Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 28 jul 06, 15:50
Opprinnelig postet av Klokan
Det er jo bare å sette i gang og lage sanger da. Problemet er at folk tør ikke å lage nye sanger vel. Det er ikke verre enn å høre litt på nettet hva brukes i Europa og gjøre det om til norsk. Se bare på dem jeg har laget da.... 
"Når ballen rullær", "For Fredrikstad jeg synger høyt" "Vi synger for Fredrikstad laget" "Vi er Fredrikstad Ale ale ale" eller den nye med klappinga " Å Fredrikstrad" er alle kopier fra BBB sanger som ble laget på norsk da.   

Jeg synes også at Ååååå ååååå Fredrikstad skorer mål melodien kan faktisk brukes på mer. Se bare hvor herlig den funket på Brasil-Kroatia.... Men som sagt så er det viktig med rytme og ikke synge den for fort. 
Lars har sett det selv og jeg håper at flere av Dere kommer til å oppleve dette ved senere annledninger.... Det kan vare fantastisk morsåmt, trøkkænes og livlig med gjentakelser på 5 minutter. Men da må man stå på og synge uansett hva skjer på banen da... Ok blir det skoring  greit men en trenger ikke å slutte å synge kun fordi en skal kommentere om det var offside eller ikke.....


Folk tør lage nye sanger Zoran. Det vet du!
Det vi må bli enige om er om de som har laget de nye sangene skal presentere dem for Plankehaugen, eller om forsangerene skal gjøre det.
Og...... jeg har fulgt Stjernen hockey team siden Edward Mathisen herja isen på 70-80 tallet. Og det som er litt morsomt er at vi har brukt akkurat de samme melodiene som BBB.
F.eks. "Vi synger for Fredrikstadlaget". på den sang vi : Vi skal vinne finalen, vi skal vinne igjen. Sparta tar analen, vi tar pokalen hjem.
Eller,"vi er Fredrikstad ale ale ale". Der sang vi: Tommy(keppern til Sparta) han er homosexuell, han vet det ikke selv, hans kone heter Kjell.
Eller den nye med klappinga. Der sang vi selvfølgelig: When the reds go marchin` in. Osv.......

Jeg er enig i at ÅÅÅ  ÅÅÅFredrikstad skårer mål kan brukes i flere situasjoner(med ny tekst).




---------------------------

Etterlysning:
FFKsupporter med ett ben, blind, døv og nylig kastrert.
Kallenavn:"Lucky".


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340