Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 nov 03, 02:47
Opprinnelig postet av Holters
Hareide er en type som aldri har fullført en eneste kontrakt. Han har alltid gått dit han har fått mest betalt. Egentlig merkelig at de vil ha en slik personlighet som landslagssjef. Han forsvinner nok like fort hvis han får et godt tilbud fra en storklubb ute i Europa. Dette gjør i alle fall at jeg mister en del av respekten for Hareide.


Synes du er litt i overkant streng mot Hareide her, redaktør. Tviler sterkt på at han får bedre betalt av NFF enn han får av RBK. Det er aldri i livet noe motiv for Hareide. Men det er jo en ære å trene landslaget, og han var nok smertelig klar over at dette kanskje var hans eneste mulighet til å få den jobben. Det var åpenlyst fra første stund at Hareide ønsket jobben. Det klarte han ikke å skjule gjennom dårlig skuespill. Det er nok mer følelser og søken etter nye utfordringer som driver trenere snarere enn bankkontoen. Den er stor nok uansett.

Din skissering av Hareide som "gloryhunter" (mitt uttrykk, men vet det er hva du mener) er jeg også uenig i. Hareide bygde vel nærmest opp Molde gjennom flere år fra å være et bunnlag til topplag i Tippeligaen. Helsingborg var vel også bedre da han gikk enn da han kom, hvis jeg ikke husker feil. I Brøndby var det spesielle omstendigheter som førte ham vekk. Dvs. et mediepress uten like og opprør mot hans måte å spille fotball på.

Han må selvsagt tåle kritikk for hvordan han har håndtert denne RBK/NFF-saken den siste tiden, men man skal også huske at dette har vært en svært vanskelig sak, hvor Hareide heller sikkert ikke har hatt det lett. Når hjernen sier en ting og hjertet sier noe annet, hvordan skal man da agere utad? Hareide forsøkte å følge hjernen, men det hele ble et dårlig stykke skuespill. Til slutt vant hjertet, og kanskje også norsk fotball?

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340