Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 09 aug 06, 11:32
FFK er ikke dårligere trent enn andre tippeligalag, men man har et annet fokus, nemlig at man skal forsøke å spille god fotball, i motsetning til Ham-Kam som har funnet ut at de bare åpnår resultater vha knallhard jobbing og kondis.

Etter å ha sett FFK gått ut i hundre i nær sagt alle kamper, og fått en smell utover i andre omgang kan man jo få det inntrykket at vi går ut for hardt, og hadde gjort lurt i å rasjonere en smule på kreftene. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort i en kampsituasjon hvor det føles som om man kan vinne kampen allerede i første omgang.

Moralen må være: Ikke gå ut for hardt uten å være sikker på at vi allerede i første omgang kan avgjøre kampen ved å lede med to mål eller mer... Men hva er galt i å kjøre fram folk i *enda* større grad i første omgang når man virkelig har motstander i kne og vel så det? Dette vil jo demoralisere motstander, og hvis man da også får et par-tre måls ledelse (som egentlig ikke er urealistisk  i mange kamper jeg har sett iår), så vil jo kampbildet bli helt annerledes, og man vil ta høyde for både en og to reduseringer. Det er ikke mange lag i Norge som regelmessig vil klare å snu 1-3 ved pause til seier, for å si det på den måten.

De individuelle treningsprogrammene til spillerene bør jo i tillegg til å inneholde program for kondistrening også inneholde hvilke muskler man skal trene styrke på osv. Jeg regner med at dette har blitt tatt hånd om i FFK, men hadde desverre ikke blitt overraska hvis denne biten ikke var så gjennomarbeida...

En spiller som klarer å presse seg gjennom et styrketreningsprogram på høsten kommer tilbake til fotballtreninga som en ny spiller, både mht hurtighet, spenst og skadeforebyggende. Men igjen: Dette er helt individuelt, og må legges opp ditto.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340