Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 21 jul 06, 17:30
Opprinnelig postet av Snæbbis
Opprinnelig postet av Marensius
kan ikke være mer enig med Lars29 Er også dritt lei all denne sytingen og klagingen, må da være mulig å støtte laget på en bedre måte enn å være så j... nagative. 
Kanskje fått i gang litt støtte fra tribunen på flere plasser enn plankehaugen og (innimellom) hovedtribunen. hadde vært voldsom støtte til spillere å trenere hvis hele tribunen kunne vært med i et rop/sang for eksempel. 


Fullstendig enig i det med at hele tribunen burde være med, men det er et seriøst luftslott å håpe på. Da må man vel nesten spre klynger med PH medlemmer rundt som opptrekkere og motivatorer, men det igjen vil svekke PH-feltet kollosalt, og er vel kansje heller ikke praktisk gjennomførbart.


Men de som står på midten ( harde kjernen ) har heller ikke vært med og bidratt til å heve nivået på synginga. Det er flere krefter der som kunne gjort mye mer ut av seg, men de har vel blitt mye mer trivielle av seg de også slik som mange andre har gjort seg. Blir heller mye mer snakk seg i mellom enn og tenke på den jobben man er der for, nemlig å støtte guttane verbalt.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340