Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

palajoha

Juniorspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 116

Lagt til: 27 jul 06, 08:12
Dere må huske på at de som sitter i styret i FFK (klubb) er valgt av medlemmene.  Dersom medlemmene er misfornøyd med jobben som utføres bør dette luftes på klubbens generalforsamlinger og medlemsmøter.  

Det er også helt opplagt at FFK klubb skal ha plass i styret til FFK sport ASA som største aksjonær.  

At FFK klubb har såpass stor innflytelse i FFK Sport ASA er jo nærmest en bragd av nåværende styre å ha fått til,  Det er ikke all verdens av år siden klubben ikke bestemte over annet enn prisen på cola og pølser på Stadion. Nå er det FFK klubb som har aksjemajoritet.

Slik er det også i fx Rosenborg hvor RBK har aksjemajoritet i RBK Sport ASA.

Et styreverv i FFK er nok på langt nær en jobb for noen, man kan selvsagt trekke seg fra sitt verv, men å si opp en jobb blir det vel neppe.

Etter mitt syn er det helt opplagt at Fotballklubben skal ha full kontroll over de sportslige valgene som gjøres.  

Styret bør da legge føringer for driften, og det blir da opp til den heltidsansatte administrasjonen (sport, marked og daglig drift) å utføre det i det daglige virket.  

Nå har jo flere tunger uttalt at administrasjonen er underbemannet og det har man jo nå gjort noe med da de ansatte Morgan Andersen.  

Et av FFKs problem er jo de mange styrene (mange kokker og mye søl), noe som bør bli bedre når man får inn en fungerende daglig leder/direktør som kan fronte klubben utad.  

Men tilbake til hovedpoenget: Dersom dere ønsker innflytelse i FFK meld dere inn og møt opp i klubbens fora og si deres mening der. Meninger (velfunderte eller ikke) er det jo mange av her inne. 





Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f