurer jeg også på. Er de ikke på Plankehaugenfeltet for å synge ??
Og for å si det pent, så var jeg glad jeg holdt meg hjemme i går. Nå håper jeg også at Bønna og utbrytergruppa greier å få litt piff i dette dævve koret vi har nå.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f