Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 07 aug 06, 00:11
Veldig kjedelig at Start vant  i dag, og ikke så rent lite bittert med tanke på at vi spilte bedre enn dem mot Brann i Bergen, men tapte der Start vant. De har tydeligvis fått flyten under Bjørnebye og rykker neppe ned.

Ellers så jeg hele kampen mellom Viking og LSK. Ingen stor fotballkamp, hvor LSK har marginene på sin side (ikke minst takket være dommeren - igjen), men det slår meg likevel at dette Viking-laget nok kommer til å overleve greit. De har forsterket i sommer med to klassespillere i Ijeh og ikke minst Søren Berg som imponerer meg veldig. Fortsatt et ganske traust og kjedelig lag, men likevel med mye kvalitet og rutine.

Odd har allerede 22 poeng og jeg tror heller ikke de havner på direkte nedrykk. To-tre seire til på hjemmebane, hvor de er sterke, holder til å berge plassen.

Vålerenga og Lyn har også altfor mye kvalitet og rutine til å blande seg inn i den verste nedrykningsstriden.

Da står jeg igjen med Tromsø, Sandefjord, FFK, Molde og Ham-Kam. Dette blir utvilsomt et bikkjeslagsmål. Tromsø har fått inn Sigurd Rushfeldt ved siden av Ole Martin Årst, og vil sikkert fortsette å score en del mål. Kan også hende de får litt hjelp av sin nye kunstgressbane. Laget har også mer rutine enn noe annet i forhold til å kjempe mot nedrykk på høsten, og det ender som regel med at de overlever hver eneste gang. Kan også få en effekt om/når Steinar Nilsen overtar skuta.

Jeg tror faktisk Molde og Ham-Kam kan komme til å slite mer. Er ikke overbevist om at Arild Stavrum er den rette mannen for Molde, selv om det er litt utrolig om et lag med en midtbane bestående av Stian Ohr, Petter Rudi, Daniel Berg Hestad og Magne Hoseth rykker ned til 1. divisjon. Ham-Kam har også mange gode spillere, men i likhet med Molde er jeg usikker på trenerens kapasitet.

Sandefjord er jeg fryktelig usikker på. De har imponert meg ganske voldsomt på hjemmebane med offensiv og flott fotball, og spesielt Andreas Tegström står frem som teknisk briljant og en stor målscorer. Holder han formen, så tror jeg Sandefjord dårligst havner på kvalik. Tor Thodesen virker også å ha en vinnerskalle.

Heldigvis har vi hjemmekamper igjen mot både Sandefjord, Odd, Molde og Ham-Kam. Vi har ikke råd til å tape noen av disse - det er helt sikkert. Bør også ta poeng hjemme mot Start og i et par av bortekampene. For jeg vil hvert fall ikke at den siste kampen på Fredrikstad Stadion, mot Rosenborg, skal være avgjørende for om vi rykker ned eller ikke.





Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340