Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klansskalle

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 mai 05
Innlegg: 11

Lagt til: 21 jul 06, 09:17
Mornings denialsander.

Du er jo helt klart inne på noe vesentlig her, nemlig viktigheten av kontinutet og faste rammer.
Du tok for deg enga og noe bedre eksempel finnes vell knapt her har vi jo gått fra heistilværelse, konkursspøkelser og trenerspørsmål til akkurat faste rammer og trygghet, men jeg skal være dønn ærlig med deg når jeg sier at jeg hadde stilt først i kø`n oppe på Valle for å kreve reka`s avgang (begynte å murre etter tre kamper jeg, men ga ham til over sommer`n heldigvis :-)) om det ikke hadde snudd for oss, jeg elsker reka og det han har gjort for mitt enga, men ville aldri akseptert at`n etter all den fremgangen skulle døtta klubben ned i Addecco ligaen, til det er gutta altfor altfor gode og da ville det vært reka det var noe galt med.

Det ville for FFK og Fredrikstad vært en katastrofe litt større en for andre klubber om så faktisk skjedde i år, ikke vil dere miste mye sponsor inntekter og andre pengær, men dere skal tross alt innvie noe som kan bli Norges flotteste fotballanlegg til året og det vil koste utrolig mye både penger og annet om man skulle måtte gjøre det i Addecco ligaen?

Spørsmålet mitt er altså er Eggen freda eller noe i Fredrikstad?
For oss som sitter utenfor virker det nemlig slik for som sagt har`n jo ikke en dritt å vise til på CV`n sin å forsvare seg med. 

Nordlie går og russler uten noe å gjøre og har sendt kraftige signaler om at`n fortsatt ønsker å trene fotball lag, kanskje han er mannen til å røske opp i hirakiet som tydeligvis råder nede i Fredrikstad?
Kankje han er mannen som kan få gutta til å tenne til igjen og trent dem opp på anstendig nivå, for slik jeg pr d.d ser laget virker det rett og slett late og uten kondisjon, den største stjerna orker knapt å jogge ti meter a gangen jo?
Mulig dette er pga at man er overtrent og at dette vil gi effekt utover høsten, men man har ikke mye tid å snu på nå før en kan sitte med en katastrofe i fanget og skal dere la Eggen trene dere ned i Addeccon bare fordi han er en hyggelig mann?

Bare spør jeg.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340