Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

remtan

Juniorspiller
Ble medlem: 27 aug 03
Innlegg: 185

Lagt til: 26 jul 06, 10:32

Litt usikker på om jeg har catchet alt men Jensen sitter i Hovedstyret i FFK klubb, som er FFK ASA desidert største eier. Jensen sitter også i styret i FFK.

Jeg sliter litt med å se Jensen sin (rettmessige) rolle i FFK asa, som tross alt er tippeliga klubben...  hans formelle posisjon er tross alt styremedlem på lik linje med 6 andre. Greit han har inflytelse i kraft av sin eierandel, men da er mitt spørsmål om ffk klubb med Jensen i spissen er de optimale forvalterne av FFK ASA.  

FFK asas største eier er en klubb uten finansielle muskler overhodet. Finnes kompetanen som kreves i forhold til drift og forvaltning av en stor bedrift som også er et profesjonelt fotballag?

Jeg tror det er en hemsko at FFKs største eier er klubben, hvilke andre aksjonærer vil spytte inn penger, når de likevel ikke får bestemmelserett? Videre, jeg er veldig skeptisk til at enkeltpersoner i klubb systemet har så sterk innflytelse i ASA, og jeg betviler kompetansen.

Leser man F-B så kan man mellom linjene lese tendenser til gnisninger mellom bl.a. Jensen og Eggen, sist med finnen, hvor Eggen svarer F-B noe slikt som at "det utspillet får står for jensen sin regning..."

Jensen virker også mye mer tilfreds med styre og stell enn både stemningen her og signaler fra Eggen....

---------------------------

Det er to suksesskriterier for å lykkes i Tippeligaen,
et god hjemmpublikum og en god hovedtrener,
FFK har begge deler.
Eggen til NRK sporten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f